Hım kuru incir sadece demi başka birşey değil tek incirtamam o zaman tedaviye devam etcektir yoksa çağırmazdı ama incir ye hergün bitane bu ay olmazsa bende yiycem diğer ay çok faydalıymış yumoşlara
normalde incir kürü yapıyolar ya kaynatıp suyunu içiyosun ama şimdi biz yumurta uyarıcı kullandığımız için bide kür çok büyütebilir ondan normal tek bitane yemek iyi olur doktoruma sordum yiyebilirsin faydası olur ama kür yapma dedi soğan suyu kistlere kuru incirde yumurtalara faydalı ama tedaviyle birlikte kür yapma hergün bitane yiyebilirsin dedi ama çatlatma iğnesi olacağım gün sorduğum için yemedim ben geçmişti artık hemen fobeks e söyledim bu ay tedavi olmadığı için yani bu ayda negatif olursa iğnelerle birlikte hergün bitane bende yiycem canımHım kuru incir sadece demi başka birşey değil tek incir
evet cnm hayırlısı olsun bu ay inşallah hepimiz hamiş kalırız inşallah yaaKızlar bugün ben de gittim Dr a tekrar aşılama için başladık bakalım inciri bana da söyledi dr hatta ARI sütü bal polen karışımlarından da ye dedi bi de inofolik kullan dedi bakalım bi de böyle deneyelim inş Hayırlısı ...
Kızlar bugün ben de gittim Dr a tekrar aşılama için başladık bakalım inciri bana da söyledi dr hatta ARI sütü bal polen karışımlarından da ye dedi bi de inofolik kullan dedi bakalım bi de böyle deneyelim inş Hayırlısı ...
Kizzzlaarrrr bi gun gelmedim ozledim sizlerii yaaaDun temizlik pesinden de habersiz misafirler derken baya yorulmusum. Bensiz pek biset degisnemis sanirim. Yine umutsuz kadinlar modundasiniz Boyle yapmayin kuşlar en guzel donemleriniz bu yaşimizi daha ne zaman bulacagz. Evet suan en cok istedigimiz sey saglikli hayirli evlatlar ama Rabbim nasip ettiyse olacak. İnsallah da olur ama olmassa da yapacaj bisey yok malesef. Anca kendimizi yiprattigimizla kaliriz. Evhanimi arkadaslarim kendinize bi ugras bulun bence. Okullarin acilmasina seviniyorum bana ugras oluyo mesela.
Aynen oyle canim. En azindan kafan dagilir. Surekli ayni seyi dusunmessin. Ogretmenlik yapiyorum cnm. Sabah cikiyorum aksam 4 gibi evde oluyorum. Gerci okulda daha cok geliyo insanin aklina ama cocuklarla olmak iyi geliyo. Dualarla olacak bizim de kuzularimiz. Ben de umutsuzluga dusuyorum zaman zaman ama sonra diyorumki kendime boyle bi arpa boyu yol gidemiyosun sadece kendini yipratiyosun. Rabbim en yakin zamanda yavruna da guzel seyler örmeni nasip eder insallah :)Valla hklisin canim biseylerle ugrasmak lazim bende kermese bebek yelegi oruyom valla.Kardeslerimin ceyizine biseyler yapiyorum zaten napiyim .Sen neyle ugrasiyosun tatlim.okullarin acilmasi ugras oluyo dedin ya ondan sordum
Gunaydin tatlim. Kirmizi karti istemesek de goruyoruz malesef ama kendimizi birakmiyoruz tamam mi balımgünaydın hepinize size bişey danışmak istiyorum bildiğiniz gibi bu ay kırmızı kartı yedim ve doktora gitmeyi düşünmüyorum çünkü çok yoruldum sizce bu ay incir kürümü yapmalıyım yoksa geçen aydan iğnelerin etkisi devam eder diye inciri sadece yemeli miyim bir de bal tarçın çörekotu duydum onunla ilgili bilgisi olan var mı tavsiyelerinizi alabilir miyim çok çaresizim her tür fikre ve tavsiyeye açığım
canım moral bozmak gibi olmasın ama bu benim son şansımdı artık tüp bebeğe gitcem tabi kendimi toparladığımda ben bu zamanı boşa geçirmeyeyim belki bir mucize olur diye kür işlerine girdim. o zaman çörekotu konusu için crazye bağlanalım onun da az kaldı heyecan doruktadır şimdiGunaydin tatlim. Kirmizi karti istemesek de goruyoruz malesef ama kendimizi birakmiyoruz tamam mi balımSen hic kirmizi kart gordu diye futbolu birwkan futbolcu gordun mu Canım doktora adetin ikinci gunu git istersen belki baska bi uygulama yapar. Bu ay ben gittim rahim filmi istedigi icin igne ya da ilac vermedi. Bana da crazy demisti igne ve ilaclarin etkisi 2-3ay devqm ediyo hergun bi tane kuru incir ye diye. Ben de bunu uyguluyorum. Corek otunu bilmiyorum ama yine crazy demisti sanirim o da yemis ama yumurta olgunlasmasi icin degildi kis veya polim gibi seyler gitsin diye yanlis hatirlamiyosam canim.
Aaa bak bunu bilmiyodum cnm. Sagolasin bitanem bilgin icin. Bana doktor hormon degerlerin normal demisti sadece progestrron test sonucu dusuktu. İncirin bi zarari olmaz sanirimKIZLAR HORMONLARINIZA BAKTIRMISSANIZ SUT HORMONU YUKSEKSE INCIR YEMEYIN IYICE YUKSELTIYOR.
Niye son sansin canim? Siz mi istiyosunuz yoksa doktor mu dedi. Kür isini crazy sor canim ozelden mesaj at istersen. İnsallah ondan guzel haberler aliriz da umudumuz artar :)canım moral bozmak gibi olmasın ama bu benim son şansımdı artık tüp bebeğe gitcem tabi kendimi toparladığımda ben bu zamanı boşa geçirmeyeyim belki bir mucize olur diye kür işlerine girdim. o zaman çörekotu konusu için crazye bağlanalım onun da az kaldı heyecan doruktadır şimdi
günaydın hepinize size bişey danışmak istiyorum bildiğiniz gibi bu ay kırmızı kartı yedim ve doktora gitmeyi düşünmüyorum çünkü çok yoruldum sizce bu ay incir kürümü yapmalıyım yoksa geçen aydan iğnelerin etkisi devam eder diye inciri sadece yemeli miyim bir de bal tarçın çörekotu duydum onunla ilgili bilgisi olan var mı tavsiyelerinizi alabilir miyim çok çaresizim her tür fikre ve tavsiyeye açığım
Aynen oyle canim. En azindan kafan dagilir. Surekli ayni seyi dusunmessin. Ogretmenlik yapiyorum cnm. Sabah cikiyorum aksam 4 gibi evde oluyorum. Gerci okulda daha cok geliyo insanin aklina ama cocuklarla olmak iyi geliyo. Dualarla olacak bizim de kuzularimiz. Ben de umutsuzluga dusuyorum zaman zaman ama sonra diyorumki kendime boyle bi arpa boyu yol gidemiyosun sadece kendini yipratiyosun. Rabbim en yakin zamanda yavruna da guzel seyler örmeni nasip eder insallah :)
cnm evet ploraktin hormonunuz yüksekse incir iyi gelmiyo ama kimsenin yok diye biliyorum içimizde neyse balçörekotu tarçın yap istersen yada incir kürüde yapabilirsin nette tam tarifi var walla incir kürünü yaptığımda 2 tane yumurtam olmuştu benim ilaçlarla bile tek oluyo biliyosunuz ama tutmamıştı çünki polip vardı ondan çörekotunun tadı kötü ama onuda kullanan çok kişi olmuş hamiş kalan cvanımcanım moral bozmak gibi olmasın ama bu benim son şansımdı artık tüp bebeğe gitcem tabi kendimi toparladığımda ben bu zamanı boşa geçirmeyeyim belki bir mucize olur diye kür işlerine girdim. o zaman çörekotu konusu için crazye bağlanalım onun da az kaldı heyecan doruktadır şimdi
canım bizim senle günlerimiz yakın hiç ağrın yok mu seninAmiin canim sagol hepimize nasip etsin Rabbim.insallah su mubarek.Cuma gununde dualarimiz kabul olir insallah
özledim ben seni fobeks imKizzzlaarrrr bi gun gelmedim ozledim sizlerii yaaaDun temizlik pesinden de habersiz misafirler derken baya yorulmusum. Bensiz pek biset degisnemis sanirim. Yine umutsuz kadinlar modundasiniz Boyle yapmayin kuşlar en guzel donemleriniz bu yaşimizi daha ne zaman bulacagz. Evet suan en cok istedigimiz sey saglikli hayirli evlatlar ama Rabbim nasip ettiyse olacak. İnsallah da olur ama olmassa da yapacaj bisey yok malesef. Anca kendimizi yiprattigimizla kaliriz. Evhanimi arkadaslarim kendinize bi ugras bulun bence. Okullarin acilmasina seviniyorum bana ugras oluyo mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?