çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

İnsallah hepimize masip olsun bitanem benim.sagoll :KK68:

Haklisin canim.Anlatsam roman.olur derler ya inan oyle..Ama sabrediyprum.Eski evlerine toki girdi seneye yaza biter o ev satilip yine buralaradan ev alinir ayriliriz artik cunku esime buni.defalarca dile getirdim oda hak veriyo sesini cikarmiyo...sabir bakalim...
Sabir da canim nereye kadar. Hayran kaldim sabrina. Buyuk konusmak istemem ama ben yapamazdim sanirim. Haftada iki uc kez gidiyoruz kayinvalidemlere ama uc dort saat sonra bayginlik geliyo eve donuyorum. Rabbim bu sabirlarinin karsiligini esinle hayirli bir yuva ve bıcır cocuklar olarak versin insallah canim.

Sagol bitanem...Zor bi durum benim ki evet ama herkesin imtihani baska benimkilerden biri de bu demekki.7 sene oldu ama yemin ederim 15 yil gecti sanki...Gonlum her seyden vazgecti.Hayatta evlat sahibi olmaktan baska hic birseye hevesim kalmadi.Ama sabrediyorum ki bi gun kendi evimde kendi istedigim gibi yasayacam diye.Hos kayinvalidem de yanimda olurama olsun bi onla gecinmek o.kolay bana.zaten.suyuna gidince anlasilmayacak bi kadin.degil Alah var iyidir ama ben benden gittim neye yarar...Rabbim hayirlisiyla bi evlat verseydi en azindan.canim sikkinken.ona sarilip teselli bulurdum.Su kalabalik evde kimsem yok.Artik siz varsiniz tabii :KK68:

Sagol bitanem...Zor bi durum benim ki evet ama herkesin imtihani baska benimkilerden biri de bu demekki.7 sene oldu ama yemin ederim 15 yil gecti sanki...Gonlum her seyden vazgecti.Hayatta evlat sahibi olmaktan baska hic birseye hevesim kalmadi.Ama sabrediyorum ki bi gun kendi evimde kendi istedigim gibi yasayacam diye.Hos kayinvalidem de yanimda olurama olsun bi onla gecinmek o.kolay bana.zaten.suyuna gidince anlasilmayacak bi kadin.degil Alah var iyidir ama ben benden gittim neye yarar...Rabbim hayirlisiyla bi evlat verseydi en azindan.canim sikkinken.ona sarilip teselli bulurdum.Su kalabalik evde kimsem yok.Artik siz varsiniz tabii :KK68:
cnm kayınvalide bişey değil en azından eşimin annesi dersin ama elti olunca zor biz ayrı evlerde bile neler yaşıyoruz.Ama üzükme sabret bitanem sabrın sonu hep selamet olur canım benim

Canim benim yaa. Rabbim gonlune gore versin cnm. Rabbim sana bol bol sabir versin ne diyelim. Biz de burda kocamaaan bi aileyiz demi ama. İnanin bugun okuldayken hep aklimdaydiniz. Tenefusteyken bakiyodum arada nolmus ne bitmis diye:KK48: Senin yazdiklarini okuyunca sinirden zor tuttum kendimi cevap yazmiyayim evde yazarim diye. Bide sizin anlattiklarinizi okudukca halime binlerce sukur ediyorum. Yasadiklariniz cok zor seyler cok sukur binde birini yasamadim. Kendi yagimizda kavrulan bizi bize birakan anlayisli ailelerimiz var cok sukur. Sekiz aydir cocuk icin ugrasiyoruz Rabbim ol dedigi gun olacak elbet. Bazen bundan sikayetci olarak ne kadar bencil davrandigimi farkettim ve sizlere haksizlik gibi geliyo. Hakkinizi helal edin canlarim. Sizlerle biseyler paylasmak cok ama cok iyi geliyoooo :KK19: Bu arada guzel bi haber vereyim size. Daha once bahsetmemistim. Babacim aylardir kanserle ugrasiyodu :( Cok sukur rabbime bu ay bize en guzel haberi verdi ve canim babam kanseri yendi. Kurtuldu bu dertten :KK36:

Canim benim yaa. Rabbim gonlune gore versin cnm. Rabbim sana bol bol sabir versin ne diyelim. Biz de burda kocamaaan bi aileyiz demi ama. İnanin bugun okuldayken hep aklimdaydiniz. Tenefusteyken bakiyodum arada nolmus ne bitmis diye:KK48: Senin yazdiklarini okuyunca sinirden zor tuttum kendimi cevap yazmiyayim evde yazarim diye. Bide sizin anlattiklarinizi okudukca halime binlerce sukur ediyorum. Yasadiklariniz cok zor seyler cok sukur binde birini yasamadim. Kendi yagimizda kavrulan bizi bize birakan anlayisli ailelerimiz var cok sukur. Sekiz aydir cocuk icin ugrasiyoruz Rabbim ol dedigi gun olacak elbet. Bazen bundan sikayetci olarak ne kadar bencil davrandigimi farkettim ve sizlere haksizlik gibi geliyo. Hakkinizi helal edin canlarim. Sizlerle biseyler paylasmak cok ama cok iyi geliyoooo :KK19: Bu arada guzel bi haber vereyim size. Daha once bahsetmemistim. Babacim aylardir kanserle ugrasiyodu :KK43: Cok sukur rabbime bu ay bize en guzel haberi verdi ve canim babam kanseri yendi. Kurtuldu bu dertten :KK36:
Şükürler olsun canım çok pislik bir hastalık ama yenilmez değil çok sevindim çok düzenli kontrollerini ihmal etmeyin canım benim gözünüz aydın çok geçmiş olsun

crazy3527,fobeks canlariimm sagolun.Sizin su destekleriniz bsna moral oluyo inanin.Bugunume sabirla geldim bundan sonra Rabbim sabrimin mukafatini verir insallah.Vermese de ahirette alacam insallah mukafatimi.Bundan buyuk kazanc var mi... Size bi kisas anlatiyim..»»Bi alim zat varmis cok sevilen cok fazla ogrencisi olan gercekten Allah dostu bi adam.Ama bi karisi varmis huysuz edepsiz gelee gidene surat asarmis.Kimsenin gelmesini istemez yaptigi hizmetlere laflanir bide alim zat'a kizarmis.Bu zat da hic sesini cikarmaz sabredermis.Herkes sasirirmis boyle bi insana nasil katlaniyo diye ama alim zat cok mutluymus.Gun gelmis kadinin eceli gelmis vefat etmis.Bi muddet sonra alim tekrat evlenmis.İkinci karisi ilkinin aksine cok sabirli sessiz guleryuzlu misafirperver bi kadinmis.Gelenleri guleryuzle karsilar cesit cesit ikramlar sunarmis.Bu seferde gelenler alimi mutsuz bulmaya baslamislar.Niye diye sorduklarinda alim.demis ki "ilk esim huysuz suratssiz kotu huylu bi kadindi ona sabrettigim icin ben mukafst kazaniyodum derecem yukseliyodu.ikinci hanimimsa aksine gelene gidene hizmet eden hic huysuzlanmayan tatli dilli bi hanim bu sefer de onun derecesi yukseliyo ben uzulmeyim de kim uzulsun"demis...Bu kissa benim icin hayatima yon veren bi ders.Npiyim ben derece kazaniyim sabrediyim diyerek bugune geldim sukurler olsun... :)

Şükürler olsun canım çok pislik bir hastalık ama yenilmez değil çok sevindim çok düzenli kontrollerini ihmal etmeyin canım benim gözünüz aydın çok geçmiş olsun
Cok sagol cnm. Rabbim hic bi kuluna vermesin. Sevdiginin caninin gozunun onunde aci cekmesi acilarin en buyuguymus. Rabbim bi daha gostermesin insallah.

crazy3527,fobeks canlariimm sagolun.Sizin su destekleriniz bsna moral oluyo inanin.Bugunume sabirla geldim bundan sonra Rabbim sabrimin mukafatini verir insallah.Vermese de ahirette alacam insallah mukafatimi.Bundan buyuk kazanc var mi... Size bi kisas anlatiyim..»»Bi alim zat varmis cok sevilen cok fazla ogrencisi olan gercekten Allah dostu bi adam.Ama bi karisi varmis huysuz edepsiz gelee gidene surat asarmis.Kimsenin gelmesini istemez yaptigi hizmetlere laflanir bide alim zat'a kizarmis.Bu zat da hic sesini cikarmaz sabredermis.Herkes sasirirmis boyle bi insana nasil katlaniyo diye ama alim zat cok mutluymus.Gun gelmis kadinin eceli gelmis vefat etmis.Bi muddet sonra alim tekrat evlenmis.İkinci karisi ilkinin aksine cok sabirli sessiz guleryuzlu misafirperver bi kadinmis.Gelenleri guleryuzle karsilar cesit cesit ikramlar sunarmis.Bu seferde gelenler alimi mutsuz bulmaya baslamislar.Niye diye sorduklarinda alim.demis ki "ilk esim huysuz suratssiz kotu huylu bi kadindi ona sabrettigim icin ben mukafst kazaniyodum derecem yukseliyodu.ikinci hanimimsa aksine gelene gidene hizmet eden hic huysuzlanmayan tatli dilli bi hanim bu sefer de onun derecesi yukseliyo ben uzulmeyim de kim uzulsun"demis...Bu kissa benim icin hayatima yon veren bi ders.Npiyim ben derece kazaniyim sabrediyim diyerek bugune geldim sukurler olsun... :)
çok güzel gerçekten doğru tşk cnm paylaştığın için

Simdi tam da annem gibi konustun cnm ;) O da senin gibi herhalinden sukur cikaran ve mukafatini er ya dq gec alacagini bilerek mutlu olabilen biri:KK36:Seviyorum sizin giibi insanlari. İyiki varsinizz:KK74:

Cok sagol cnm. Rabbim hic bi kuluna vermesin. Sevdiginin caninin gozunun onunde aci cekmesi acilarin en buyuguymus. Rabbim bi daha gostermesin insallah.
Bende annemi yumurtalık kanserinden kaybettim cnm nasıl bir süreç olduğunu biliorum rabbim düşmanıma vermesin ama şükürler olsun atlatmış Allah bir daha göstermesin

Bende annemi yumurtalık kanserinden kaybettim cnm nasıl bir süreç olduğunu biliorum rabbim düşmanıma vermesin ama şükürler olsun atlatmış Allah bir daha göstermesin
Basin sagolsun cnm. Rabbim sizlere saglikli omurler versin insallah.Evet cok ama cok zor bi surec. Cogu zaman keske ailemdennuzakta olsaydim da bu durumlarini gormeseydim dedim. Ama Rabbim dualarimizi kabul etti cok sukur. Babami bize bagisladi.

Basin sagolsun bitanemm Rabbim sana omur versin...

Simdi tam da annem gibi konustun cnm ;) O da senin gibi herhalinden sukur cikaran ve mukafatini er ya dq gec alacagini bilerek mutlu olabilen biri:KK36:Seviyorum sizin giibi insanlari. İyiki varsinizz:KK74:

Sizde iyiki varsiniz bitaneemm iyi ki tanimisim sizi :KK74:

[QUO TE="fobeks, post: 39336413, member: 418261"]Canim benim yaa. Rabbi m gonlune gore versin cnm. Rabbim sana bol bol sabir versin ne diyelim. Biz de burda kocamaaan bi aileyiz demi ama. İnanin bugun okuldayken hep aklimdaydiniz. Tenefusteyken bakiyodum arada nolmus ne bitmis diye:KK48: Senin yazdiklarini okuyunca sinirden zor tuttum kendimi cevap yazmiyayim evde yazarim diye. Bide sizin anlattiklarinizi okudukca halime binlerce sukur ediyorum. Yasadiklariniz cok zor seyler cok sukur binde birini yasamadim. Kendi yagimizda kavrulan bizi bize birakan anlayisli ailelerimiz var cok sukur. Sekiz aydir cocuk icin ugrasiyoruz Rabbim ol dedigi gun olacak elbet. Bazen bundan sikayetci olarak ne kadar bencil davrandigimi farkettim ve sizlere haksizlik gibi geliyo. Hakkinizi helal edin canlarim. Sizlerle biseyler paylasmak cok ama cok iyi geliyoooo :KK19: Bu arada guzel bi haber vereyim size. Daha once bahsetmemistim. Babacim aylardir kanserle ugrasiyodu :KK43: Cok sukur rabbime bu ay bize en guzel haberi verdi ve canim babam kanseri yendi. Kurtuldu bu dertten :KK36:[/QUOTE]
Himm çok geçmiş olsun cnm Rabbim başka dert göstermesin inş sıra senin güzel haberinde

Kızlar pozitif düşünelim pozitif olsun canlarim allah büyük bu zeynep nerelerde hiç sesi çıkmıyor ne yaptı acaba merak ettim
cnm mbr uzun zamn oldu giremedim malesef fakat bir haftadir cok hastayim soguk almistim bide amcaoglum kaza gecirdi vefat etti 3 gunluk bebegi vardi taziye falan biraz kotuyum onun icin giremedim simdi yazdoklarinizin tamamini okudum uzuldum ii haberler yok daha rabbim insallh guzel haberler almayi nasip eder

Kizlar ben sizi unuturmuyum duamdasinz gercekten buna inanain hastayimm bir haftadir yemeden icmeden kesildim ustune bide kusmalar basladi bide taziye olunca uzun sure giredim anlayacahinz ii bir ay gecirmedim malesef rabbim buyultur dualarim sizinle insallh guzel haberler aliriz sizi cok sewiyorum

Back
X