İĞNE İLE Mİ GİRİYORLAR RAHMİ SERUM HORTUMU GİBİ HORTUMLAMI TMM TAVSİYELERİN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM. SENDE UYGULADIĞINIZ TEDAVİYİ İĞNE İSİMLERİNİ HANGŞİ GÜNLERDE NE YAPILDIĞINI KAÇ YUMURTA VE BOYLARINI PAYLAŞABİLİRSEN SEVİNİRİM CANIM SEN DEVAM EDİYORMUSUN PEKİ
Canım benim adetin 2. Günü gel demişti gittik kan tahlili istedi e2 hormonu seviyesine bakarak gonal f ye başladı ilk gün 50ile başladık 2 güne bi e2 LH hormonlarını ultrasonla yumurta Gelişimini takip etti3.gün benim e2çok düşük çıkmış 75 e çıkaralım dedi 5gün de o şekilde uyguladık 10.gün gece saat 10 da çatlatma iğnelerini yap dedi (ovitrelle) 2 taneydi iğneden 1-2saat sonra ilişki dedi 38saat sonra da aşılama yapıldı canım 15 gün sonra kan tahlili yaptır dedi olumlu olumsuz bize bildir dedi Progestan 100 lük Yazmış günde 3defa 8 er saat arayla 2tablet fitil şeklinde vajinadan alacaksın dedi işte benim tedavi hikayem canım drlar galiba bünyeye göre ayarlıyorlar ikna miktarını verecek olan Rabbim onlar ilaçlar vesile ama druma güveniyorum artık değiştirmek istemiyorum ben de söylediklerini yapmaya çalışıyorum gerisi Tevekkül Rabbim hepimize Hakkımızda hayırlısının versin