Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebeğim gitti değerim düşmüş 39 dan 21 ye![]()
bitanem çok üzüldümKızlar bebeğim gitti değerim düşmüş 39 dan 21 ye![]()
bize haber vermeyi unutma cnmm inşallah güzel haberler alırsınEKLEDIM CNM OLDUMU????? SENDE MI ASILAMA YAPTIN???
BENDE BEKLEMEDEYIM AMA UMUTSUZLUKTA VAR.14. GUN YRN TEST YAPICAM IKILEMDEYIM DKTRU DINLEYELIM DIYO ESIM ZORLA GOTURCEK BENI KORKUYORUUUUUMMMMM
canım çok üzüldüm keşke devam etseydi...Kızlar bebeğim gitti değerim düşmüş 39 dan 21 ye![]()
walla bir bilsem bir bilsemKIZLAR COK UZGUNUM ADET OLDUM.IKINCI ASILAMADA TUTMADI.RABBIM SABIR VERSIN BIZLERE YARDIM ETSIN INSALLAH .HAYIRLISI BUYMUS TAMDA GUNUMDE OLUYORUM IKISIDE TUTMADI.
ESIMLE BIRAZ TARTISTIK MORAL VERCEKLERI YERDE HEP OLUMSUZ KONUSUYORLAR.BEN KONTROLE GIDECEZ YRN DIYORUM SANCIM VAR BELKI DISGEBELIKTIR YADA KIST VARDIR DIYORUM ODA DIYOR SEN ZORLA HASTANEYE GOTURUYON TEDAVI TEDAVI NEREYE KADAR YETER DIYO.SINIR OLDUM SANKI BEN ZEVK ALIYORUM ORAMI BURAMI DOKTORLARA GOSTERMEYE.NAPICAZ BIZ YA
TURKIYEYE GIDEMEYECEGIMIZE GORE BURDA TUP BEBEGE BASVURALIM DIYORUM.ZORLA DKTRA DOSYAMI VERDIM RAPOR VERIN MERKEZE GOTUREYIM DEDIIM. SIMDI BIZIM BEY YOK DIYO.BURDA TUP YAPMAM DIYO.BEN KAFAMA GORE DAVRANIYORMUSUM.YRN GIDERSEK HEM KONTROL OLUCAM HEM DOSYAMI ALICAM ARTIK MERKEZE GITMELIYIM DIYE DUSUNUYORUM.5 YIL OLDU BEKLENECEK ZAMAN YOK BASKA CAREMIZDE YOK.ANLAMIYOOOOOwalla bir bilsem bir bilsemerkeklerin hepsi öyle inan ki bir doktora gitmek zor geliyor onlara üzülme diycem ama elinde değil biliorum
oda üzülmüştür dur bakalım düzelir yarın tekrar konuşursun cnm çok üstüne düşme bakalım üzülme cnm benimTURKIYEYE GIDEMEYECEGIMIZE GORE BURDA TUP BEBEGE BASVURALIM DIYORUM.ZORLA DKTRA DOSYAMI VERDIM RAPOR VERIN MERKEZE GOTUREYIM DEDIIM. SIMDI BIZIM BEY YOK DIYO.BURDA TUP YAPMAM DIYO.BEN KAFAMA GORE DAVRANIYORMUSUM.YRN GIDERSEK HEM KONTROL OLUCAM HEM DOSYAMI ALICAM ARTIK MERKEZE GITMELIYIM DIYE DUSUNUYORUM.5 YIL OLDU BEKLENECEK ZAMAN YOK BASKA CAREMIZDE YOK.ANLAMIYOOOOO![]()
Ewet cnm en güzeli o zaten hamile kalabilmek doktorda aynı şeyi söyledi inş cnm dualarini zi bekliyorum inşcanım çok üzüldüm keşke devam etseydi...
ama şöyle düşün en azından hamile kalabiliyosun bu sağlıklı değilmiş demekki hem kimyasal düşükten sonra vücut hazır olduğu için hamile kalmak kolaylaşıyomuş bence bu ay çalışmaları hızlandır mutlaka
haydaaaa üstüste kötü haberler bugün nasıl bi gün böyleKIZLAR COK UZGUNUM ADET OLDUM.IKINCI ASILAMADA TUTMADI.RABBIM SABIR VERSIN BIZLERE YARDIM ETSIN INSALLAH .HAYIRLISI BUYMUS TAMDA GUNUMDE OLUYORUM IKISIDE TUTMADI.
ESIMLE BIRAZ TARTISTIK MORAL VERCEKLERI YERDE HEP OLUMSUZ KONUSUYORLAR.BEN KONTROLE GIDECEZ YRN DIYORUM SANCIM VAR BELKI DISGEBELIKTIR YADA KIST VARDIR DIYORUM ODA DIYOR SEN ZORLA HASTANEYE GOTURUYON TEDAVI TEDAVI NEREYE KADAR YETER DIYO.SINIR OLDUM SANKI BEN ZEVK ALIYORUM ORAMI BURAMI DOKTORLARA GOSTERMEYE.NAPICAZ BIZ YA
yok kuşum eltimler vardı maşallah sabah 10 da geldiler akşam 9 buçukta gittiler gönülsüzce ve evde 5 çocuk evin yıkılmadığına şükür yinelaptopu sakladım haliyle ellerine geçirseler yandık
![]()
Cok gecmis olsun bianem. Cok uzuldumKızlar bebeğim gitti değerim düşmüş 39 dan 21 ye![]()
Uzulme kuşum yaaa kıyamamKIZLAR COK UZGUNUM ADET OLDUM.IKINCI ASILAMADA TUTMADI.RABBIM SABIR VERSIN BIZLERE YARDIM ETSIN INSALLAH .HAYIRLISI BUYMUS TAMDA GUNUMDE OLUYORUM IKISIDE TUTMADI.
Merhaba tatlim. Ben de simdilik bisey yok cnm. Rahim filminin etkisi yeni gecti. Bundan sonra baslicaz calimalara canimfobeks merhaba sen ne durumdasın ne kadar kaldı test yapmana ?
Senin bat ne zaman cnm. İnsallah bu ay guzel haberler verirsin bizeaman sıkı sıkı çalışın rahim filminden sonra hamilelik şansı artıyomuş ben de çektirmiştim ama sonra eşim iş için şehir dışına çıkmıştı boşa gitmişti o zaman
şimdi de bata az kaldı gün sayıyorum kendimi kurcalıyorum belirti var mı diye ama ne adet ne hamilelik hiçbir belirti yok delircem![]()