çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Sagolasin bitanem.. Allah razi olsun. Kisiden kisiye degisiyomus agri derecesi. Hayirlisi canim dedigin gibi. Sonunda yavrum olacaksa raziyim acilara. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bizi kimseye yerindirmesin. Hayirli evlatlar nasip etsin insallah cumlemize.
amin canım inşallahh

Allah razi olsun bitanem. İsterim tabi canim. Yaz mutlaka. Dunya dua uzerine kurulmus. Rabbim hayirlisini nasip etsin. Bakalim yarin ne dicek doktor. Rahim filmini de nolursa olsun cektircem Allahin izniyle. Rabbim ol derse olur zaten...
özelden yazdım bitanem filmi de çektir benim ağrı eşiğim yüksek baya hiç hissetmedim ama bu ay komşumda çektirdi oda korkuyodu ama onun da çok canı yanmadı 10 dakikalık bişey içini o ilaç temizliyo süperman ler daha rahat yüzüyo :KK53:

özelden yazdım bitanem filmi de çektir benim ağrı eşiğim yüksek baya hiç hissetmedim ama bu ay komşumda çektirdi oda korkuyodu ama onun da çok canı yanmadı 10 dakikalık bişey içini o ilaç temizliyo süperman ler daha rahat yüzüyo :KK53:
Bu ay olacak Allahin izniyle inaniyorum hepimiz icin. Dualari hepimiz icin edicem canim. Allah razi olsun senden de...

Hi hi hi ay çok güzel çok güldüm süpermanlere benim süpermenlerin işi zor sol taraf kapalı sağ tarafa da miyom basıyomuş dua edin kızlar aşılamayla aşmış olsunlar inşallah :KK22:

Hi hi hi ay çok güzel çok güldüm süpermanlere benim süpermenlerin işi zor sol taraf kapalı sağ tarafa da miyom basıyomuş dua edin kızlar aşılamayla aşmış olsunlar inşallah :KK22:
İnsallah canım. Benim bikac arkadasim var doktor cocugunun olmasi zor deyip normal yoldan hamile kalan. Rabbim ol derse olur canım. Bizim icin de ol der insallah :anneadayı:

Camlar allah buyuktur hic umudunuzu yitirmeyin insallh bu ay hepinizin guzel haberlerini alirim duam sizinle bol bol dua edin cok bunaldiginzda yasin okuyun surekli salavat cekin insallh rabbim dualarimizi kabul eder

Canim nasilsin?Bitti mi adetin basladin mi duaya.
bitti benim iğneden 3 günü kesildi başladım birazdan 3. okuycam canım iğneninde yarın son günü salı günü kontrolüm var bakalım kaç yumoş olcak yada olcakmı inşallah güzel haberler alırım iğneler işe yarasa bari

bitti benim iğneden 3 günü kesildi başladım birazdan 3. okuycam canım iğneninde yarın son günü salı günü kontrolüm var bakalım kaç yumoş olcak yada olcakmı inşallah güzel haberler alırım iğneler işe yarasa bari
bitnm insallh guEl haberlerle gelirsin bu ay asilamami yapcaksin

İnsallah olur canim benim. Belki de ikizlerin olur . Ben cok istiyorum olmasini. Rabbim gonlune gore versin canım. Rabbim dualarini kabul etsin insallah. Amin.

kızlar benim bugün kontrolüm var çok heycanlıyım test tekrarlanacak umudum yok demiyorum 12.gün negatif çıkmıştı ama yüce ALLAHIM takdiri. inşallah bir sürpriz yaşarım. dualarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim verdiğiniz destekler için.

malesef negatif kızlar. crazy yola senle devam etme kararı aldım. sende beni kabul edersen tabi.
bu ay aşılama modundayız. şimdi benim kırmızıları bekliyoruz artıkın. öpüldünüz.

malesef negatif kızlar. crazy yola senle devam etme kararı aldım. sende beni kabul edersen tabi.
bu ay aşılama modundayız. şimdi benim kırmızıları bekliyoruz artıkın. öpüldünüz.
Hayırlısı canım benim. Uzme kendini. Ben de yeni geldim doktordan. Rahim filmi cektirecegim. Bi sorun gozukmuyo ama bilmedigimiz bisey olabilir dedi. Rabbim bu sefer guldurur yuzumuzu insallah. Dualarimizi eksik etmeyelim yeterki :KK36:

canım üzülme sakın hayırlısı beraber bekleriz artık benimde aşılamayla aynı ilaçlarım sadece doğal yoldan olcak kasımda polip ameliyatı oldum ya ondan aşılamaya gerek yok demişti inşallah bu ay güzel haberler alırız bitanem bol bol dua etcez herşey allahtan bu sefer daha çok yumoş olcak şansımız daha yüksek olcak inanıyorum ben

Hayırlısı canım benim. Uzme kendini. Ben de yeni geldim doktordan. Rahim filmi cektirecegim. Bi sorun gozukmuyo ama bilmedigimiz bisey olabilir dedi. Rabbim bu sefer guldurur yuzumuzu insallah. Dualarimizi eksik etmeyelim yeterki :KK36:
canım iyi sevindim bak kist falan yok bu iyi haber çektir filmini için temizlensin iyice hem hayırlısı olsun dualarımız ve sabrımızla bir gün bizde anne olcaz inşallah

Back
X