çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Hosgeldin denizcim...Amaann her gun agri sanci igne adet ignenin gunu ovulasyon derken kafayi yiyecez acik gundemi degistiriyim dedim napiyim bende :)
Haklısın valla zaten onları düşünmekten gerilip hamile kalamıyoruz belki de ama düşünmemek mümkün değil ben yıllardır beceremedim hep diyorlar ya kafaya takmayı bıraktım o ay hamile kaldım diye o kadınlardan olamadım hiçbir zaman

Haklısın valla zaten onları düşünmekten gerilip hamile kalamıyoruz belki de ama düşünmemek mümkün değil ben yıllardır beceremedim hep diyorlar ya kafaya takmayı bıraktım o ay hamile kaldım diye o kadınlardan olamadım hiçbir zaman

Bende ayniyim csnim.Zaten bide kalabalik evde moral bozacak.laf soz olay o kafar cok.oluyo ki bide kendi kendime sariyorim "ben naptim da oyle dedi niye o hareketi yapti niye surat asiyo niye dedigim lafi yanlis anladi bide laf anlatamiyom oyle olmadigini anlatamiyom.... " gibi daha birsuru sorun.Gunluk canimi sikmaya olay oluyo mutlaka.En basiti saat 10 a dogrukarnim.agriyo diye ciktim odama biraz uzandim.uyumusum esim yeni kaldirdi.asagiya bi indim abim mutfakta oturuyo telefonla oyalaniyo kayinvalidem odafa oturuyo iyi geceler deyim diye mutfaga bi girdim cay bardaklari su bardaklari cekirdek tabaklari meyve tabaklari eltim sut icirmis ogluna cezve ne arasan var yemis icmis dolurmuslar kirli bulasiklari mermerin ustune.makina temiz yikananlarka dolu hadi bosaltmazlar da bari yikayin elinizde iki kiz bi kadin nasil iciniz aliyo yaaa.yikmamazlaarr niyee sabah bulasigini ben yikiyorum cunku.gece diziyolar sabah bi kalkiyom tezgah dolu.hadi gelde delirme.Girdm yikadim abimin yaninda hanimefendi odasindaymis geldi bizey sordu kocasina valla iyi geceler zor cikti dilimden sinirli soyledim.Bu ve bunun gibi coookkk messld mahvediyo beni sara sara aklim beynim kalmadi artik zaten derdim bana yetiyo bide binlar beni yipratiyo vala...offf kafanizi sisirdim cok uazdim valla hakkinizi helal edin size yazmasam suan yatakta evirip cevirip yengeme kiziyo kizlara kiziyo olacaktim her geceki gini...neyse size iyi geceler hanimlaarrrrr

Canım çok takma diyecem ama zor Rabbim kolaylik versin sana bizim orda bi laf vardır ev ev üstüne olmaz diye ama malesef senin işin zormuş ama sabret sabrini sonu selametir Ins sende rahata ereceksin bebis lerine ve kocanla rahat huzurlu bi yuva olsun inş ya zor gerçekten

Hiç sormayın kızlar ya bu saat oldu eşim daha işten gelmedi daha yemek bile yemedim ama bişeyler atıştır dim yalnız başıma evin içinde öyle beklemek zor ya aff allahım aff ya bebek te olmayınca zor Rabbim kolaylıklar versin tez zamanda hayırlı evlatlar versin düşünme diyolar ama yalnız başına olunca mümkün değil düşünmemek

Bende ayniyim csnim.Zaten bide kalabalik evde moral bozacak.laf soz olay o kafar cok.oluyo ki bide kendi kendime sariyorim "ben naptim da oyle dedi niye o hareketi yapti niye surat asiyo niye dedigim lafi yanlis anladi bide laf anlatamiyom oyle olmadigini anlatamiyom.... " gibi daha birsuru sorun.Gunluk canimi sikmaya olay oluyo mutlaka.En basiti saat 10 a dogrukarnim.agriyo diye ciktim odama biraz uzandim.uyumusum esim yeni kaldirdi.asagiya bi indim abim mutfakta oturuyo telefonla oyalaniyo kayinvalidem odafa oturuyo iyi geceler deyim diye mutfaga bi girdim cay bardaklari su bardaklari cekirdek tabaklari meyve tabaklari eltim sut icirmis ogluna cezve ne arasan var yemis icmis dolurmuslar kirli bulasiklari mermerin ustune.makina temiz yikananlarka dolu hadi bosaltmazlar da bari yikayin elinizde iki kiz bi kadin nasil iciniz aliyo yaaa.yikmamazlaarr niyee sabah bulasigini ben yikiyorum cunku.gece diziyolar sabah bi kalkiyom tezgah dolu.hadi gelde delirme.Girdm yikadim abimin yaninda hanimefendi odasindaymis geldi bizey sordu kocasina valla iyi geceler zor cikti dilimden sinirli soyledim.Bu ve bunun gibi coookkk messld mahvediyo beni sara sara aklim beynim kalmadi artik zaten derdim bana yetiyo bide binlar beni yipratiyo vala...offf kafanizi sisirdim cok uazdim valla hakkinizi helal edin size yazmasam suan yatakta evirip cevirip yengeme kiziyo kizlara kiziyo olacaktim her geceki gini...neyse size iyi geceler hanimlaarrrrr
RABBIM SENI FERAHA CIKARSIN INSALLAH . CNM NIYE AYRILMIYORSUNUZ KI SEN IKI KISININ ISINI YAPICAGINA 8 KISIYLE UGRASIYORSUN.BIR EVDE ONCA KISI KIMSE KIMSEYI CEKMEK ZORUNDA DEGILKI HANGI CAGDA YASIYORLAR.ARTI MALUM COCUGUMUZ OLMUYOR DUSUNCELI OLSALAR DERLER YORMASIN KENDINIDE BARI BIR BEBIS TUTUNSUN DIMI.KENDINI HER SEYE ATMA BENCE BIRAZ GORMEMEZLIKTEN GEL EN AZINDAN ELTIN KENDI AILESININ ISLERINI YAPSIN YA O NE RAHATLIK.

BU ARADA GULBAHCESI NE MARIFETLIYMISSIN SEN YA MASALLAH KIZ BEN ORDA OLSAM HERGUN BIRINI ALIR TAKARIM .GOZUM HIC DOYMAZDA 60 TULBENTIM VAR HALA DA YAPIYORUM COK SEVERIM BEN RENK RENK KIYAFETLERIME UYDURUP GIYINIRIM.

kıyamam sabret canım sabrın sonu selamettir bu elti milleti hep böyle bir tane iyisini göremedim ben daha nedense

kızlar buda sabaha karşı yaptığım test iğnenin 13.günü siz görüyomusunuz hala iğnenin etkisi olur mu bu
10984947_10153185490644683_1032030739_n.webp

mavizm,masculin,crazy3527 tesekkur ederim arkadaslar evet isim zor hemde cok zor.Gormezden geliyim yapmatim diyorum ama buseferde dile geliyo canim daha kotu sikiliyo gicumun yettigi kadarini yapiyorum is yapmak sorun drgil zaten benim gucume giden yapilan muamele.Rabbim bi yola koymustur elbet beee...hayiisi...

Crazy,bu arada evet ikinci cizgi silik te olsa var canimm gordum :)

Ne zaman doktora gideceksin hakkaten tatlim yaa 17 subat miydi adet gunun?..Ayyy benimkine cook var daha offf gecmiyoorr gueerr :KK35:

kızlar buda sabaha karşı yaptığım test iğnenin 13.günü siz görüyomusunuz hala iğnenin etkisi olur mu bu Eki Görüntüle 1406826
CNM INSALLAH OLMUSTUR BU SEFER YA INSALLAHHHHHH
BENDE IKINCI CIZGIYI GORDUM SILIKTE OLSA VAR BISEYLER .IHMAL ETME GIT KAN VER BAKALIM DEGERIN NASIL CIKICAK.

Back
X