Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ince yokla var arasında bir çizgi var. Kaçıncı günün testi, belki geç Döllenme falan olmuştur.
Incecik bir cizgi görebiliyorum. Insallah hamissindir :) oruclu degilsen kan tahlili yaptır..
canm dün gece yaptim saat 12'ye gelirkn bugn 17. günm ayni zamnda adet gunm ama yinede adet olacakmism gibi bir his var icimdeÇok ince yokla var arasında bir çizgi var. Kaçıncı günün testi, belki geç Döllenme falan olmuştur.
insallah cnm bebiştir dua edin banaİNCE BİR ÇİZGİ GÖRÜNÜYOR. İNŞLH BEBİŞTİRR![]()
oruçluyum cnm gunm gecmeden tahlil yapmicm adet olacakmis gibi hissediyrm kendimi test yaniltmaz insallahIncecik bir cizgi görebiliyorum. Insallah hamissindir :) oruclu degilsen kan tahlili yaptır..
catlicam artik. Birilerinden guzel haber alalim![]()
arkadaşım çook sevindim. Rabbim sağ salim kucağına alamyı nasip etsin inşallah. Bizler içn de dua etBugün çizgim belirgin Rabbim benim yüzüme güldü galiba inşallah tez zamanda isteyen herkesin yüzüne gülsün
Bence olmayacaksın :) adet gününse öyle silik çıkması normal. Kesinleştir de hayırlı olsun diyelim:) inşcanm dün gece yaptim saat 12'ye gelirkn bugn 17. günm ayni zamnda adet gunm ama yinede adet olacakmism gibi bir his var icimde
Bugün çizgim belirgin Rabbim benim yüzüme güldü galiba inşallah tez zamanda isteyen herkesin yüzüne gülsün
Hayırlı olsunnnnnnnn Sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin rabbim. Darısı da bize olsun..Bugün çizgim belirgin Rabbim benim yüzüme güldü galiba inşallah tez zamanda isteyen herkesin yüzüne gülsün
Bugün çizgim belirgin Rabbim benim yüzüme güldü galiba inşallah tez zamanda isteyen herkesin yüzüne gülsün