- 16 Mart 2014
- 437
- 322
- 303
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napalım artık önümüzdeki ay umutlarÜzülmeee sakın hayırlısı olsun gerçekten diğer ay olur inşallah rabbim isteyen herkese versin
İnşallah canım hayırlı olsun olur senin belki umut var hala sana ☺[/QUOTE]Insalalh
[QUOTE0906, post: 46181181, member: 572120"]Hayırlısı artık Can'ım inşallah birdaha ki aya olucak bende bu ay pek ümitli değilim kendimden![]()
Bugün iğneden sonra 12. Gün ve sonuç negatifsanırım tutmadı bu ay zaten bi belirtide yok
Oldu Can'ım ama 2 ay önce kalbi durduğu için kürtaj oldum ama doğal yolla iğneyi ilk yaptırmışım bu ay ilk denemeydi zaten kürtajdan sonra ama sanırım kısmet birdahaki aya inşallah sen bu ay güzel haberlerini verirsin bize senin durumun nedir ilk defa mı iğne oldunMerhaba canım daha önce hamileliğin oldu mu? ilk mi
Ben de cumartesi günü iğne oldum bakalım nasıl olacak
Oldu Can'ım ama 2 ay önce kalbi durduğu için kürtaj oldum ama doğal yolla iğneyi ilk yaptırmışım bu ay ilk denemeydi zaten kürtajdan sonra ama sanırım kısmet birdahaki aya inşallah sen bu ay güzel haberlerini verirsin bize senin durumun nedir ilk defa mı iğne oldun
Bugün iğneden sonra 13. Gün hcg 1.91 çıktınegatif yani dahada yükselmez herhalde ilaç kullanmadan önce yaptırırım dedim banada bahane olmuş oldu ama aldım ağzımın payını
Tedavi olmadım Can'ım ağrım var diye kontrole gittim 2 ay önce kürtaj oldum tırstım ağrıyınca yumurtlama ağrısıymış gel iğne yapalım beklemeyelim dedi bende olur dedim eşimde ufak bi iltihap var ondan bu ay çok ümitli değildim ama yinede olmayınca bir tuhaf oldum açıkçasıÜzülme diyeceğim ama elde değil biliyorum umudunu kaybetme önümüzdeki ay hamile kalırsın inşallah ilk tedavinmi?
sanırım sende benim gibi olmuşsun.bende iğneden üç gün sonra kahverengi lekelenmeler başladı hala da devam ediyor.acaba sen hamile kaldın mıKızlar Çatlatma iğnesi vuruldum bugun 8 gün ve Kahve rengi Kalamam var? Ne iştir anlamadım 8 günde Rgl olması tuhaf degilim?
Naptınız merak ettimBenimde bugün iğneden sonra 14.gün yarın kan testi yaptırıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur..
Malesef daha bebeğim olmadı bi süre ara verdim sonra aşılama vs deniycem.. Siz takvim oluşturmuşsunuz var mı bebek? Yoksa totem mi yapıyorsunuz?Naptınız merak ettim