çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

walla benim çok kist yapan bir bünyem var yenide polip aldırdım biliyosun bende olmadı sende de yoktur yaa ne bileyim sanki hamişsin gibi ilk konuştuğumuz günden beri öyle doğuyor içime allah bilir tabii ama inşallah doğru hissediyorumdur
insallh bitanm cok sukur benim hic kistim olmadi fakat yinede korku var olumsuz bisey duyarmiyim yarin

insallh bitanm senn doktorum ne dedi bu konuda adet geciktirir falan dedimii yada adet gecikirse tutma ihtimali var faln
bana erken gelmişsin dedi o bana demiş ki eğer tutmazsa 14 gün hastalanırsın eğer olmazsa günün geçince gel demiş ben onu günün geçince 14 gün geçince diye anladım zaten tam bat günü geldi benimki yanlış anlamışım

bana erken gelmişsin dedi o bana demiş ki eğer tutmazsa 14 gün hastalanırsın eğer olmazsa günün geçince gel demiş ben onu günün geçince 14 gün geçince diye anladım zaten tam bat günü geldi benimki yanlış anlamışım
baska bit topikte de sordum bna dediki klomen kullandysan 2 3 gunluk gecikme yapar umitlnme dedi:KK42::KK42:

Hepinize cok cok tsk ederim kizlar duanizi eksik etmedinz olumsuz en ufal sey insani hayal kirikligina ugratiyor iste umarim yarin iyi haberlerle donerim duanizi eksik etmeyin

baska bit topikte de sordum bna dediki klomen kullandysan 2 3 gunluk gecikme yapar umitlnme dedi:KK42::KK42:
böyle insanlara gıcık oluyorum ben yaa onun öyle oldu diye seninde öyle olcak diye bişey yok bitanem hani benim niye gecikmedi tık diye gününde geldi benim sat 24 aralık bat 20 ocak 28 günde bir oluyorum hiç gecikmez gecikmedi hiçbir klomen tedavisinde hep erken geldi bakma sen kimseye

kızlar geldim şimdi doktordan fostimon 75 verdi tek doz vurulcam ilk deneme yeterli dedi salı günü kontrole gitcem duruma göre bakıcaz dedi hayırlısı olsun artık yeni tur yeni şans:KK55:
hadi bakalım canım şansın bol olsunn bu ay inşallah meleğine kavuşacaksınn

ayy bana ağlama krizi geldi kendimi hiç bukadar kötü hissetmemiştimm sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi bi hisse kapıldımm.Akşam kayınvalidemlere gidecez eşimin kuzeni yeni evlendi karısı hamileymiş.Şimdi bana laf sokacaklar ondanmı çok gerildim acaba :( :( sinirlerim alt üst oldu iyice :(

ayy bana ağlama krizi geldi kendimi hiç bukadar kötü hissetmemiştimm sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi bi hisse kapıldımm.Akşam kayınvalidemlere gidecez eşimin kuzeni yeni evlendi karısı hamileymiş.Şimdi bana laf sokacaklar ondanmı çok gerildim acaba :KK43: :KK43: sinirlerim alt üst oldu iyice :KK43:
canım gerileceksen gitmesen
ama çözüm de değil aslında rahat olmaya bak belli etme

canım gerileceksen gitmesen
ama çözüm de değil aslında rahat olmaya bak belli etme
gitmesem olmaz kadın telefon açtı çağırdı ayıp olur.Yazık bide bişeyden haberi yok o tedavi olduğumu bile bilmiyor sormaz öyle şeyleri teyzesigil şimdi laf konuşur diye gerildim ama kapatırım çenelerini sadece sinirime hakim olamam diye korkuyorum.Hastalanacam diye bide çok gerginim

gitmesem olmaz kadın telefon açtı çağırdı ayıp olur.Yazık bide bişeyden haberi yok o tedavi olduğumu bile bilmiyor sormaz öyle şeyleri teyzesigil şimdi laf konuşur diye gerildim ama kapatırım çenelerini sadece sinirime hakim olamam diye korkuyorum.Hastalanacam diye bide çok gerginim
ayy bende geçen gün görümcelere gittim korkarak allahtan kimse bişey demedi boşwer rahat ol cnm birgün bizimde olcak inan buna kuşum

böyle insanlara gıcık oluyorum ben yaa onun öyle oldu diye seninde öyle olcak diye bişey yok bitanem hani benim niye gecikmedi tık diye gününde geldi benim sat 24 aralık bat 20 ocak 28 günde bir oluyorum hiç gecikmez gecikmedi hiçbir klomen tedavisinde hep erken geldi bakma sen kimseye
bnde cok sinir oldum ah sen olmasan cnm cok sagol yarin hastaneye gitcem cok heycanliyim

Back
X