- 7 Haziran 2012
- 810
- 767
- 358
kiz ne bilim ya bir yandan umutlaniyorum bi yandanda yok diyorum tutmamistir yinezeynepcim evet çok duygusalsın bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz ne bilim ya bir yandan umutlaniyorum bi yandanda yok diyorum tutmamistir yinezeynepcim evet çok duygusalsın bugün
yarin cnm bir arkadasimz test yapck belli olcak bnde cumaya kadar bekliycemherhangi bir gelişme yaşayan oldu mu merak ettim
iyi sabrediyorsunuz takdir ettim ben şimdiden heyecanlıyım ne zaman test yaparım diye
canım naptın nasıl geçti doktor randevun merak ettimoooooo da biseymi cnm benim bir eltim vardi 3 cocugu vardi ben evlendim 2 daha yapti .ikide elti daha geldi 3er tanede onlarda var rekabetteler sanki ya onlarin hamilegi dogumu bebek gormesi derken bunalimdayim hepimiz ayni yasta sayiliriz benim niye olmuyor ki diyor insan![]()
cnm walla mecburi sabrediyoruz hayal kirikligina ugramamak icn bekliyoruz diyorumya bn hala adet olcm diyorumiyi sabrediyorsunuz takdir ettim ben şimdiden heyecanlıyım ne zaman test yaparım diye
sagol cnm iyi gecti kisttim yokmus sevindim yarin catlatma ignesini vurucam diger gun asilama yada Iliski oneririz duruma gore dedicanım naptın nasıl geçti doktor randevun merak ettim
Sewindim senn adina canm hakkinda hayirlisi olsun cnm bnm yarin haberdar et durumundan ay insallh bu ay hepimize ugurlu gelirsagol cnm iyi gecti kisttim yokmus sevindim yarin catlatma ignesini vurucam diger gun asilama yada Iliski oneririz duruma gore dedi
kızlar walla daha gelen giden bişey yok yarın sabah doktora gitcez işte yarın benim normal bat günüm iğneninde 18 günü olcak biraz önce evde ovülasyon testi vardı onu yaptım pozitif çıktı hani erken gebeliği gösteriyor diyolar ya bilmem artık ne kadar doğru yalnız ateşim 37.5 düşmedi daha bugün bende çok karamsarım nedense moralim bozuk kistmi oldu aceba diye aklımdan geçiyoCrazy 3521 cnm durumun nasil
çok sevindimm canım kaç tane yumurtan olmuş bu ay olmazsa bende iğneye geçicem benim bu ay 1 tane olmuştu iğne olduğumda 19mm disagol cnm iyi gecti kisttim yokmus sevindim yarin catlatma ignesini vurucam diger gun asilama yada Iliski oneririz duruma gore dedi
allah korusun cnm ya oyle dusunme insallh yarin guzel haber alacaz birlikte cok mutlu olcaz gulum bu ay bize ugur getirir insallhhkızlar walla daha gelen giden bişey yok yarın sabah doktora gitcez işte yarın benim normal bat günüm iğneninde 18 günü olcak biraz önce evde ovülasyon testi vardı onu yaptım pozitif çıktı hani erken gebeliği gösteriyor diyolar ya bilmem artık ne kadar doğru yalnız ateşim 37.5 düşmedi daha bugün bende çok karamsarım nedense moralim bozuk kistmi oldu aceba diye aklımdan geçiyo
inşallah canım inşallahallah korusun cnm ya oyle dusunme insallh yarin guzel haber alacaz birlikte cok mutlu olcaz gulum bu ay bize ugur getirir insallhh
cane senin bu dedigin testte o sonuc cikmasi iyimi kotumu bn hic yapmadigim icininşallah canım inşallah
benimde öyle ama en başından beri sen hamişsin gibi doğuyor benim içime iinşallah doğru çıkar bilmiorum öyle hissediyorum senin için allah söyletiyodur inşallah zeynepcimBnm iki gundur cok afedersinz ozellikle aksamlari icimde gaz skismasi oluyor ya cok feci
forumda gebelik bölümünde ovülasyon testiyle ilgili merak ettikleriniz diye bir topik var onu okudum deneyen çok olmuş ama bilmem artık onların doğru çıkmış bir gözat istersen ben tedaviye ara verdiğim bu testleri kullanmıştım çift çizgi çıkıyor yumurtladığın gün sonra silikleşip çatladıktan sonra negatif oluyor normalde benim negatif olması lazım ama pozitif çıktı yani teste göre şimdi yumurtluyor gözüküyorum tuhaf yanicane senin bu dedigin testte o sonuc cikmasi iyimi kotumu bn hic yapmadigim icin
allah razi olsun gulum rabbim insallh nasip etmistir fakat bnim icinden hic oyle gecmiyor fakat sem bu kadar olumlu konusunca icimde bir umut oluyor canebenimde öyle ama en başından beri sen hamişsin gibi doğuyor benim içime iinşallah doğru çıkar bilmiorum öyle hissediyorum senin için allah söyletiyodur inşallah zeynepcim
allah razi olsun gulum rabbim insallh nasip etmistir fakat bnim icinden hic oyle gecmiyor fakat sem bu kadar olumlu konusunca icimde bir umut oluyor cane
canm o topikte bir sorsaydin keske ay insallh yarin bebis haberi alirizz sendeen kurban oldugum allahim sen kabul et duamiziforumda gebelik bölümünde ovülasyon testiyle ilgili merak ettikleriniz diye bir topik var onu okudum deneyen çok olmuş ama bilmem artık onların doğru çıkmış bir gözat istersen ben tedaviye ara verdiğim bu testleri kullanmıştım çift çizgi çıkıyor yumurtladığın gün sonra silikleşip çatladıktan sonra negatif oluyor normalde benim negatif olması lazım ama pozitif çıktı yani teste göre şimdi yumurtluyor gözüküyorum tuhaf yani