çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

insallh bitnm hic umudunuzu yitirmeyin dua edin rabbm insallh nasip eder

İnsallah ama ben artik umudu kestim sirf ben.elimden geleni yaptim gereknen tedavileri gordum ugrastim masip degilmis demekki diyebilmek icin ugrasiyorum iste....Rabbim buyuk...

BeN 88 liyim cnm

O zaman ben 28 deyim demi :KK48:

Oyle bitanem ya korunmayip hamile kalamayan var korunup hamile kalan.var ilki olup ikinci cocugu olmayan var ohook Rabbimin emrinde hepsi ne diyelim...[/QUOTE]
Oyle canim benim. Rabbim ne zaman bizi annelige uygun gorurse oyle olacak.

OTobeks, post: 39379884, member: 418261"]Kac gun ar ayla adet oluyosun cnm. Ben mesela 30 gunde bir olurum Kimisi 28 gunde falan oluyo. Ona gore Bat yani (beklenmeyen adet tarihi :KK66: belli oluyo
Cnm Benim düzensiz olduğu için şu diyemiyorum aralık 29 da olmuştum kimyasal dan sonra Şubat 6 da oldum canikom yani hiç bilmiyorum[/QUOTE]
O zaman gelmesin canim tanimiyoruz kirmizilari ;)

Cnm Benim düzensiz olduğu için şu diyemiyorum aralık 29 da olmuştum kimyasal dan sonra Şubat 6 da oldum canikom yani hiç bilmiyorum
O zaman gelmesin canim tanimiyoruz kirmizilari :KK66:[/QUOTE]
Ewet cnm gelmesin bebis getirsin bizlere onlar gelmesinler

Rabbim gonlune gore versin insaallh herseyon hayirlisi olur rabbim evlatsozlikla sinamasin hickimseyi
Amin canim benim. Rabbim bebisinle ve bundan sonra dogacak kuzularinla sana saglikli omur nasip etsin. Cok heuecanlisindir kalp atisini duyacagin icin :) Bize de haber ver kuşum surecin nasil gectigini bebisin gelisimini falan. Merak ediyoruz seni ;)

Kizlaarrr bisey sorcam. Benim cumartesi kontrolum var. Film sonucunu gostericem. Adetimin 21._ gunu oluyo. O gun kan testi yaptirsam sonuc belli olur mu ki ?

BENIM YAS 22.
5 YILLIK EVLIYIM.FRANSADA YASIYORUM.MALESEF BURAYA IZMIRDEN GELIN GELDIM.4 YILDIR BEBIS ISTIYORUM.2 DEFA KLOMEN VE CATLATMA IGNESIYLE DENEDIK OLMADI.2 DE TUTMAYAN ASILAMAM VAR.
SON ASILAMAM.....21.01.2015
SAT....04.02.2015
BAT....04.03.2015
Canım hikayemiz çok benziyo benim de 2 negatif aşılamam var senden fazla olarak 2 defa klomen den sonra 2 defa da iğnelerle denedik olmadı dr artık tüp bebek dedi ama bu ay hiçbişey yapmadım sat 5 Şubat bat 9 Şubat bakalım neler olcak :110:

inşallaaaahhhhhhh hiçbirimize gelmesin o kırmızılar... ben de tüp bebo için hazırlığa başladım güzelcim ama bi umut işte o umut var ya tüp yapmadan belki tutar umudu onu besliyorum içimde yumurtlamamı takip etmeye çalışıyorum kendi kendime öyle işte :110:
walla belli olmaz tüpe hazırlanırken hamiş çıkan çok okudum forumda inşallah seninde öyle olsun cnm
Aaahhhh canım inşallahhh... İnşallah hepimiz arka arkasına güzel haberler verelim birbirimize

Bence belli olur valla yine de sen bilirsin bibsor doktoruna canim
Offf canim yaa ne bileyim. Bekleme sureci sabir isteyen bisey ama umutla bekliyosun. Yine olumsuz sonuc gorursem diye korkuyorum :( Zaten bikac gunluk bisey olur muhtemelen varsa da. Bi de o gun progesteron gunum. Ozellikle gidiyorum test yapsin diye. Bakalim yaaa hayirlisi...

sen boyle diyince gecem ayli halim geldi aklima hadi insallh sora sana geliyor huhui
yaaa sende böyle olmuşmuydun ben çok ağlıyorum ya sulugöz oldum müzeyyen senar a bile yarım saat ağladım cnm haber ver bizede kontrolden sonra nasıl heyecanlısındır şimdi Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla bitanemm

Back
X