çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

kızlar yine 1 tane yumurtam büyümüş sadece çok hayalkırıklığı yaşadım ağlayarak geldim eve niye böyle oldu o kadar iğne yedim klomenlede 1 tane olmuştu yine 19 mm buda çatlatma iğnesinide oldum eşim gece yok ya bu saatte yaptırdı ondan doktor ağlayarak yaptırdım onuda bilmiorum çok enerjim düştü nedense çok ağladım hala da çok kötüyüm moralim çok bozuk

Ya canim niye uzuluyorsun bu kadar.. 5-6 tanr kalitesiz yumurta olmasindansa 1 tane kaliteli olmasi daha iyi diil mi tatlim. Bak benim de 1 tane 18 lik oldu digerleri ufak kaldi bu ay. Onemli olan denk gelmesi en iyi spermle yumurtanin. Sen hic moralini bozma keyifle degerlendir bu gunleri :oops:

Ya canim niye uzuluyorsun bu kadar.. 5-6 tanr kalitesiz yumurta olmasindansa 1 tane kaliteli olmasi daha iyi diil mi tatlim. Bak benim de 1 tane 18 lik oldu digerleri ufak kaldi bu ay. Onemli olan denk gelmesi en iyi spermle yumurtanin. Sen hic moralini bozma keyifle degerlendir bu gunleri :oops:
doğru söylüyosun bilmiorum neden böyle hissettim normalde kolay kolay düşmez enerjim ama bugün böyle oldu işte

doğru söylüyosun bilmiorum neden böyle hissettim normalde kolay kolay düşmez enerjim ama bugün böyle oldu işte
bence sen ilk igne tedavisindesin ya buyuk bir beklentiyle gittin ama A aslicanaydin arkadasa katiliyorum 1 tane olsun kaliteli olsun sen degerlendir en verimli gunlerindesin dinlen bol bol

kızlar asılama yaptıran var mı hiçç nasıl oluyor ne kadar sürüyor canınız yanıyor mu gerçi buna değer ama merak işte bana yardım edermisiniz.
Canım hiç merak etme ben 2.kez yaptırdım korkulacak hiçbirşey yok rahat ol bırak kendini kasarsan Ağrı hissedebilirsin aynı muayene gibi hiç bişey hisstmiyosun 5dk Sürer sürmez çok ince bi serum borusu gibi bişey çok küçük bi şırıngaya benzer bişeyle spermleri rahmin içine gönderiyorlar eğer imkan olursa aşılamadan sonra ki zaten drun da söyleyecektir en az 30dk yat kasma kendini o gün hatta o hafta dikkat et ağır kaldırma Hayırlısı olsun

crazy sen ağlarsan ben ne yapayım 5. iğnede 19 mm yumurtan olmuş ben 12 iğne vuruldum 1 yumurtam vardı gelişimi çok yavaştı galiba çok kaliteli olmuyomuş öylesi. yine de el açtım dua ediyorum belki de dr görmediği yumurta vardır veya küçük te olsa döllenmiştir yumurtam diye. dr siz çalışmayı bırakmayın demişti elimizden geleni yaptık. gerisi Allaha kalmış...
canım doğru söylüyosun isyan etmiyorum rabbim isterse olmazlar olur ama ne bileyim sinirlerim boşaldı galiba

bence sen ilk igne tedavisindesin ya buyuk bir beklentiyle gittin ama A aslicanaydin arkadasa katiliyorum 1 tane olsun kaliteli olsun sen degerlendir en verimli gunlerindesin dinlen bol bol
evet aynen öyle oldu canım doğru söylüyosun moralimi düzelttiniz kızlar iyi ki varsınız

İlaclarini da degistirdi ya doktor ne de olsa hormonlarimizi bozuyor.. Bi de cok beklenti ile gittin doktora o da etkilemistir seni. Ben de asiri sinirliyim bu ay mesela teror esiyor evde :KK11: ama ilaclardan ve stressten oldugunu biliyorum. Sen simdi bi silkelen kendine gel doktorun dedigi gunleri iyi degerlendir ve moralini yuksek tut. Cunku ne zaman ne olacagini bilemezsin.. En karanlik an gunes dogmadan oncedir tatlim:KK68:

ben ayrıca progesteron baktırıcam iki gün sonra orada net anlaşılacakmış yumurtlama olup olmadığı olmadıysa kırmızıları bekliycez yediğim iğneler de yanıma kar kalacak
:mad:

evet aynen öyle oldu canım doğru söylüyosun moralimi düzelttiniz kızlar iyi ki varsınız
e yani mecbur cnm sen olmazsan bize kim moral vericek birbirimizi idare edicez moral cok onemli dert ortaklarim hic merak etmeyin O BICIRLAR GELICEK GUNLERINI GORUCEK POPOLARINI KIZARTMAZMIYIZ ???:KK46::KK46::KK46:

kızlar yine 1 tane yumurtam büyümüş sadece çok hayalkırıklığı yaşadım ağlayarak geldim eve niye böyle oldu o kadar iğne yedim klomenlede 1 tane olmuştu yine 19 mm buda çatlatma iğnesinide oldum eşim gece yok ya bu saatte yaptırdı ondan doktor ağlayarak yaptırdım onuda bilmiorum çok enerjim düştü nedense çok ağladım hala da çok kötüyüm moralim çok bozuk

Canım benim hiç üzülme Sakın belki böylesi daha hayırlıdır önemli olan çok olması değil kaliteli olması ben yakın çevremde 2kişi tanıyorum tek Yumurtayla hamile kalan ben de aynı durumdayım işin doğrusu ben bu duruma sevinmiştim inş kaliteli olmuştur diye

İlaclarini da degistirdi ya doktor ne de olsa hormonlarimizi bozuyor.. Bi de cok beklenti ile gittin doktora o da etkilemistir seni. Ben de asiri sinirliyim bu ay mesela teror esiyor evde :KK11: ama ilaclardan ve stressten oldugunu biliyorum. Sen simdi bi silkelen kendine gel doktorun dedigi gunleri iyi degerlendir ve moralini yuksek tut. Cunku ne zaman ne olacagini bilemezsin.. En karanlik an gunes dogmadan oncedir tatlim:KK68:
doğru söylüyosun bitanem bide dün bir kız arkadaşımla telefonda görüştük bekar o 38 yaşında amh çok düşük çıkmış menapoza girmek üzeresin demişler bende 31 yaşındayım ona anlatırken 1 tane yumurtam vardı geçen ay dedim oda 20li yaşlarda olsan 3 4 tane olurdu tüp bebek yaptır falan dedi onuda taktım kafama çok daha iğnenin ilk ayı zaten tüp falan diyince moralim hepten gitti bide bugün tek yumurtam olunca onun dedikleri geldi aklıma

Canım benim hiç üzülme Sakın belki böylesi daha hayırlıdır önemli olan çok olması değil kaliteli olması ben yakın çevremde 2kişi tanıyorum tek Yumurtayla hamile kalan ben de aynı durumdayım işin doğrusu ben bu duruma sevinmiştim inş kaliteli olmuştur diye
inşallah doktorda öyle söyledi fazla olmasını istemiyorum zaten tek olsun kaliteli olsun normalde her ay tek yumurta olur zaten moralini yüksek tut dedi inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız bu ay

Back
X