çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Kızlar doktoru aradım günün geçsin gel test yapma bidaha dedi günün geçmeden dedi 16 şubat günüm ama adetin 8.günü iğne olmuştum bakalım artık daha erken dmi kızlar mavizm mavizm canım zaten senin yaşadığını bende yaşadım inşallah tutunur zaten ondan korkuyorum yoksa bugün giderdim doktora

Kızlar doktoru aradım günün geçsin gel test yapma bidaha dedi günün geçmeden dedi 16 şubat günüm ama adetin 8.günü iğne olmuştum bakalım artık daha erken dmi kızlar mavizm mavizm canım zaten senin yaşadığını bende yaşadım inşallah tutunur zaten ondan korkuyorum yoksa bugün giderdim doktora
CNM IGNENIN 14. GUNUNU BAZ ALMAN GEREKMIYORMU ???? YANI NORMAL ADET TARIHINIMI BEKLIYCEKSIN ????

CNM IGNENIN 14. GUNUNU BAZ ALMAN GEREKMIYORMU ???? YANI NORMAL ADET TARIHINI BEKLIYCEKSIN ????
geçen ay tam adet tarihimde geldi sabah doktora gittim öğleden sonra hastalandım iğnenin 18.günüydü geldi yani.Bu sefer adet günüm iğnenin 20.günü oluyor yarın da iğnenin 14.günü ayşem

Cnm sen merak etme inş hamilesin veinş tutunacak cnm merak etme

Slam kizlar...nasilsiniz bakalim...zaten benim niyetim de beklemek.19 u gunum ama 23 une randevu alacam artik kesinlesir varsa da yoksa da sanirim...

[QUO TE="gulbahcesi0618, post: 39332397, member: 656632"]Slam kizlar...nasilsiniz bakalim...zaten benim niyetim de beklemek.19 u gunum ama 23 une randevu alacam artik kesinlesir varsa da yoksa da sanirim...[/QUOTE]
Ewet cnm aynen öyle

Slam kizlar...nasilsiniz bakalim...zaten benim niyetim de beklemek.19 u gunum ama 23 une randevu alacam artik kesinlesir varsa da yoksa da sanirim...
iyiz cnm sen nasilsin ?????
benim bugun kirmizilar bitiyor cok sukur ama hala sancim var hic boyle olmamistim ben. asilama sonrasi diyemi sanci var bilemedim ki.cok korkuyorum acaba kistmi var ya:KK43::KK43::KK43:gecen ay solda kistim vardi agrim yoktu " calismiyor sol tarafin kiste donusturuyor yumurtayi "dedi dktorum. ama bu ay sag tarafim agriyor yani kist agri yapmiyorsa niye agrim var ???kist agri yapiyorsa gecen ay niye agrim yoktu???? UUUUFFF SACMALIYORUM KIZLAR DIMI YA

benim bugun kirmizilar bitiyor cok sukur ama hala sancim var hic boyle olmamistim ben. asilama sonrasi diyemi sanci var bilemedim ki.cok korkuyorum acaba kistmi var ya:KK43::KK43::KK43:gecen ay solda kistim vardi agrim yoktu " calismiyor sol tarafin kiste donusturuyor yumurtayi "dedi dktorum. ama bu ay sag tarafim agriyor yani kist agri yapmiyorsa niye agrim var ???kist agri yapiyorsa gecen ay niye agrim yoktu???? UUUUFFF SACMALIYORUM KIZLAR DIMI YA
yoktur inşallah canım bir kontrole gidersin zaten

[QUO TE="gulbahcesi0618, post: 39332397, member: 656632"]Slam kizlar...nasilsiniz bakalim...zaten benim niyetim de beklemek.19 u gunum ama 23 une randevu alacam artik kesinlesir varsa da yoksa da sanirim...
Ewet cnm aynen öyle[/QUOTE]
zaten 23 üne kadar gelmezse olmuştur zaten hadi inşallah canım yaa

Bende ayniyim csnim.Zaten bide kalabalik evde moral bozacak.laf soz olay o kafar cok.oluyo ki bide kendi kendime sariyorim "ben naptim da oyle dedi niye o hareketi yapti niye surat asiyo niye dedigim lafi yanlis anladi bide laf anlatamiyom oyle olmadigini anlatamiyom.... " gibi daha birsuru sorun.Gunluk canimi sikmaya olay oluyo mutlaka.En basiti saat 10 a dogrukarnim.agriyo diye ciktim odama biraz uzandim.uyumusum esim yeni kaldirdi.asagiya bi indim abim mutfakta oturuyo telefonla oyalaniyo kayinvalidem odafa oturuyo iyi geceler deyim diye mutfaga bi girdim cay bardaklari su bardaklari cekirdek tabaklari meyve tabaklari eltim sut icirmis ogluna cezve ne arasan var yemis icmis dolurmuslar kirli bulasiklari mermerin ustune.makina temiz yikananlarka dolu hadi bosaltmazlar da bari yikayin elinizde iki kiz bi kadin nasil iciniz aliyo yaaa.yikmamazlaarr niyee sabah bulasigini ben yikiyorum cunku.gece diziyolar sabah bi kalkiyom tezgah dolu.hadi gelde delirme.Girdm yikadim abimin yaninda hanimefendi odasindaymis geldi bizey sordu kocasina valla iyi geceler zor cikti dilimden sinirli soyledim.Bu ve bunun gibi coookkk messld mahvediyo beni sara sara aklim beynim kalmadi artik zaten derdim bana yetiyo bide binlar beni yipratiyo vala...offf kafanizi sisirdim cok uazdim valla hakkinizi helal edin size yazmasam suan yatakta evirip cevirip yengeme kiziyo kizlara kiziyo olacaktim her geceki gini...neyse size iyi geceler hanimlaarrrrr
Ayyy canim yaaa kiyamam sana. Rabbim tez vakitte kendi yuvani kurmayi nasip etsin cnm benim. Kendini niye ezdiriyosun cnm. Cevap ver karsilik ver sende.Yakinda bebisin olunca hic cekilmezler. Ayy kusura bakma canim ama cok kizdim onlara haaa:KK11: Gıcık seyleeerrr:KK67:

Yoktur cnm benim kotu dusunme kuşum.

Bitannemm kist degildir bu ayki ignelerin etkisidir takma kafana canimin.ici doktoruna kontrile ne zaman gidecen

Hadi insallah canim benim .

İnsallah hepimize masip olsun bitanem benim.sagoll :KK68:

Ayyy canim yaaa kiyamam sana. Rabbim tez vakitte kendi yuvani kurmayi nasip etsin cnm benim. Kendini niye ezdiriyosun cnm. Cevap ver karsilik ver sende.Yakinda bebisin olunca hic cekilmezler. Ayy kusura bakma canim ama cok kizdim onlara haaa:KK11: Gıcık seyleeerrr:KK67:

Haklisin canim.Anlatsam roman.olur derler ya inan oyle..Ama sabrediyprum.Eski evlerine toki girdi seneye yaza biter o ev satilip yine buralaradan ev alinir ayriliriz artik cunku esime buni.defalarca dile getirdim oda hak veriyo sesini cikarmiyo...sabir bakalim...

Back
X