Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korku iyidir insani dinc tutar.pozitifim pozitif dusunuyorum guzel olcak herseyy aminnnn![]()
çok iyi şeyler geçiyo tuttu bu sefer bizim inşallah burdan sonra hamiş topiklerine gitcez senle beraber kuşumKiz icinden ne geciyor nasil bir duygu var
inşallahh cnm inşallahhAyy insallh cnm aminnn insallh tutmustur
nabersin fıstık yok dmi bişeyyAyy insallh cnm aminnn insallh tutmustur
iyi benimde bende de yok gelen giden bişey canım hadi bakalım yarınıda atlatsak yalnız çok sabırlıyız ikimizde herkes daha 11 günü test yaptırmış biz yarınıda atlatsak diye diye 15 gün bitti kazasız belasız şükürMrb tatlim iyilik dugunden yeni geldim yok cok sukur cnm sende nasol durum
amin canım inşallah yarınıda atlatırsak iyice umutlancamSabrin sonu selamettir derler bebegim biraz daha gecsin rabbm bebisleri nasip etsin insallh bu gunleri hatirlamak bile istemem rabbm gonlumuze gore versin insallah
benim bügün kasıklarımda ağrı var sağlı sollu sende de varmıWallla bn hala umutluda degilim adet olcam diyorum
tabii ki iyiye işaret benimde şiddetli değil ara ara sızlıyor gibi sırtım ağrıyor bideKasik agrim siddetli degil ay insallh dedigin gibi hamis oluruzbu iki gun olmamamiz iyiye isaret mi
bende iyiyim canımm yok dmi bişeyyİyiyim tatlim sen nasilsin