çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

ne demek bitanm elimden geleni yaparim dualrimla hep yaninizda olurum insallh guzel haberlerlerini alirim bn bide ne yapardim biliyormusun ia bittikten sonra biliyorumya ayagi duvara diktimdi dusunecem bnde tlfnu basucuma koyarsim bide kulakgi ayagi diktigim gibi kulakligi takardim halay muzigi yada cok hareketli parcalar dinler unuturdum o ana herseyi walla bnde ise yaradi taki uyumaya kadar tey teyy halay muzigi dinliyordum:KK71:
yani doğrumu anladım iş bittikten sonra ayağımı duvara dikip kulaklığı takıp hareketli müzik dinleyip herşeyi unutmak doğrumudur yarım saat. duvara dikmiştim ama ben film izlemiştim müzikle denerim mutlu olmak şart diyorsun yani ay hadi inş.bende senin gibi bu mertebeye çıkarım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.

yani doğrumu anladım iş bittikten sonra ayağımı duvara dikip kulaklığı takıp hareketli müzik dinleyip herşeyi unutmak doğrumudur yarım saat. duvara dikmiştim ama ben film izlemiştim müzikle denerim mutlu olmak şart diyorsun yani ay hadi inş.bende senin gibi bu mertebeye çıkarım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
amin insallh cnm darisi basina insallh valla bn oyle yaptim aradada tv izliyordum ama sali gunu gitcem daha keseyi gormedik cok kucuk diye

amin insallh cnm darisi basina insallh valla bn oyle yaptim aradada tv izliyordum ama sali gunu gitcem daha keseyi gormedik cok kucuk diye
OK ANLADIM CANIM İNŞ. KESEYİDE GÖRÜRSÜN KUCACIĞINADA ALIRSIN SANA HAYIRLI BİR EVLAT OLUR AMİN CANIM DARISIDA BENİM CRAYZ NİN VE TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA İNŞ.
HALA BİR UMUT VAR.

Merhaba kızlar 56sayfayı soluksuz okudum ben de bu ay gonal f kullandım 2çatlatma iğnesi oldum pztsi aşılamam yapıldı Progestan kullanıyorum şimdi ben de beklemedeyim dualarınıza beni de katarsanız sevinirim Rabbim hepimizin hanesini sevindirsin öpüyorum hepinizi Zeynep çim hayırlı haberlerini merakla bekliyorum ben de :KK72:
HAYIRLISI OLSUN CNM BENDE CARSAMBA ASILAMA OLDUM YRN PROGESTANA BASLIYCAM . BIRLIKTE BEKLIYCEZ DEMEKKI HADI BAKALIM HAYIRLISI

İnsallah bu cilelerimizin karsiligini aliriz canim. Kasık agrisi bende de oluyo bu aralar. Goguslerime dokunamiyorum . Bu ay da olmadi sanirim :KK43: Adet belirtileri var :KK17:
amin canımm dur bakalım daha kırmızılar gelinceye kadar umutsuzluğa kapılma bitanem bende şimdi geldim 3 iğneyi yaptırdım dua ediyorum bide bol bol ama kilo alcam galiba çünki çok iştahım açıldı walla korkuyorum daha yeni 8 kilo verdim geri almayayım istemiyorum:KK17:

birazdan 3. yaptırcam canım ama çok kasıklarım ağrıyo
CNM BU AY OLUR NORMALDIR YUMURTAN BUYUYOR DEMEKKI.ZAMANLA ALISTIM BEN GONALF KENDIM EWDE VURUYORDUM 75 DOZ HER GUN GOBEKTEN.BEN ILK GECEN SENE CATLATMA IGNESINDEN SONRA HASTANELIK BILE OLDUM ATESIM CIKTI 39 A.

CNM BU AY OLUR NORMALDIR YUMURTAN BUYUYOR DEMEKKI.ZAMANLA ALISTIM BEN GONALF KENDIM EWDE VURUYORDUM 75 DOZ HER GUN GOBEKTEN.BEN ILK GECEN SENE CATLATMA IGNESINDEN SONRA HASTANELIK BILE OLDUM ATESIM CIKTI 39 A.
kıyamam sana bu ilaçlar mahvediyor bizi walla bide çok iştahım açıldı benim zor tutuyorum kendimi yemiyorum ama midem kazınıyor resmen:KK53:

kıyamam sana bu ilaçlar mahvediyor bizi walla bide çok iştahım açıldı benim zor tutuyorum kendimi yemiyorum ama midem kazınıyor resmen:KK53:
cnm bugun 500 salavat dagittim okudunmu hic?Sira sengulde od bebis istiyor. 7 aylik ikiz bebekleri karniinda olmus.stresten olmuyormus artik ya ne zor dimi RABBIM KIMSEYE GOSTERMESIN

cnm bugun 500 salavat dagittim okudunmu hic?Sira sengulde od bebis istiyor. 7 aylik ikiz bebekleri karniinda olmus.stresten olmuyormus artik ya ne zor dimi RABBIM KIMSEYE GOSTERMESIN
okuyorum hayatım birazdan biter allah yardımcısı olsun canım çok zor hiç aksatmam okurum sabahları esmalarım var onları okuyorum sonra salavat a başlıyorum canım benim dünya dua üzerine kurulu gerçekten inşallah en yakın zamanda allah hayırlı sağlıklı evlat versin cümlemize inşallah

okuyorum hayatım birazdan biter allah yardımcısı olsun canım çok zor hiç aksatmam okurum sabahları esmalarım var onları okuyorum sonra salavat a başlıyorum canım benim dünya dua üzerine kurulu gerçekten inşallah en yakın zamanda allah hayırlı sağlıklı evlat versin cümlemize inşallah
amin amin amin ecmain cnm insallah olucak gunun birinde zeyno gibi paylasiriz mutlu haberlerimizi insallah...

bugun asilamanin 4 uncu gunu belim felaket agriyor fakat kasiklarda hic agrim olmuyor tutmadimi acaba?

Back
X