Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahhh canımhayırlısı gülüm inşallah sonuç güzel olur
etcem bu gece zaten meryem suresiyle yasin okucam sizede dua etcemAminn insalh dua edin lizlarr lutfen
günaydın canım yaptın mı test varmı bişey ?Gunaydinnn canlarrrrr
günaydınn canımmm varmı gelen gidenGunaydinnn canlarrrrr
merhaba benim fsh da 9.75 bir keresinde de 8.25 çıktı. lh da yüksek çıkınca doğum kont hapı verdi doktor 3 ay kullanıp klomene başlatacak sanırım..8 aydır deniyoruz..siz fsh ı öğrendikten hemen sonra mı tedaviye başladınız? fsh geri döndürülemiyormuş ama vitamin falan kullananlar var senn özel bişey kullandın mı?Arkadaşım ben klomen ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım umarım haftaya kontrolüm var kalp atışını duyabilirim inşallah sizlerdende bu hayırlı haberi alırız benim sorunum Fsh 10.95 ti birde yumurtlama olmuyodu çok şükür başka sorunumuz yoktu bakalım beklemedeyiz Hakkımızda Hayırlısı olsun cümlemizin
amin inşallahh yok bende de gelen giden inşallah tutmuştur beklicem bende yapmıycam pazartesiye kadarWalla gelen giden yok test yapmadim cnm bm adet tarihini bekliycemm heycanla insallhh cift cizgiyi goruruzzz allahim bu mubarek gunde kabul et duamizi
Canım öncelikle geçmiş olsun Fsh sen sonraki ay tedaviye başladık canım folik asit dışında ilaç kullanmadımmerhaba benim fsh da 9.75 bir keresinde de 8.25 çıktı. lh da yüksek çıkınca doğum kont hapı verdi doktor 3 ay kullanıp klomene başlatacak sanırım..8 aydır deniyoruz..siz fsh ı öğrendikten hemen sonra mı tedaviye başladınız? fsh geri döndürülemiyormuş ama vitamin falan kullananlar var senn özel bişey kullandın mı?
walla zeynep cim ben burda kimle konuşsam böyle geçmiş yıllarda yani çünki 5 yada 6 aydır girmiyodum öncesin böyle senin gibi umutsuz olan bütün ark hamiş kaldı biliomusun hatta şimdi doğurdular bile hadi inşallah sende de öyle olurAyyy insallhhh rabbim nasip etmistir bizee karban oldugum allahim ol derse olur sen bnden once yapacann ay ibsallh vardirr
Rabbim agzindan duysun cok dua ediyorum insallh dualarim kabul olur olsun istiyorum artik hayal kirikligina ugramal istemiyorum artikwalla zeynep cim ben burda kimle konuşsam böyle geçmiş yıllarda yani çünki 5 yada 6 aydır girmiyodum öncesin böyle senin gibi umutsuz olan bütün ark hamiş kaldı biliomusun hatta şimdi doğurdular bile hadi inşallah sende de öyle olur![]()
karamel cnm sana bişey sormak istiyorum bugün benim iğnenin 14 günü son 3 yada 4 gündür şefaf kokusuz bazen de beyaz ama böyle sıvı yine akıntım var hiç daha önce olmamıştı bugün çok fazla hastalandım sanıyorum bakıyorum yok sanada olmuşmuydu biraz umutlandırdı bu beni tek değişiklik bu ondan cvp verirsen çok sevinirimCanım öncelikle geçmiş olsun Fsh sen sonraki ay tedaviye başladık canım folik asit dışında ilaç kullanmadım
Evet canım o akıntı hala devam ediyo inşallah hamilesindir reglime 5 6 gün varken başladıkaramel cnm sana bişey sormak istiyorum bugün benim iğnenin 14 günü son 3 yada 4 gündür şefaf kokusuz bazen de beyaz ama böyle sıvı yine akıntım var hiç daha önce olmamıştı bugün çok fazla hastalandım sanıyorum bakıyorum yok sanada olmuşmuydu biraz umutlandırdı bu beni tek değişiklik bu ondan cvp verirsen çok sevinirim