- 11 Ocak 2014
- 1.520
- 1.637
- 248
fobeks cimm nasılsın cnmİyiyim kuzum. Yorgunluk dısında hersey ayni. Dikkat et cnm bu aralar hava degisimi mahvediyo insani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fobeks cimm nasılsın cnmİyiyim kuzum. Yorgunluk dısında hersey ayni. Dikkat et cnm bu aralar hava degisimi mahvediyo insani.
canım nasılsın varmı değişiklikCok gecmis olsun bitanm hamileykn.ilac kullanimi da zor dikkat et kendine de hasta olma bidaha.Bi arada basin sagolsun.Genc olum cok zor Allah annesine babasina sizlere sabir versin
Aynen öyle kuzum yaİyiyim kuzum. Yorgunluk dısında hersey ayni. Dikkat et cnm bu aralar hava degisimi mahvediyo insani.
İyiyim tatlim senin nasil geciyo surec. Yorgunluk is guc devamfobeks cimm nasılsın cnm
bilsem resmen depresyona girdim sanki 3 gündür herşeye ağlıyorum ya bu kadar olur çok mutsuzumİyiyim tatlim senin nasil geciyo surec. Yorgunluk is guc devam![]()
Ayyy kiyamam cnm ya. İnsallah bunlar bebisin habercisidirbilsem resmen depresyona girdim sanki 3 gündür herşeye ağlıyorum ya bu kadar olur çok mutsuzum
6 gün kaldı canım walla bilmiyorumda adam su istiyor ben ağlıyorum o derece yaniAyyy kiyamam cnm ya. İnsallah bunlar bebisin habercisidirNe kadar kaldi canim bat gunune?
Az kalmis canim. İnsallah bebis haberlerini aliriz6 gün kaldı canım walla bilmiyorumda adam su istiyor ben ağlıyorum o derece yani
AY AZ KALMIS CNM ABLAM SEN TESTI TEKRARLADINMI??? BEN OLSAM DAYANAMAZDIM IGNENIN KACINCI GUNUNDESIN ????6 gün kaldı canım walla bilmiyorumda adam su istiyor ben ağlıyorum o derece yani
Hayirlisi olsun tatlim. İnsallah saglikli hayirli evlatlarin olur cnm. Bu surecte Rabbim sabir saglik versin canim benim.KIZLAR BENDE BUGUN TUP BEBEK ICIN MERKEZE BASVURDUM .BIR SURU TEST VERDILER BAKALIM SUREC NSL ILERLIYCEK MERAK EDIYORUM.+++++ ESIM GELIR BIRAZDAN BAKALIM NELER YASANACAK BIZIM HANEDE
INSALLAH CNM. RABBIM GUC VE SABIR VERSIN INSALLAH HEPIMIZE HAYIRLI SAGLIKLI BEBIS DILIYORUMHayirlisi olsun tatlim. İnsallah saglikli hayirli evlatlarin olur cnm. Bu surecte Rabbim sabir saglik versin canim benim.
bilmiyorum walla bitanem inşallah öyledirAz kalmis canim. İnsallah bebis haberlerini alirizSeni de umutlandirmak istemiyorum canim ama bebisin duygusalligidir insallah
Hem aglamak iyi geliyo canim benim rahatlarsin.
iğnenin 15.günü canım bütün testleri yaptım hepsinde silik çizgi çıktı sonra gidip başka test almadım enson iğnenin 13.günü yapmıştım fotoyu atmıştım buraya doktorumu aradım bişey var olmasa çıkmaz 2.çizgi ama önemli olan sağlıkla devam etmesi gününü bekle sonra üzüntü olmasın dedi bende başka test yapmadım ama dediğim gibi çok kötüyüm çok ağlıyorum 3 gündür böyleyim göğüslerim acıyo akıntımda çok var ama onları saymıyorum geçen ayda olmuştuAY AZ KALMIS CNM ABLAM SEN TESTI TEKRARLADINMI??? BEN OLSAM DAYANAMAZDIM IGNENIN KACINCI GUNUNDESIN ????
Hadi hayırlısı olsun canım bizimlede paylaş süreci merak ederim seniKIZLAR BENDE BUGUN TUP BEBEK ICIN MERKEZE BASVURDUM .BIR SURU TEST VERDILER BAKALIM SUREC NSL ILERLIYCEK MERAK EDIYORUM.+++++ ESIM GELIR BIRAZDAN BAKALIM NELER YASANACAK BIZIM HANEDE
Ins kuzum güzel haberlerin gele ekiğnenin 15.günü canım bütün testleri yaptım hepsinde silik çizgi çıktı sonra gidip başka test almadım enson iğnenin 13.günü yapmıştım fotoyu atmıştım buraya doktorumu aradım bişey var olmasa çıkmaz 2.çizgi ama önemli olan sağlıkla devam etmesi gününü bekle sonra üzüntü olmasın dedi bende başka test yapmadım ama dediğim gibi çok kötüyüm çok ağlıyorum 3 gündür böyleyim göğüslerim acıyo akıntımda çok var ama onları saymıyorum geçen ayda olmuştu
Rabbim kolaylik versin cnm ins bakalım hayırlısı olsunKIZLAR BENDE BUGUN TUP BEBEK ICIN MERKEZE BASVURDUM .BIR SURU TEST VERDILER BAKALIM SUREC NSL ILERLIYCEK MERAK EDIYORUM.+++++ ESIM GELIR BIRAZDAN BAKALIM NELER YASANACAK BIZIM HANEDE
inşallah bitanem 3 senedir artık çok yorulduk gerçekten hayatımız bomboş ben çok yalnızım zaten annemle abimi 2 yıl arayla kaybettim kimsem kalmadı rabbim daha fazla bekletmesin inşallah dualarımı kabul etsin gerçekten yani bu moddayım işte ağlayıp duruyorum 3 gündür normalde çok iyimserimdir ne olduysa bana artık Allah hayıra çıkarsın eşimde şaşkın neoldu sana diyo adamIns kuzum güzel haberlerin gele ek
Ewet cnm seni çok iyi anlayabiliyorum başka şehir anne yokinşallah bitanem 3 senedir artık çok yorulduk gerçekten hayatımız bomboş ben çok yalnızım zaten annemle abimi 2 yıl arayla kaybettim kimsem kalmadı rabbim daha fazla bekletmesin inşallah dualarımı kabul etsin gerçekten yani bu moddayım işte ağlayıp duruyorum 3 gündür normalde çok iyimserimdir ne olduysa bana artık Allah hayıra çıkarsın eşimde şaşkın neoldu sana diyo adam
ewet aynen yaa seninde baya olmuş cnm 4 yıl bizde 4.yılımıza girdikEwet cnm seni çok iyi anlayabiliyorum başka şehir anne yokzor gercekten ya bizde 4 yıldır bekliyorduk ama kaybettik cnm ilk kez hamile kalmıştım Rabbim beterinden muhafaza eylesin kuzum inş güzel haberlerin gelecek insan düşünmekten duygusal oluyo inş bebisten dolayidir allahım duy sesimizi