çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Canım benim önceki aşılamamdan 15 gün sonra adet oldum ben ama zaten tam günüydü benim inş seninki yerleşmedendir, dua edin bana da bugün 2. Aşılamam yapıldı

İnsallah senin bari tutar canim birilerui guzel haber versin artik yaaaa

crazy3527 ben bu ay senden umutluyum canimmmm insallah guzel haber veriesin

Be
Benimde ilk iki aailamamda 12 gun sonra oldu ama gunumdu dedigin gibi.Bu sefer asilamam erken oldu daha 13. gunu 7 gun var adetime cok sekmez benim gunum bi gun kayar genelde ama sanirim adet sanciai bu sanci :KK43:

Hic sanmiyorum canim benim bu agriyi biliyprum ben kesin adetvolacam ama cok erken daha gunume var yaaa...offf bu ayda gecti bakalim umutlar gelecek aylara...ama kalmadi artik benim.umudum.Tup bebek yolu gozukecek sanirim....
hayırlısı olsun canım olmadıysa da çok üzme kendini herşeyde bir hayır vardır :KK37:

inşallah bitanem bende çok istiyorum sende moralini bozma tamam mı bu ay olmaz öbür ay olur
canım sana bişey sorcam bir ara sanırım sen söylemiştin kuru incir yemenin yumurtalar için faydası olduğunu incirleri suda kaynatarak yapılan kürü okumuştum ama hiç yapamadım günde 4-5 tane yiyorum sen bunun faydasını bir yerlerde mi okumuştun?

KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI............TEDAVI.................... SAT.............. BAT........

1.ZEYNEP...................................IGNE................................1..HAMISIMIZ:nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK9::KK9:

2.CRAZY(rakibe).........................igne....................................20.ocak.2015..............16.subat.2015

3.GULBAHCESI(gulsen)............asilama(30 ocak)..............22.ocak.2015..............19.subat.2015

4.FOBEKS..................................HSG cekildi........................25.ocak.2015...............24.subat.2015

5.SEDEF21..................................klomen+igne....................27.ocak.2015................23.subat.2015

6.MELEK1906...........................klomen+igne.....................24.ocak.2015.................27.subat.2015

7.MASCULIN(ayse)...................2 negatif asilama................04.subat.2015..............04.mart.2015

8.DENIZ1111..............................2 negatif asilama................05.subat.2015...............09.mart.2015

9.MAVIZM..................................kimyasal gebelik................06.subat.2015...............10.mart.2015

10.MVM8486............................ASILAMA(12.subat).....................

BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS GIBI ANNE OLURUZ...

normaldir cnm ya beklenen bebisler bizde kafami birakti.:KK46:
gorurler onlar gunlerini :KK11::KK62:gelecekleri varsa gorecekleride var onlarin :KK46:
aynen valla inşallah en hayırlı şekilde hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alacaz ben inannıyorum buna..Moral bozmak yok kötüyü çağırmayalımm olumlu olalım olumlu olsunn inşallah :anneadayı::KK46:

canım sana bişey sorcam bir ara sanırım sen söylemiştin kuru incir yemenin yumurtalar için faydası olduğunu incirleri suda kaynatarak yapılan kürü okumuştum ama hiç yapamadım günde 4-5 tane yiyorum sen bunun faydasını bir yerlerde mi okumuştun?
ben bu ay yaptım canım inciri 7-8 tane inciri yarım litre suda 15 dakika kaynatıp içiyorsun.istersen içine havuçta koyabilirsin çatlatmasına yardımcı oluyor.Havucu normal yiyerekte tüketebilirsin.

Kizlar yaaa simdi netten biraz arastirdim da asilamanin 10-15. gunleri arasinda yerlesme kanamasi olabiliyomus hatta biac gun surebiliyomus genelde kahverengi geliyomus normal adet gibi degilde parca parcaleke seklinde oluyomus.ped taktim valla parca parca tirnak ustu kadar kahverengi 4-5 yerde var karnimin agrisi biraz hafifledi yerlesme kanamasi mi yoksa adet mi olacam anlamadim.... :(

kizlar hevesinizi kacirmak icin soylemiyorum ama cok kaptirmayin lutfen.INSALLAH IKINIZDE HAMISSINIZDIR.

CRAZY CNM ben adet olmadan onceki gunler hep sag bacak agrisi hissederim.INSALLAH SENINKI BEBISTENDIR ONU TATMADIGIM ICIN BILEMIYORUM.

GULSENCIM seninde yazilarina cevap vereyim.ben iki senedir 6 kez igne tedavisi gordum.hic adetim sasmadi.tam 14. gun adet oldum.asilamalarda dahil olmak uzere.cnm dktrum hep dedi ignenin gununu say beklenen adet tarihini degil.

doktorum söyledi cnm bu ay ama kürü yapmıştım önceden fakat o zaman bende polip varmış bilmiyoduk bu sefer çatlatma iğnesi olacağım gün aklıma geldi sordum faydası olur hergün bir tane ye dedi yumurtalar için faydalı dedi ama kür yapma yani suyunu kaynatıp içme tedavi olurken yumurtalar erken büyür dedi bu ay tutmadıysa öbür ay bende yiycem hergün bitane cnm

kizlar hevesinizi kacirmak icin soylemiyorum ama cok kaptirmayin lutfen.INSALLAH IKINIZDE HAMISSINIZDIR.

CRAZY CNM ben adet olmadan onceki gunler hep sag bacak agrisi hissederim.INSALLAH SENINKI BEBISTENDIR ONU TATMADIGIM ICIN BILEMIYORUM.

GULSENCIM seninde yazilarina cevap vereyim.ben iki senedir 6 kez igne tedavisi gordum.hic adetim sasmadi.tam 14. gun adet oldum.asilamalarda dahil olmak uzere.cnm dktrum hep dedi ignenin gununu say beklenen adet tarihini degil.
yok zaten kaptırmıyorum benim bugün iğnenin 17.günü ama geçen ay 18.günü adet oldum ben

Back
X