çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

bende yarın doktora gidiyorum canım iğne tedavisine başlıycaz artık ilk defa nasıl olcak heyecan yaptım daha şimdiden hep 1 tane yumurtam oluyodu benim klomenle bu defa daha fazla gelişcek dedi doktorum bakalım inşallah bu ay olur hayırlısıyla
inşallah allahımın izni ile güzel haberlerini alıcaz canım benim aynen devam.

bende istiyorum bana da okurmusun birbirimizin duaları ile şifa bulalım ya benim bugün doğum günüm test yapmak istiyorum 12 gün iğnenin üstünden çıkmazmı ki yaaa
yaa moralin mozulmasın sonra bitanem bekle bence biraz daha idrar testi yanıltıyor çünkü bende çıkmadı mesela adetimi bekliyorum..:( adetin geçmeden yapma moralin bozulmasın ama yinede sen bilirsin

yaa moralin mozulmasın sonra bitanem bekle bence biraz daha idrar testi yanıltıyor çünkü bende çıkmadı mesela adetimi bekliyorum..:KK43: adetin geçmeden yapma moralin bozulmasın ama yinede sen bilirsin
dayanamadım yaptım kan testini biliyorum yine ama olsun üzülmicem 10 ocak iğne 11-13 ocak çalışma 22 ocak kan testi negatif bulgu 2 off off

zeynepçim stres yapmıyoruz bebişinin seninle olduğunu düşün onu üzmek istemezsin dimi :)Allahında izniyle yarın güzel haber vereceksin bize inşallahh üzme tatlı canını bitanem
tsk ederim btanm insanin elinde degil iste bol bol dua ediyorum dun olmam lazimdi olmadi bugunude atlatsam yarin belli olcal hersey ama cokta korkuyorum ya tutmamissa diye

tsk ederim btanm insanin elinde degil iste bol bol dua ediyorum dun olmam lazimdi olmadi bugunude atlatsam yarin belli olcal hersey ama cokta korkuyorum ya tutmamissa diye
İnşallah tutunmuştur annesine küçük melek..Hakkımızda hayırlısı bugün sabah idrar testi yaptım yine negatiff kan testi yaptırmaktan vazgeçtim sanırım hastalanacamm .Olsaydı çıkardı çünkü şimdiye kadar.Kısmet artık ne yapalım bidahaki aya inşallah zamanı şimdi değilmiş demekki :(

dayanamadım yaptım kan testini biliyorum yine ama olsun üzülmicem 10 ocak iğne 11-13 ocak çalışma 22 ocak kan testi negatif bulgu 2 off off
bozma moralini kısmet değilmiş bu ay demekki sabah bende idrar testi yaptım yine negatifti oyüzden kan testi yaptırmaktan vazgeçtim..Önümüzdeki ay kısmet olursa artıkk..Önümüzdeki ay hepimiz birlikte hamiş olacazz :)

Kizlarr hepinize bisey sorcam simdi ben ilk defa igne yaptim tam bipmiyorum sureci dun adet olmam lazimdi ama olmadim bugunde bisey yok simdi yarin doktora gitcm cunku iki gun gecerse geldedi sizce tutmusmu onun icinmi gecikti yoksa kist falanmi oldu onun icinmi gecikti

Kizlarr hepinize bisey sorcam simdi ben ilk defa igne yaptim tam bipmiyorum sureci dun adet olmam lazimdi ama olmadim bugunde bisey yok simdi yarin doktora gitcm cunku iki gun gecerse geldedi sizce tutmusmu onun icinmi gecikti yoksa kist falanmi oldu onun icinmi gecikti
bilmiyorum ki canım benimde iğnede ilk ayımm.Ama bence tutundu iyi düşünelim iyi olsun :KK39:

İnşallah tutunmuştur annesine küçük melek..Hakkımızda hayırlısı bugün sabah idrar testi yaptım yine negatiff kan testi yaptırmaktan vazgeçtim sanırım hastalanacamm .Olsaydı çıkardı çünkü şimdiye kadar.Kısmet artık ne yapalım bidahaki aya inşallah zamanı şimdi değilmiş demekki :KK43:
cnm sen adet tarin auin kaciydi

19 aralıkta

adet tarihin ne zaman canım ?
CANIM ÖNCEKİ ADETİM 30 ARALIKTI BEKLEDİĞİM TARİH 31 OCAKTI AMA İĞNEDEN SONRA 10-14 GÜN İÇİNDE ADET OLMAN GEREKİYORMUŞ SANIRIM 10 OCAKTA İĞNE 11-13 OCAK ÇALIŞMA OLDU BUGÜN 12 GÜN İĞNEDEN SONRA İŞTE KAFAM ÇOK DOLU. YAA

bende istiyorum bana da okurmusun birbirimizin duaları ile şifa bulalım ya benim bugün doğum günüm test yapmak istiyorum 12 gün iğnenin üstünden çıkmazmı ki yaaa
sanada ederim bu gece canım daha erken idrar testi yapmak için biraz daha bekle bitanem bu arada doğum günün kutlu olsun inşallah hepinizin güzel haberlerini bekliyorum

Back
X