çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

hepimiz burdan hamileliğimizi ilan edecez ben buna inanmıyorum ama bu ay ama diğer ayy bu olacak biraz sabır sedece..Olumlu düşün olumlu olsunn tatlımm sıkma canını geçiyor zaman bugün 14. günüm bak hala test yapmakta direniyorum hala bi umut bekliyorumm :):)

umarım güzel haberlerini alırız senin de, hepimizin de :) İnşaAllah. sizler sayesinde biraz daha iyi oldum kızlar, stresimi attım.

canım buda bizim imtihanımız ama isyan etmez dua edersek karşılığını alırız sabır herşeyin anahtarı allah sabredenlerle beraberdir unutma umutsuzluğa düşme birgün olucak vakti zamanı gelince biz üstümüze düşeni yapıyoruz tedavimizi oluyoruz rabbim en doğru zamanı bilir canım dua et bol bol inşallah minişin gelir bu ay:KK68:

ay :) minişim evet :) biliyo musunuz isimleri bile hazır. Annem bir sürü kıyafet aldı şimdiden olmayan torununa :) kız olursa Aden Lina olacak kısmetse, erkek olursa Atınç Poyraz :) sağlıklı gelsin minişim bu ay bana hediyelerin en büyüğü olur zaten

kızlar, benim biraz kilo fazlam var gerçi. Bi 15 kilo kadar. Bu ay bebeğim olmaz ise iki ay tedaviye ara verip zayıflamayı düşünüyorum. Zayıflayıp öyle deneyeceğim. Zaten çalıştığım için sürekli izin almam da sorun oluyor yumurta takibinde. Sizce tedaviyi aksatmıyım mı yoksa nasıl yapayım herşeye kendimi hazırlıyorum a planı b planı vs. kafamda deli sorular...

kızlar, benim biraz kilo fazlam var gerçi. Bi 15 kilo kadar. Bu ay bebeğim olmaz ise iki ay tedaviye ara verip zayıflamayı düşünüyorum. Zayıflayıp öyle deneyeceğim. Zaten çalıştığım için sürekli izin almam da sorun oluyor yumurta takibinde. Sizce tedaviyi aksatmıyım mı yoksa nasıl yapayım herşeye kendimi hazırlıyorum a planı b planı vs. kafamda deli sorular...
bende ara verip kilo vermiştim diyetisyenle 8 kilo verdim iyi oldu yani sen bilirsin olabilir yani canım

Benimde var kilo fazlam ya Rabbim hayirlisini versin

Back
X