- 11 Ocak 2014
- 1.520
- 1.637
- 248
eee bat ne zaman melekcim iğnenin kaçıncı günü geçmiş baya19 aralıkta hastalandım ben en son tam 35 gün oldu bugün yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee bat ne zaman melekcim iğnenin kaçıncı günü geçmiş baya19 aralıkta hastalandım ben en son tam 35 gün oldu bugün yani![]()
İĞNE 20. GÜN YAPILINCA ÇORBA OLDU HERŞEY AYIN 7.SİNDE İĞNE YAPILDI İĞNEDEN SONRA BUGÜN 15. GÜNeee bat ne zaman melekcim iğnenin kaçıncı günü geçmiş baya
canım ben dayanamadım tes yaptım kanda 12 gün bugün negatif çıktı. iyi dileklerin için çok saol.sanada ederim bu gece canım daha erken idrar testi yapmak için biraz daha bekle bitanem bu arada doğum günün kutlu olsun inşallah hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
CUMARTESİDEN SONRA ADET OLMAZSAN PAZARTESİ TEKRAR TEST YAP TATLIMM İNŞALLAH OLMAZSINN İNŞALLAHH :)CANIM ÖNCEKİ ADETİM 30 ARALIKTI BEKLEDİĞİM TARİH 31 OCAKTI AMA İĞNEDEN SONRA 10-14 GÜN İÇİNDE ADET OLMAN GEREKİYORMUŞ SANIRIM 10 OCAKTA İĞNE 11-13 OCAK ÇALIŞMA OLDU BUGÜN 12 GÜN İĞNEDEN SONRA İŞTE KAFAM ÇOK DOLU. YAA
olsun canım sağlık olsun haftasonuna kadar gelir o zaman üzülme bu ay tekrar denersiniz moralini bozmacanım ben dayanamadım tes yaptım kanda 12 gün bugün negatif çıktı. iyi dileklerin için çok saol.
ay inşallah olmam da sebebide meleğim olur beklicez görcez artık pazartesi günü nolcak bakalım ama değişeceğini pek sanmam hayırlısı olsun hepimiz içinCUMARTESİDEN SONRA ADET OLMAZSAN PAZARTESİ TEKRAR TEST YAP TATLIMM İNŞALLAH OLMAZSINN İNŞALLAHH :)
aynen bi zamanı var demekki doktor dediydi saten iğne daha etkili diye de işte bu ay iğne ile direkt aşılamaya geçiyorum arkadaşlar bakalım tabi pazartesi sonuç değişmez ise. öpüyorum hepinizi.olsun canım sağlık olsun haftasonuna kadar gelir o zaman üzülme bu ay tekrar denersiniz moralini bozma
tutmuştur bence ne bileyim içime öyle doğuyor benim bende kistten korkuyodum çıkmadı bide tam gününde geldi doktora sordum bu sefer sen doğru söylemişsin zeyno adet gününün geçmesini beklemek lazımmış gitmek için ben yanlış anlamışım yani benim normalde bugün gitmem lazımdı doktora 2 gün geçince zaten geçmedi bekleseydim gününde adet olmuştum bu ay öyle yapcamKizlarr hepinize bisey sorcam simdi ben ilk defa igne yaptim tam bipmiyorum sureci dun adet olmam lazimdi ama olmadim bugunde bisey yok simdi yarin doktora gitcm cunku iki gun gecerse geldedi sizce tutmusmu onun icinmi gecikti yoksa kist falanmi oldu onun icinmi gecikti
bende bu ay iğneye geçiyorum canım merak ediyorum nasıl oluyor bakalım bugün randevum var öğrencez inşallah bu ay olur bakalımaynen bi zamanı var demekki doktor dediydi saten iğne daha etkili diye de işte bu ay iğne ile direkt aşılamaya geçiyorum arkadaşlar bakalım tabi pazartesi sonuç değişmez ise. öpüyorum hepinizi.
yine geçmiş günün biraz daha bekle bidaha test yap canımİĞNE 20. GÜN YAPILINCA ÇORBA OLDU HERŞEY AYIN 7.SİNDE İĞNE YAPILDI İĞNEDEN SONRA BUGÜN 15. GÜN
coknsagol cnm dun zaten oyle yaptim namaz kildim rahatladim
bende istiyorum bana da okurmusun birbirimizin duaları ile şifa bulalım ya benim bugün doğum günüm test yapmak istiyorum 12 gün iğnenin üstünden çıkmazmı ki yaaa
cnm insallh ocine dogan dogrudur bnde kisttn korkuyorum acaba bu yuzden mi olmadimtutmuştur bence ne bileyim içime öyle doğuyor benim bende kistten korkuyodum çıkmadı bide tam gününde geldi doktora sordum bu sefer sen doğru söylemişsin zeyno adet gününün geçmesini beklemek lazımmış gitmek için ben yanlış anlamışım yani benim normalde bugün gitmem lazımdı doktora 2 gün geçince zaten geçmedi bekleseydim gününde adet olmuştum bu ay öyle yapcam
allah razi olsun gulum duani eksik etme yok daha adet olmadimEn güzeli canım benim Allah kabul etsin, dualarımda sizi de anacağım artık. Başka bir müminin kardeşi için ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş. bu arada hastalandın mı
canım doktor biraz bahsetmişti 10 tane iğne hap yerine 5 gün sabah akşam demişti.bende bu ay iğneye geçiyorum canım merak ediyorum nasıl oluyor bakalım bugün randevum var öğrencez inşallah bu ay olur bakalım
canım benim çok saol bende sizler için dua ediyorum tüm anne olmak isteyenler için allahım bize de nasip etdin bu mertebeyi inşallah.okurum tabi burada anne özlemi ile tutuşan tüm kader arkadaşlarım için bol bol dua okuyacağım
yazarım ben sana 2 de randevum var dönünce anlatırım detaylı benim klomenle 3 yumurtam falan oluyodu ama bir tanesi yeterli büyüklüğü geliyodu diğerleri küçük kalıyodu iğne tedavisiyle hepsi döllenmeye hazır büyüklükte oluyor demişti yani şansımız daha fazla olucak demişti bakalım şimdi anlatcak detaylı dönünce yazarım sana bencanım doktor biraz bahsetmişti 10 tane iğne hap yerine 5 gün sabah akşam demişti.
sonra yine yumurta takibi çatlayınca da 1 saat içinde eşimin örneğini bana nakledeceğini bununda çok acısız olduğunu söyledi yani iğne saten kolay aşılamada kolay kendini sakın strese sokma bu ay rahat olalım relax mutlu sende dönünce detaylı bi şekilde bilgilendir de bakalım ben doktor değiştircem çünkü. test ediyorum şuanda.
walla benim çok kist yapan bir bünyem var yenide polip aldırdım biliyosun bende olmadı sende de yoktur yaa ne bileyim sanki hamişsin gibi ilk konuştuğumuz günden beri öyle doğuyor içime allah bilir tabii ama inşallah doğru hissediyorumdurcnm insallh ocine dogan dogrudur bnde kisttn korkuyorum acaba bu yuzden mi olmadim
bitanm guzel haberler donersin insallh bizi habersiz birakmaa
yazarım ben sana 2 de randevum var dönünce anlatırım detaylı benim klomenle 3 yumurtam falan oluyodu ama bir tanesi yeterli büyüklüğü geliyodu diğerleri küçük kalıyodu iğne tedavisiyle hepsi döllenmeye hazır büyüklükte oluyor demişti yani şansımız daha fazla olucak demişti bakalım şimdi anlatcak detaylı dönünce yazarım sana ben