- 11 Ocak 2014
- 1.520
- 1.637
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptırma bence cnm belki var düşük değer çıkcak ben bile pişman oldum o testleri yaptığımda belkide o bozdu benim psikolojimi yapmasaydım keşke sevinemedim daha çok üzüldümOfff canim yaa ne bileyim. Bekleme sureci sabir isteyen bisey ama umutla bekliyosun. Yine olumsuz sonuc gorursem diye korkuyorumZaten bikac gunluk bisey olur muhtemelen varsa da. Bi de o gun progesteron gunum. Ozellikle gidiyorum test yapsin diye. Bakalim yaaa hayirlisi...
evet çıtırmış hepsi walla ne güzelllAmaaaann burası küçücük hanımlarla doluymuş hepiniz bana abla diyin artık 6-7 yaş büyüğüm sizden![]()
Ara.izda 3-5yasin lafi mi olurkızlar küçüksünüz tabii çıtırlar sizihem 28 demeyin bakim 27 dir o yoksa ben de 33 demek zorunda kalcam
daha hazır değilim şimdi bir hesapladım da 31 sanıyodum ben zaten 30dan sonra doğumgünü kutlamıyorum
![]()
Ben de ondan korkuyorum canim yaa. Offff napicami bilmiyorumyaptırma bence cnm belki var düşük değer çıkcak ben bile pişman oldum o testleri yaptığımda belkide o bozdu benim psikolojimi yapmasaydım keşke sevinemedim daha çok üzüldüm
zeynepcim işte 11.gün bide 13.gün iki tane test yaptım silik çizgi çıktı çok sevindim doktorumu aradım erken yapmışsın dedi vardır bişey ama önemli olan sağlıkla devam etmesi dedi üzüldüm sonra forumda gezindim birçok kişinin öyle çıkmış fotoğraflarına baktım aynı benimkiler gibi ama sonra adet olmuşlar iyice umutsuzluğa düştüm bu ay çok ağrım oldu bide birgün misafirlerim vardı ayaktaydım hep iğneden 1 hafta sonraydı sanırım yada 9.gün falan inanılmaz sol tarafımda batma oldu nefesim kesildi ama 2 saniye sürdü gün boyu devam etti o beni şüphelendirdi ondan test yaptım sonra ağrı devam etti hep gece yatarken hep bacağıma vurdu ağrısı ama iki gündür bişey yok sadece duygusalım çok o kadar 5 günüm kaldı ama hiç umudum yok hep olumsuz yorum yaptılar böyle işte ayyy çok uzun yazdım sanacok sagol bitanm inan hic firsat olmadi senin durumun nasil hep duamdasim
Ara.izda 3-5yasin lafi mi olurGerci ben kendimi 27 hissetmiyorum. Sanki 20 yasima yeni girmis gibiyi.. Bizim ruhumuz genc kizlarrrrr
![]()
Ben de ondan korkuyorum canim yaa. Offff napicami bilmiyorumDoktor ne derse onu yapicam artik. Allahim bi an onceee bize anne olmayi nasip et noluuurrr
![]()
canım inan ruh hiç yaşlanmıyor hep aynı değişik bir şey o yüzden bende ruhuma bedenimi uydurmak için sıkı çalışıyorum gerçektenAra.izda 3-5yasin lafi mi olurGerci ben kendimi 27 hissetmiyorum. Sanki 20 yasima yeni girmis gibiyi.. Bizim ruhumuz genc kizlarrrrr
![]()
Evet hayat cok yormus seni canim ama daha bebislerimiz olacak onlar yaşli anne istemez. Ben eminim ki simdi 57 gibi hissediyorum diyosun ya bebislerini kucaklayinca 17 lik olursun kuzuummm. O gunler de uzak degil Raabimin izniyle.Bende 27 hissetmiyorum...soyle 57 filan varim.ruhuma sorarsaniz... O kadar yoruldum ki hayattan... O kadar yoruldum ki anlatamam....
sen zor bir hayat yaşıyosun bide bir kaybın var evlat acısı başka hiçbir acıya benzemeşmiş ama inanıyorum ki rabbim karşılığını vericek çok mutlu olcaksın çokk sıkıntılar karşısında isyan etmeyenlerin sonunda mutlaka bir hediye bekler canım ben bizzat yaşadım gerçekten sonunda alacağım mükafat sana herşeyi unutturcak ve yeniden doğmuş gibi olcaksın bir keresinde yazmıştın verende alanda Allah demiştin bu beni çok duygulandırdı emin ol sonun çok güzel olcak senin bitanemBende 27 hissetmiyorum...soyle 57 filan varim.ruhuma sorarsaniz... O kadar yoruldum ki hayattan... O kadar yoruldum ki anlatamam....
inşallah bitanem inşallah hepimiz hamiş olalım inan ki benim içimde hiç fesatlık kıskançlık yoktur eltilerim arayla doğum yaptı son 3 ayda birde kurban bayramında bana kısırsın dediler hiç kızmadım çünki cahil insanlar yüzüme karşı sen döl tutamıyosun dediler resmen o kadar insan içinde yani burda hep bayramlarda düğünlerde haremlik selamlık oturuyolar ondan bana rahat rahat laf sokuyolar hiç alınmıyorum gerçekten gülüyorum sadece çünki dünyadan bir haber ikiside ilkokulu zor bitirmişler 16 yaşında evlenmişler hasta olduklarında bile hocaya gidip okutup üfletiyolar o derece yanicrazy3527 sen hamilesin.bak gorursun canim...![]()
hadi inşallah güzel haberi verirsin ben çok mutlu oluyorum hamiş haberi alınca burdaki arkadaşlarımdanBen de ondan korkuyorum canim yaa. Offff napicami bilmiyorumDoktor ne derse onu yapicam artik. Allahim bi an onceee bize anne olmayi nasip et noluuurrr
![]()
Aynen kızçeler bende çok sewiniyorumhadi inşallah güzel haberi verirsin ben çok mutlu oluyorum hamiş haberi alınca burdaki arkadaşlarımdan![]()
evet sorma cnm sormaCnm Rabbim içinin güzelliğini yüzüne vurmuş işte cahile laf anlatması deveye Hendek atlatmaktan daha zor cnm boşver yüce Rabbim bizlerle bu söylenen lafları söylediklerine pişman olacaklar
şu süpermanlar bir yolu bulamadılar ya o kadarda besliyom onları çok beceriksiz çıktı bunlar anacımRabbim gelsin artık bu minikler
aynen cnm bende iki kez igne tedavisi denedim asilamaya kadar gittik iptal olunca iliskiyle denedik .daha sonra iki asilama tutmadi.simdide bu ay bostayim yeni temizlendim.tup icin basvurdum merkezin istedigi tesleri yaptiricaz bakalim hayirlisi olsun .hikayemiz ayniymis.malesef gonul ister sonu iyi bitsin cnm keske hic birimiz bu dertleri cekmeseydik.Canım hikayemiz çok benziyo benim de 2 negatif aşılamam var senden fazla olarak 2 defa klomen den sonra 2 defa da iğnelerle denedik olmadı dr artık tüp bebek dedi ama bu ay hiçbişey yapmadım sat 5 Şubat bat 9 Şubat bakalım neler olcak![]()