çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

İnsallah canim insallah. Doktor sana ne zaman test yap demisti cnm? Ayyy hadi insallah yaa. Cok:21: heyecanlandim canim yaaa. Kan testi ne zamn yapacaksin ? Heyecandan ne cok soru sordum :KK70:
14.gün gel demişti kan testi için ayın 9 u oluyor pazartesi zaten varsa koyulaşır o güne kadar dmi

İnsallah canim insallah. Doktor sana ne zaman test yap demisti cnm? Ayyy hadi insallah yaa. Cok:21: heyecanlandim canim yaaa. Kan testi ne zamn yapacaksin ? Heyecandan ne cok soru sordum :KK70:
bende çok heyecanlandım inşallah tutunur iyice progestan vermişti onuda içiyorum zaten rahim kalınlaşsın bebek tutsun diye veriyorum demişti doktor hiç umudum yoktu bu aydan dün sancı girdi ya o zaman umutlandım durup durup bakıyorum teste hayal mi gördüm diyorum

14. gun belli oluyo diyolar canim insallah oyledir. Pazartesi kan testi yap kusum cikar mutlaka. Sen de dikkat et tatlim kendine. Misafir falan kabul etme :KK66:
Tamam canım evet kimse gelmesin dmi çok yoruluyorum hiç oturmuyorum misafirim olunca bide geceye kadar gitmiyolar pazartesi giderim artık doktora gitmiycektim normalde günümü bekliycektim ama böyle olunca giderim

Tamam canım evet kimse gelmesin dmi çok yoruluyorum hiç oturmuyorum misafirim olunca bide geceye kadar gitmiyolar pazartesi giderim artık doktora gitmiycektim normalde günümü bekliycektim ama böyle olunca giderim
Aynen cnm. Yat uzan arayan olursa rahatsizim de ;) Bide misafirle ugrasma :63:Rabbim bosa umutlandirmasin canim benim. Hep derler ya hic ummadiginda gelirmis bebisler. İnsallah senin de oyle olur bitanecim:anneadayı::KK15:

gülüm kaç yumurtan vardı birden çoksa hepsi çatladımı eğer hepsi çatladıysa yada birtaneyse bir daha çalışmanıza gerek yok yumurta 24 saat oda maksimum 24 saat canlı kalıyor ondan doktor sadece o gün demiştir mesela banada 2 gün ilişki sonra beklemeye başla dedi benim tek yumurtam vardı aslında 3 taneydi ama diğer ikisi küçüktü onlardan bişey olmaz söner gider çatlamaz dedi

Bitannemmm insallah hamilesindir ama panik yapma sakin benim doktorum.asilamadan 12 gn sonra kanda belli olur demistiyarin sen kan ver bence hadi hayirlisi yaa bu ay guzel haber alaliimm.... :) Benim sagda 16.5 ve 15 mm iki tane yumurta vardien son gittigimde o gun aksam bi doz daha kullandim igne.Sanirim 17.5 olmustur bir digeri 16yi gecmistir ama iki tane mi oluyo simdi benim yumurtam?

Bitannemmm insallah hamilesindir ama panik yapma sakin benim doktorum.asilamadan 12 gn sonra kanda belli olur demistiyarin sen kan ver bence hadi hayirlisi yaa bu ay guzel haber alaliimm.... :) Benim sagda 16.5 ve 15 mm iki tane yumurta vardien son gittigimde o gun aksam bi doz daha kullandim igne.Sanirim 17.5 olmustur bir digeri 16yi gecmistir ama iki tane mi oluyo simdi benim yumurtam?
evet 2 tane oluyor şansım daha fazla olmuş oluyor inşallah tutmuştur umutsuz olma bak 2 yumoşun varmış hem ben o kadar iğne yedim 1 tane oldu diğerleri küçüktü 13mm falandı

evet 2 tane oluyor şansım daha fazla olmuş oluyor inşallah tutmuştur umutsuz olma bak 2 yumoşun varmış hem ben o kadar iğne yedim 1 tane digerleri küçüktü 13mm falandı
Vallaha mi kiizzz bak beni umutlandirdin simdi haaa...Doktor giger hastalarina 150 ml yazmis ben 75 ml kullandigim halde iki tane demekki.solda da vardi da o 15 ml ancadirsanirim hayirlisi bakalim yaaa simdi heyecanlandim bak :)

[QUOT E="c razy3527, post: 39286631, mem ber: 548 505" ]kızlaaarrrrrrr neolur bişey bakalim yazın bana şimdi içimden bir his geldi eşim spora gitmişti kalktım o yokken eczaneye gittim 6 tane test aldım 3 liralıklardan hemen birini yaptım hayalet çizgi çıktı davlumbazın ışığında bakınca belli oluyor çok heyecanlandım bugün iğnenin 11.günü kimseye bişey demedim koştum geldim size yazayım hemen dedim kimseye söylemiycem daha önce kimyasal gebelik yaşadım çok üzüldüm ama sizce tuttu mu yaaa neolur tutsun allahımmm 11.gün test için erken dmi silik olması normal mi ağlıcam şimdi bu arada bugün sırtım ağrımaya başladı ne alakaysa artık bilemedim[/QUOTE]
Kuzum sen hamilesin seni umitlendirmek istemem ama içime öyle doğuyor inş hadi

[QUO TE=" crazy3527, post: 39287386, member: 548505"]14.gün gel demişti kan testi için ayın 9 u oluyor pazartesi zaten varsa koyulaşır o güne kadar dmi[/QUOTE]
Ewet cnm

Bende bugün adet oldum kızlar yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek dua edin kızlar ya Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin herkese kızlar bide ibrahim aleyhisselam in okuduğu duayı okuyalım Ne dersiniz

Bende bugün adet oldum kızlar yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek dua edin kızlar ya Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin herkese kızlar bide ibrahim aleyhisselam in okuduğu duayı okuyalım Ne dersiniz
Ayy amiin canim yas hangi dua o.zrkeriyya aleyhisselamin duasi da var onu da okutalim hepimiz..

mavizm mavizm canım evet dün söylemiştin içime doğuyor diye walla silik 2.çizgi ama var yani üst katta komşum var gittim ona gösterdim dedim sen görüyomusun yoksa ben hayal mi görüyorum diye hayır görüyorum bende dedi hayırlı olsun dedi :KK68: gul333 gul333 canım bende 75lik vuruldum tek yumurtam büyüdü hatta eski yazılara bakarsan çokta ağlamıştım senin iyi büyümüş walla maşallah canım

kızlar birde ben bu ay başladım İnne rabbeke hüvel hallakul alim geceleri 1267 adet okuyorsunuz onda da 17.gecem olucak bu gece nasipse bu dualarla hamile kalan çok kızlar okuyun bol bol

Back
X