çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Valla hklisin canim biseylerle ugrasmak lazim bende kermese bebek yelegi oruyom valla.Kardeslerimin ceyizine biseyler yapiyorum zaten napiyim .Sen neyle ugrasiyosun tatlim.okullarin acilmasi ugras oluyo dedin ya ondan sordum
ayyy ne güzel bende örgü öğrencem elimden hiçbir iş gelmiyo gerçekten hep çalıştım 3 yıldır evdeyim çok sıkılıyorum ne güzel ya çok özendim sana arkadaşım maşallah

ayyy ne güzel bende örgü öğrencem elimden hiçbir iş gelmiyo gerçekten hep çalıştım 3 yıldır evdeyim çok sıkılıyorum ne güzel ya çok özendim sana arkadaşım maşallah
inşallah bu ay bebiş haberi alırsın da 9 ay sonra sıkılcak vaktin kalmaz crazyciğim :anneadayı:
benim bu topikle işim bitti ama güzel haberlerini dört gözle bekliycem cnm

Ogren tabi bitanem ben evlendigimde dantel biliyodum ama sonradan igne oyasi ogrendim komsudan,kayinvalidem orgu uzmanidir ondan da orgu ogrendim,eltimden lif ogrendim patik yapiyorum...6 senedir bunlarla oyalaniyorum napiyim bitanem kardeslerime yspiyorum kermeslere yspiyorum hayrima birilerine yazma yapip baslarina ortuyorum....insanari mutlu etmeyi cok seviyorum...sede ogrenirdin yeter ki iste.kurslar var oralara git ahsap boyama igne oyasi orgu ogren me guzel :)bebisin olunca yelekler hirkalar patikler orersin hamileyken annesiiii ;)

Valla bugun biraz agriyo kasiklarim.Asilamanin 8. gunu daha ama hafif agrim var.bazen aksamari agriyo bitaz karnim...sem ne durimdasin adetin me zamamdi senin tatlim
benim 16 şubat bat ama bu ay fostimon iğnelere başladık yumurtam erken gelişti adetin 8.günü çatlatma iğnesi oldum 19mm yumurtam bugün iğnenin 11 günü kasıklarım hep ağrıdı dün çok kötüydü nefesimi kesti resmen sanki bişey batırıyolar sol tarafıma gibi anlı gelip geçiyor bugün iyi ama ya adet olcam ben erken gelebilir yada tuttu bu sefer allah hayırlısını versin gülüm :KK68:Walla Allah kalbimi biliyor rabbim benden önce sana nasip etsin çok içten dua ediyorum sana hem ne kadar marifetlisin maşallah ben hiç birşey bilmiorum eltim senin gibi ama çok çocuğu var vakti yok bana öğretcek şu halk eğitim kurslarını bir araştırayım ben çok sıkılıyorum hem gurbet hem yalnızlık hiç arkadaş edinemedim burda evden çıkmadığım için:KK61:

benim 16 şubat bat ama bu ay fostimon iğnelere başladık yumurtam erken gelişti adetin 8.günü çatlatma iğnesi oldum 19mm yumurtam bugün iğnenin 11 günü kasıklarım hep ağrıdı dün çok kötüydü nefesimi kesti resmen sanki bişey batırıyolar sol tarafıma gibi anlı gelip geçiyor bugün iyi ama ya adet olcam ben erken gelebilir yada tuttu bu sefer allah hayırlısını versin gülüm :KK68:Walla Allah kalbimi biliyor rabbim benden önce sana nasip etsin çok içten dua ediyorum sana hem ne kadar marifetlisin maşallah ben hiç birşey bilmiorum eltim senin gibi ama çok çocuğu var vakti yok bana öğretcek şu halk eğitim kurslarını bir araştırayım ben çok sıkılıyorum hem gurbet hem yalnızlık hiç arkadaş edinemedim burda evden çıkmadığım için:KK61:
Ayyy cnm ben seni çok iyi anlıyorum bende gurbet yalnızlık 1 tane görüştüğüm arkadaşım var onunla da işte eşlerin çalışma saatleri uymuyo bende hep evde yalnızım bende yegenime yelek örüyorum iğne oyası yazma yapıyorum bazen sıkılıyorum dantel örüyorum işte öyle zaman geçiyo cnm ins hamiş oluruzda vaktin nasıl geçtiğini alamayız cnm

özledim ben seni fobeks im:KK68:walla kafa dağıtma konusunda haklısın kpss ye girmek istiyorum çalışmak istiyorum kavga ediyoruz adam hayır diyo ihtiyacımız mı varmış sanki herşey para hiç arkadaşım da yok yazık bana:KK61:
Sen bakma esine cnm. Benim esimde o kafadan. Cocuk olunca meslegi birakirsin kimseye guvenemem cocugumu diyo. Gerci bizim aileler yakinimizda o konuda bi sorun yasamam ama calismak gibisi yok ya. Bicok arkadas ediniyosun. Onlarla konusarak rahatliyosun. Sen gir kpss ye bilgilerin tazeyken. İnsan parayi bi sekilde buluyo ama psikolojik olarak rahatlamak paha bicilemez ;)

Masallah kizlar size ne kadar marifetlisiniz:KK9:Benim resimden baska bi marifetim yok :( Bi aralar dantel isine girmistim ama sıkıldım:confused:Gerci calistigim icin vaktim olmuyo pek. Sizi cok coj takdir ediyorum walla. Ev hanimligi bence dunyadaki en zor is. Hic benlik degil yanii:KK70::KK23:

Ben adetimin ikinci gunu pregon kullanmaya basladim 75 ml 7 gun vurdum 8. gun catlatma ignemi oldum ertesi gun 9. gun asilamami oldum 30 Ocakta....Simdi de bekliyorum bskalim.doktor 12. gun kan ver belli olur dedi o gune kadarda iliski olmasin sadece bugun yani isilamanin oldugu gun olsun dedi ama kafam karisik ya sonradan da dollenme sansi olirsa yumurtanin.Mesela su 4 gun varya yumurtanin rahime atildigi adetin basladigi gunden sayinca 21 22 23 24. gunler onlardan birinde bari calissak mi diyorum ama korkuyorum da doktor olmasin dedi diye.Bu arada tesekkur ederim canim istesen sende herseyi ogrenip yaparsin eminim.Valla bende sizlere dua ediyorum yanlizsin.orda ama bizler bu sekilde yanindayiz bitanem uzulme sen :-*

Masallah kizlar size ne kadar marifetlisiniz:KK9:Benim resimden baska bi marifetim yok :( Bi aralar dantel isine girmistim ama sıkıldım:confused:Gerci calistigim icin vaktim olmuyo pek. Sizi cok coj takdir ediyorum walla. Ev hanimligi bence dunyadaki en zor is. Hic benlik degil yanii:KK70::KK23:

Brnde resim yapamiyorum csnimin ici herkesin marifeti baska.Hem benim gibi 8 kisilik bi aileyle yasasan sende mecburen marifetli olursun :) Merak etmeden sen sormadan ben soyleyim 8 kisinin aciklamasini.Ev buyuk.iki katli dublex esim.ben.kayinvalidem eltim kaynim.ve 3 cocuklsri beraber yasiyoruz 7 sene olacakagustosta .Elbet ayrilacak evler ama tam ne zaman belli degil hsyirlisi.Herkesin imtihani baska.iste bitanem guzel asraflarida cok beraber yasamanin zor yaraflari da...hayirlisi ne zamansa o zamana kadar gidecek bakalim bu duzen...O yuzden bilmedigimi.de ogrniyorum eltimden kayinvlaidemden..... ;)

kızlaaarrrrrrr neolur bişey yazın bana şimdi içimden bir his geldi eşim spora gitmişti kalktım o yokken eczaneye gittim 6 tane test aldım 3 liralıklardan hemen birini yaptım hayalet çizgi çıktı davlumbazın ışığında bakınca belli oluyor çok heyecanlandım bugün iğnenin 11.günü kimseye bişey demedim koştum geldim size yazayım hemen dedim kimseye söylemiycem daha önce kimyasal gebelik yaşadım çok üzüldüm ama sizce tuttu mu yaaa neolur tutsun allahımmm 11.gün test için erken dmi silik olması normal mi ağlıcam şimdi bu arada bugün sırtım ağrımaya başladı ne alakaysa artık bilemedim

Ben adetimin ikinci gunu pregon kullanmaya basladim 75 ml 7 gun vurdum 8. gun catlatma ignemi oldum ertesi gun 9. gun asilamami oldum 30 Ocakta....Simdi de bekliyorum bskalim.doktor 12. gun kan ver belli olur dedi o gune kadarda iliski olmasin sadece bugun yani isilamanin oldugu gun olsun dedi ama kafam karisik ya sonradan da dollenme sansi olirsa yumurtanin.Mesela su 4 gun varya yumurtanin rahime atildigi adetin basladigi gunden sayinca 21 22 23 24. gunler onlardan birinde bari calissak mi diyorum ama korkuyorum da doktor olmasin dedi diye.Bu arada tesekkur ederim canim istesen sende herseyi ogrenip yaparsin eminim.Valla bende sizlere dua ediyorum yanlizsin.orda ama bizler bu sekilde yanindayiz bitanem uzulme sen :-*
gülüm kaç yumurtan vardı birden çoksa hepsi çatladımı eğer hepsi çatladıysa yada birtaneyse bir daha çalışmanıza gerek yok yumurta 24 saat oda maksimum 24 saat canlı kalıyor ondan doktor sadece o gün demiştir mesela banada 2 gün ilişki sonra beklemeye başla dedi benim tek yumurtam vardı aslında 3 taneydi ama diğer ikisi küçüktü onlardan bişey olmaz söner gider çatlamaz dedi

kızlaaarrrrrrr neolur bişey yazın bana şimdi içimden bir his geldi eşim spora gitmişti kalktım o yokken eczaneye gittim 6 tane test aldım 3 liralıklardan hemen birini yaptım hayalet çizgi çıktı davlumbazın ışığında bakınca belli oluyor çok heyecanlandım bugün iğnenin 11.günü kimseye bişey demedim koştum geldim size yazayım hemen dedim kimseye söylemiycem daha önce kimyasal gebelik yaşadım çok üzüldüm ama sizce tuttu mu yaaa neolur tutsun allahımmm 11.gün test için erken dmi silik olması normal mi ağlıcam şimdi bu arada bugün sırtım ağrımaya başladı ne alakaysa artık bilemedim
Ayyyy insallah hamilesindir kuzuuuummmm. Ama uzulmeni istemem cnm. Kan testi yaptir derim. İgnelerin etkisi degildir insallah canim ya. Beni de heyecanlandirdin canim yaa. Rabbim nolur bebis olsuuunnn. ( Amiinn)

Brnde resim yapamiyorum csnimin ici herkesin marifeti baska.Hem benim gibi 8 kisilik bi aileyle yasasan sende mecburen marifetli olursun :) Merak etmeden sen sormadan ben soyleyim 8 kisinin aciklamasini.Ev buyuk.iki katli dublex esim.ben.kayinvalidem eltim kaynim.ve 3 cocuklsri beraber yasiyoruz 7 sene olacakagustosta .Elbet ayrilacak evler ama tam ne zaman belli degil hsyirlisi.Herkesin imtihani baska.iste bitanem guzel asraflarida cok beraber yasamanin zor yaraflari da...hayirlisi ne zamansa o zamana kadar gidecek bakalim bu duzen...O yuzden bilmedigimi.de ogrniyorum eltimden kayinvlaidemden..... :KK66:
İyi anlastiktan sonra buyuk aile daha iyidir canim. Ben de yakinim her iki tarafa da. Cani sıkılmıyo insanin ;)

Ayyyy insallah hamilesindir kuzuuuummmm. Ama uzulmeni istemem cnm. Kan testi yaptir derim. İgnelerin etkisi degildir insallah canim ya. Beni de heyecanlandirdin canim yaa. Rabbim nolur bebis olsuuunnn. ( Amiinn)
fobeksimm inşallahhh yarın tekrar yapcam inşallahhhh vardır ama çizgi gözüküyor yani ışıkta bariz

fobeksimm inşallahhh yarın tekrar yapcam inşallahhhh vardır ama çizgi gözüküyor yani ışıkta bariz
İnsallah canim insallah. Doktor sana ne zaman test yap demisti cnm? Ayyy hadi insallah yaa. Cok:21: heyecanlandim canim yaaa. Kan testi ne zamn yapacaksin ? Heyecandan ne cok soru sordum :KK70:

Back
X