- 11 Ocak 2014
- 1.520
- 1.637
- 248
canım ben aşılama yaptırmadım klomen çatlatma iğnesi ama inşallah tutmuştur senin aşılaman beklemek çok zorBayanlar ocak 2015 de aşılama yaptıranlar diye konu açtım bekliyorum destek olalım birbirimize orada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben aşılama yaptırmadım klomen çatlatma iğnesi ama inşallah tutmuştur senin aşılaman beklemek çok zorBayanlar ocak 2015 de aşılama yaptıranlar diye konu açtım bekliyorum destek olalım birbirimize orada
amin canım inşallahhhİnşallah canım darısı hepimizin başına![]()
him bn bu ayrintiyi bilmiyordum ay insallh tutmustur bnm doktor iki gun gecerse gel dedo gecen ay sadece ilac kullandim tam gunumde adet oldumevet tatlım doktorum beni cuma günü çağırdı kan testi yapmak için ama bende pazartesiye kadar bekliycem zaten ben 2 yıldır artık öğrendim zaten perşembe yada cuma gelir kırmızılar eğer tutmadıysa tatlım inşallaahhhhh tutmuştur seninkide benimkide inşallah bide kandil günü iğne olduk çok dua ettim o gün ben herkes için.Bende bu hafta çok heyecanlıyım az kaldı yaa
sirt agrim var birqz baskada bisey yok cnmsende varmı bir değişiklik bende hiçbişey yok göğüslerimde yumuşacık
Walla bilmiorum bekleyip görcez ama bende de hiçbir değişiklik yok canım aynı durumdayız yaniAgrinin olmamasi iyimi kotu mu size
benimde sivilcem çıktı bugün başka da bişey yok evet hem sıkıcı hem heyecanlı kalpten gitcem walla:))Ufff ne skici bir durum
Canm nasılsın varmı bir değişiklikUfff ne skici bir durum
benimde bugün eğilirken kasıklarım batıyo başka da bişey yok az kaldı artık hadi hayırlısı cnmEwet kasik agrim oluyor arada ayaklarim cok agriyor adet mi olcam ya sende durum nasil
bilmezmiyim cnm 2 senedir hep negatif görmekten artık bu ay ne umut var ne umutsuzluk çok rahatım bende şaşırıyorum bu benim 4 cü klomen tedavim 3 defa negatif ti sonra ara verdik 1 yıl çünki psikolojim çok bozulmuştu bizede hep sebebsiz inferlite demişlerdi bu dahada üzüyodu beni en azında sorunun ne olduğunu bilsem ona göre tedavi olurdum diye sonra kasım ayında rahmimde polip olduğunu öğrendim hemen aldırdım biyopside yapıldı temiz çıktı şimdi tekrar başladım tedaviye rahat bir kafayla çünki sorunumun ne olduğunu artık biliyorum en azından bundan dolayıda daha pozitif bakıyorum bol bol dua ediyorum sana tavsiyem canım bir doktora bağlı kalma araştır ben 9 doktor değiştirdim ama şimdi doğru adresteyim şükürslm kızlar.. buraya sevindirici şeyler yazmak isterdim ama.. iki sefer çatlatma iğnesi oldum gebelik oluşmadı herşey normal yolundaken.. sizde mümkün olduğu kadar kafanızı takmamaya odaklanmamaya çalışın.. başka şeylerle uğraşın.. çok ümit bağlayıp adet oluncada insan hepten bir yıkım yaşıyor.
pazartesi yapcam canım ben sen yapcakmısınCnm sen test yapcnmi bu hafta
canım 2 buçuk yıldırda ben uğraşıyorum.. kaç doktor gezdim bende bu konuda.. hiçbir sorun yok diyorlar herşey iyi. şimdi bi doktor bulduk ona gidiyoruz 4 sefer klomende ben kullandım negatif bu ay gonalf kullandık yine sonuç hüsran. gerçekten benmde için ne umut dolu nede umutsuzlukla kapalı.. hiçbirşey bilemez bilmemez haldeyim.bilmezmiyim cnm 2 senedir hep negatif görmekten artık bu ay ne umut var ne umutsuzluk çok rahatım bende şaşırıyorum bu benim 4 cü klomen tedavim 3 defa negatif ti sonra ara verdik 1 yıl çünki psikolojim çok bozulmuştu bizede hep sebebsiz inferlite demişlerdi bu dahada üzüyodu beni en azında sorunun ne olduğunu bilsem ona göre tedavi olurdum diye sonra kasım ayında rahmimde polip olduğunu öğrendim hemen aldırdım biyopside yapıldı temiz çıktı şimdi tekrar başladım tedaviye rahat bir kafayla çünki sorunumun ne olduğunu artık biliyorum en azından bundan dolayıda daha pozitif bakıyorum bol bol dua ediyorum sana tavsiyem canım bir doktora bağlı kalma araştır ben 9 doktor değiştirdim ama şimdi doğru adresteyim şükür
inşallah canım.. rabbim bu duyguyu hpimize yaşatsın inşallah..Canm zaten cok umitlenmemeye calisiyoruz bn hala inanmiyorum adet olurum diyorum rabbim buyuktur ne zamn ne olacagini bilemeyiz ama insallh guzel haberler aliriz