Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 haftadır test be zaman yapsam doktora ne gün gitsem diye hesap yaparken bugün kırmızı kartı yedim arkadaşlar kalanlara bol şans diliyorum. Allah Hakkımızda hayırlısını versin bildiğim kadarıyla crazy ve gülbahçesi var gün sayan inşallah iyi haberleriniİ alırız...
Nedir bu çektiğimiz bilmem isyan etmiyorum öyle algılanmasın ama kaç tane arkadaşım korunurken hamile kaldı benim 2 yıldır yapmadığım şey kaynatmadığım incir soğan kalmadı sorsan doktorlara problem yokRabbim hayirlisini versin canim valla crazy'i bilmemde benim hic umidim yok agrim sancim yok doktora kalsa haftaya bugun kan vermem lazim ama adetim bikac gun gecerse vetirim zaten.o zaman emin.olurum ama hic sanmiyorum bende kirmizi karti yerim bu ay sanirim![]()
Cnm içime doğuyor sen hamilesin ama umitlendirmek istemem adet günün ne zamankızlar benim bu ay hep ağlayarak geçti çalışma günleri bide griptim zaten bilirsiniz mızıklanıp durdum size yani umudum yoktu ama bu ay benim çatlatma iğnesinden 2 gün sonra kasıklarım ağrımaya başladı bugüne kadar önemsemedim ama bugün misafirlerimde vardı hep ayaktaydım inanılmaz nefesimi kescek kadar sol tarafıma sanki bıçak saplıyolar gibi ağrı girdi bir çok defa ama anlık yani birkaç saniye sürüyo geçiyo yalnız gün boyu devam etti bir defa değil umutlanmak istemiyorum bu ay ilk defa yumurta büyütücü iğnelere başlamıştık o yüzden mi oluyor anlamadım ilk defa oluyor şimdi herkes gitti hemen kaderdaşlarıma danışayım dedim bugün iğnenin 10.günü kızlar
canım allah söyletsin bitanem adet günüm 16 şubat ama yumurtalarım erken gelişti adetin 8.günü çatlatma iğnesi yapıldıCnm içime doğuyor sen hamilesin ama umitlendirmek istemem adet günün ne zaman
Himm anladım cnm içime doğdu ne bileyim 1 hafta sonra falan test yap bakalim belki çıkar meleğin gelir inşcanım allah söyletsin bitanem adet günüm 16 şubat ama yumurtalarım erken gelişti adetin 8.günü çatlatma iğnesi yapıldı
inşallah canım çarşamba perşembe yapsam haftaya varsa çıkar idrar testinde benceHimm anladım cnm içime doğdu ne bileyim 1 hafta sonra falan test yap bakalim belki çıkar meleğin gelir inş
Ewet cnm ins çıkar Rabbim büyük yainşallah canım çarşamba perşembe yapsam haftaya varsa çıkar idrar testinde bence
inşallah bitanemEwet cnm ins çıkar Rabbim büyük ya
Ben hüsrana uğradığı m için birsey diyemiyorum ya kimseye Rabbim sağlıklı sıhhatli versininşallah bitanem
canım benim üzülme çünki hem hamile kalabiliyosun bunu gördün hemde kürtaja gerek kalmadı dolayısıyla korunman gerekmiycek daha çabuk hamiş kalcaksın hiç üzülme tatlım gerçekten yakındır bebişinin gelmesiBen hüsrana uğradığı m için birsey diyemiyorum ya kimseye Rabbim sağlıklı sıhhatli versin
Ins kuzum ya Rabbim yaşatsin herkese annelik duygusunucanım benim üzülme çünki hem hamile kalabiliyosun bunu gördün hemde kürtaja gerek kalmadı dolayısıyla korunman gerekmiycek daha çabuk hamiş kalcaksın hiç üzülme tatlım gerçekten yakındır bebişinin gelmesi
yani bir zararı olmaz bence ne olcak ki sizin için mahsuru yoksa çalışın benceKızlar ya çok özür dileyerek soruyorum ben wc ye gidip peçete ile temizlerken lekelenmem devam ediyo böyle iken ilişki olurmu ve bu lekelenmem ne zaman geçer kusura bakmayın![]()
Tşk ederim eşim çok taraftar değil öyle olduğu için sağlığın daha önemli diyoryani bir zararı olmaz bence ne olcak ki sizin için mahsuru yoksa çalışın bence
sen bu ay doktora gitcekmisin canım ne oldu ne dedi bu ay dinlencekmisin ilaç kullanmıycaksan incir ye bol bol fobeks e de söyledim yumurta geliştiriyor çünki çok faydalıTşk ederim eşim çok taraftar değil öyle olduğu için sağlığın daha önemli diyor
Canim doktor adetin ikinci günü gel bakalim dedi işte inofolic kullanıyorum ve bide troid ilacı kullanıyorum başkada birsey demedisen bu ay doktora gitcekmisin canım ne oldu ne dedi bu ay dinlencekmisin ilaç kullanmıycaksan incir ye bol bol fobeks e de söyledim yumurta geliştiriyor çünki çok faydalı