çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Canım yok maalesef, kistten dolayı gecikme olmuş. Gördüm kırmızıları bugün. İkinci ayda olmadı. Şimdi kisti yok etmek için ilaç kullanıcam. Bu ay ara vericez dedi doktor hsg yi de çektiricem.
Olsun canım üzülme rabbim hayirlisini versin daha zamanı var demekki kist bu ay mi olusmus acaba.hangi ilacı verdi kisti yok etmek için.bu arada hsg yi guvendigin bir yerde cektir biraz ağrılı oluyormuş Allah yardımcımız olsun

Olsun canım üzülme rabbim hayirlisini versin daha zamanı var demekki kist bu ay mi olusmus acaba.hangi ilacı verdi kisti yok etmek için.bu arada hsg yi guvendigin bir yerde cektir biraz ağrılı oluyormuş Allah yardımcımız olsun
Canım microgynon 21 diye bi ilaç verdi. Bu ay korunacaksınız dedi. Bana da iyi gelir kafam rahatlar biraz. Gittiğim hastane güzel canım yeni yapıldı. Narkozla yapıcaklar zaten doktorum öyle söyledi. Çok acıyacağını sanmıyorum. Hsg filmi sonrası hamile kalanlar oluyomuş doğrumu acaba ya? Ağlamaktan mahfoldum işteyim bide.

Canım microgynon 21 diye bi ilaç verdi. Bu ay korunacaksınız dedi. Bana da iyi gelir kafam rahatlar biraz. Gittiğim hastane güzel canım yeni yapıldı. Narkozla yapıcaklar zaten doktorum öyle söyledi. Çok acıyacağını sanmıyorum. Hsg filmi sonrası hamile kalanlar oluyomuş doğrumu acaba ya? Ağlamaktan mahfoldum işteyim bide.
Canım ya üzülme Allah büyüktür.bencede korunmaniz iyi olmus senin rahimde biraz dinlenir bende cok duydum rahim filminden sonra hamile kalanlari tuplere ilac verdikleri icin cok guzel aciliyomus ve hamile kalman kolaylasiyomus insallah belkide bu vesileyle hamile kalirsin canim

Kızlarrrrr yarın çatlatma iğnesi olucam ama adetimin 11.gününe denk geliyor dr ayın 19 da hcg ye baktır dedi sizler adetin kaçıncı günü iğne oldunuz.

Kızlarrrrr yarın çatlatma iğnesi olucam ama adetimin 11.gününe denk geliyor dr ayın 19 da hcg ye baktır dedi sizler adetin kaçıncı günü iğne oldunuz.
Adetimin 10.gunu oldum canim dr yumurtan erken gelismis demisti banada

Canm zaten cok umitlenmemeye calisiyoruz bn hala inanmiyorum adet olurum diyorum rabbim buyuktur ne zamn ne olacagini bilemeyiz ama insallh guzel haberler aliriz
Canım merhaba sen şimdi çoktan bebisini kucağına almissindir rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin.şimdi geçtiğin aşamalardan bize bahseder misin belki umut olur yol gösterir bizlere

Kizlar adetime daha 5 gun var dayanamadim kan testi verdim malesef negatif Sonuc bhcg 0.69 sanırım bu ay hamile degilimm

Arkadaşlar benimde bugün iğneyi vuruldugum günü de sayarsak 14. Gün 10. Gün negatifti acaba sizce test yapsam çıkar mı bu arada yarın yapacağım ilk idrarla adetime de 5 gun var yarın 4 gün var olacak

Arkadaşlar benimde bugün iğneyi vuruldugum günü de sayarsak 14. Gün 10. Gün negatifti acaba sizce test yapsam çıkar mı bu arada yarın yapacağım ilk idrarla adetime de 5 gun var yarın 4 gün var olacak
Sen bilirsin ama bence adetini bekle büyük hayal kırıklığı oluyo sonra bu arada senin bhcg kaçtı ben iğneyi vurulduğunu günü sayarsak benimde 11.gündü bugun

Kızlar iğnenin 15.gün normal de kesin sonuç çıkar dedi doktorum ama adet tarihin iz mutlaka iki uc gün geçsin bende 29 ekimde yaptırdım igneyi sabırla bekliyorum sizde ne gibi belirtiler var

Kızlar iğnenin 15.gün normal de kesin sonuç çıkar dedi doktorum ama adet tarihin iz mutlaka iki uc gün geçsin bende 29 ekimde yaptırdım igneyi sabırla bekliyorum sizde ne gibi belirtiler var
Canım ben çok kötü boğazların şişti oksururken kasigimdan ip çekiyorlar gibi oluyor bide göğüs uclarim çok. Hafif aciyo

Back
X