çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Biz de yumurtlama günlerimde kavgalıydık anlayamıyorum hem çocuk istiyorlar hem de önemli Zamanları rahat rahat boş geçirebiliyolar. ben de üzerine ceket atınca hamile kalabilenlerden Değilim ki drlara gitmekten iğneler yaptırmaktan sabah akşam bişeyler kaynatıp içmekten Gına geldi. Dr bugün yarın çalışın diyo beyefendi erkenden uyumuş oluyo gelirecektim ben de ağlamaktan içim dışına çıktı yine de gururumu ayaklar altına Alıp günü kaçırmamak için gönlünü almıştım şimdi de oturdum bekliyorum
ayyy sanki onlar yumurtluyo dmi küsmeler falan gıcık oldum

fobeks cim benim aklıma ne geldi belki daha önce yüksekti adetle birlikte düştü değerin olabilir hani kimyasal gebelik diyolar ya ama yarın tekrarla doktorada göster yarın bundan daha düşük çıkarsa öle olabilir yada yükselebilir de olabilir çünki 4.7 ben 2 yıldır o kadar kan testi yaptırdım hiç görmedim kendimde

fobeks cim benim aklıma ne geldi belki daha önce yüksekti adetle birlikte düştü değerin olabilir hani kimyasal gebelik diyolar ya ama yarın tekrarla doktorada göster yarın bundan daha düşük çıkarsa öle olabilir yada yükselebilir de olabilir çünki 4.7 ben 2 yıldır o kadar kan testi yaptırdım hiç görmedim kendimde
Ben simdiye kadar boyle sonuc gormedim. Kimyasal gebelik nasil oluyo canim. Bide bu sefer adetim hep koyu geldi. Normal gelmedi yani siyahimsi.

Ben simdiye kadar boyle sonuc gormedim. Kimyasal gebelik nasil oluyo canim. Bide bu sefer adetim hep koyu geldi. Normal gelmedi yani siyahimsi.
yani yumurta dölleniyor ama tutunamıyor adet kanamasıyla atıyor vücut dışarı mutlaka paylaş doktorunla ki bu sonuçları eğer yarın değerin 2 lerde falan çıkarsa rahim filmin çektirmeden bilsin doktorun

yani yumurta dölleniyor ama tutunamıyor adet kanamasıyla atıyor vücut dışarı mutlaka paylaş doktorunla ki bu sonuçları eğer yarın değerin 2 lerde falan çıkarsa rahim filmin çektirmeden bilsin doktorun
Tamam canim sagolasin. Rabbim hayirlisi neyse hakkimizda onu eylesin insallah. Biliyorum surekli ediyosun ama yarin benim icin dua et canım kotu biseyle karsılasmayayim.

Tamam canim sagolasin. Rabbim hayirlisi neyse hakkimizda onu eylesin insallah. Biliyorum surekli ediyosun ama yarin benim icin dua et canım kotu biseyle karsılasmayayim.
yok canım niye kötü olsun içini ferah tut sen etmezmiyim ederim tabii bu gece canım benim

Ya kızlar sanırım olmadı biraz kahverengimsi belirti geldi ya çok moralim bozuldu :mad::KK61:

ayyy sanki onlar yumurtluyo dmi küsmeler falan gıcık oldum
günaydın crazyciğim
eşimle benim kavga nedenimiz benim hadi saat geçiyo filan demem öyle olunca tadı kaçıyo bunu düşünrek yaparsan zaten olmaz diyo :KK12: yani bilmiyorum haklılık payı da var biz de çok takıyoruz ama kolay da değil 2buçuk yıl oldu takmamak hesap yapmamak mümkün değil

Kızlar Günaydın... Öncelikle hepiniz ne iyi insanlarsınız, Allah hepinizden razı olsun. Uzun süredir sizi takip ediyordum bugün üye oldum ve hemen yazmak istedim. Ne olur bana bir akıl verin. 1 yıldır bebek istiyoruz ancak sebepsiz şekilde bebeğimiz olmuyor. Ocak 20 çatlatma iğnesi vuruldum. Dün 10. günümdü test yaptım çizgi çok silik. Bu sabah 11. günüm tekrar test yaptım yine silik çıktı. Acaba iğnenin etkisi devam ediyor olabilir mi?

Kızlar Günaydın... Öncelikle hepiniz ne iyi insanlarsınız, Allah hepinizden razı olsun. Uzun süredir sizi takip ediyordum bugün üye oldum ve hemen yazmak istedim. Ne olur bana bir akıl verin. 1 yıldır bebek istiyoruz ancak sebepsiz şekilde bebeğimiz olmuyor. Ocak 20 çatlatma iğnesi vuruldum. Dün 10. günümdü test yaptım çizgi çok silik. Bu sabah 11. günüm tekrar test yaptım yine silik çıktı. Acaba iğnenin etkisi devam ediyor olabilir mi?
canım benim iğnenin etkisi 8-10 günde atılıyor ama 11 günde de silik çizgi çıktıysa bir kan testi yaptır derim iki gün sonrada tekrarlar 2 katından fazla artmışsa kesin hamilesindir. inş. canım hayırlısı olsun

Ay ben çok heyecanlandım inş iğne etkisi değildir çünkü silik de olsa çıktıysa vardır inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Ay ben çok heyecanlandım inş iğne etkisi değildir çünkü silik de olsa çıktıysa vardır inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canlarım cevap için Sağolun ama diğer forumları okudum 13. gün silik görüp de sonra negatife düşenler varmış. Umudum tükendi:KK17:

KIZLAR BEN BUGÜN 2 İĞNEMİ GONAL F OLDUM CRAYZ VE İĞNE YAPAN ARKADAŞLARIMA SORUYORUM İĞNEYİ YAPIYORUM 10 KADAR SAYIP ÇEKİYORUM SONRA İĞNENİN UCUNDAN 2 KÜÇÜK DAMLA AKIYOR UCUNDAKİ İĞNEYİ ÇIKARINCA DURUYOR BU NORMAL Mİ BOŞA GİTMİYORDUR DEMİ İLAÇ NOLUR YARDIM.

bitanm hosgelsin.silik cizgi ignenin etkisindendir cunku 15 gunden sonra belli oluyir ama insallh bu ay mujdeyi alirsin sabirla bekle adettin iki gun gecsin oyle kan testi yap bnden sana tavsiye

Back
X