Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kac defa okuyacagiz. Okuyalim canim insan rahatliyo :)Rabbi hebli mines salihin (Rabbim bana Salihlerden evlat ver )
fobeks im bunu biz topikte okuyoruz kızlarla 10.000 adet ama tek ne kadar okunur bilmiyorum sen ikinci yazdığıma başla İnne rabbeke hüvel hallakul alim her gece 1267 adet okuycaksınCanim kac defa okuyacagiz. Okuyalim canim insan rahatliyo :)
Tamm kuzum. O yazdigin topigede gelirim kuzum. Hele senin siransa kosa kosafobeks im bunu biz topikte okuyoruz kızlarla 10.000 adet ama tek ne kadar okunur bilmiyorum sen ikinci yazdığıma başla İnne rabbeke hüvel hallakul alim her gece 1267 adet okuycaksın
Cnm adet yok ben aklıma geldikçe okuyorumCanim kac defa okuyacagiz. Okuyalim canim insan rahatliyo :)
O topik hangisi crazy3527 cnmfobeks im bunu biz topikte okuyoruz kızlarla 10.000 adet ama tek ne kadar okunur bilmiyorum sen ikinci yazdığıma başla İnne rabbeke hüvel hallakul alim her gece 1267 adet okuycaksın
mesaj olarak attım cnmO topik hangisi crazy3527 cnm
mavizm canım evet dün söylemiştin içime doğuyor diye walla silik 2.çizgi ama var yani üst katta komşum var gittim ona gösterdim dedim sen görüyomusun yoksa ben hayal mi görüyorum diye hayır görüyorum bende dedi hayırlı olsun dedi
![]()
gul333 canım bende 75lik vuruldum tek yumurtam büyüdü hatta eski yazılara bakarsan çokta ağlamıştım senin iyi büyümüş walla maşallah canım
arkadaşlar ben puregon iğneyi az önce vurdum 75 lik doz olarak peki içinde kalan diğer dozlarıda kullanacakmıyım yoksa yeni bir 300 lük doz mu açacağım .
kalan doz kartuşun içinde duruyor onu çıkaracakmıyım. kalacak mı ? sadece iğne ucunu mu değiştireceğim. gibi sorular kaldı. ben kartuşun ucundaki iğneyi çıkarttım. kartuş kalemin kapağını kapattım öylece dolaba koydum. acaba ucuna yeni iğne takıp öylemi dolaba koymalıydım
teşekkür ederim cevabın için arkadaşım. bana 300 lük vermişlerdi 4 gün 75 lik vur dediler. saklama koşulunu tam anlamamıştım yani iğneyi çıkarınca yenisi takıp öylemi sakalamıyım diye merak ettim.Bitanem senin ignen kaclik 600 luk ise igneni kaleme yerlestirdikten sonra her gun igneni ucuna yerlestir dozu 75 e ayarla igneyi vurmadan kolonya sur igneni yap igne ucunu cikar kapagini kapatip kalemi dolaba koy.Ertesi gun yine kalemin kapagini cikar yeni igne ucu tak igneni vur.600 unitelik pregon 8 gun gidiyo tam.eger doktor 8 gunden sonra devam.et derse bitinve 300 luk pregon.igneyi kalemin icine yerlestirirsin....Sormak istedigin anlamadigin bisey varsa sor yine tatlim
canım inşallah döllenmiştir bitanem sen o tesbihatı yap geceleri 1267 adet çek birde kenzül arş diye bir dua var onuda oku bitanem rabbim sabrının mükafatını vericektir buna inan canım benimBuyudu buyumesine de onemli olan dollenmesi canim yoksa bosa gidiyoAyyy keske ikiside dollense esim.cok istiyo Rabbim bu kadar imtihandan sonrasiz sabrettiniz size ikiz veriyim dese diyo :) Belki de ikisi de dollenmeyecek bem biseye heveslenirsem.olmaz onun.icin hala umudum yok diyorum kendi kwndime
![]()
teşekkür ederim cevabın için arkadaşım. bana 300 lük vermişlerdi 4 gün 75 lik vur dediler. saklama koşulunu tam anlamamıştım yani iğneyi çıkarınca yenisi takıp öylemi sakalamıyım diye merak ettim.
sağolasın yardımların için ;Anladim canim o zaman icine koydugun.igne sana 4 gun yeter igneyi karnindsn vuruyosan igneyi vuracagin yeri elinle kavra nasil anlatiyim bas parmagin ve isaret parmaginla etini tut oyle vir igneni o zaman daha az aciyo igneyi atinca kapagi kapat yeni igne ucunu tak igneni vur canim.Rsbbim sifasini koysun da sende anne ol insallah
Ahhh insallah canim yaa saglikli hayirli ikizlerin olur. Ben de cok istiyorum ikizlerim olsun. Hep hayal kurarken bile ikiz bebekler icin kuruyorum.Rabbim tez vakitte kabul eder insallah dualarimizi.Buyudu buyumesine de onemli olan dollenmesi canim yoksa bosa gidiyoAyyy keske ikiside dollense esim.cok istiyo Rabbim bu kadar imtihandan sonrasiz sabrettiniz size ikiz veriyim dese diyo :) Belki de ikisi de dollenmeyecek bem biseye heveslenirsem.olmaz onun.icin hala umudum yok diyorum kendi kwndime
![]()
canım inşallah döllenmiştir bitanem sen o tesbihatı yap geceleri 1267 adet çek birde kenzül arş diye bir dua var onuda oku bitanem rabbim sabrının mükafatını vericektir buna inan canım benim
Cok gecmis olsun canim. İnsallah sen de bu ugraslarinin karsiligini alirsin.sağolasın yardımların için ;
iğneyi vurdum 3-5 dk sonra hafif bir yanma hissettim ama geçti. internette bir çok video varmış nasıl vurulacağını anlatan. bir kaç tanesini izledim.uyguladım sonundaacımadı hiç ama acıyacak korkusuyla oldukca terledim. daha önce dış gebelik ameliyatı oldum onda bile bu kadar kasılmamıştım :) hatta onda hiç hissetmedim ameliyat ağrım sızım kanamam vs. olmadı. onda da başka problem çıkmıştı ayrı konu :)
isteyen herkesin sorunsuz gebe kalma ve hayırlı evlatlara kavuşması dileğiyle...
senden de bitanemSgol bitanem insallah cekecem o tesbihi Allah razi olsun hepinizden...