çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Kizllaarrr nasilsiniz bqkalim. Doktordan yeni geldim. İyi haberlerin yaninda kotu haberler de verdi :( Cok sukur tupler acikmis. Bi sorun yokmus. Ama bu ay cocuk ywpmayin dedi :( Rahim filminin radysyon etkisi var dedi. Progeston ilac verdi. Adetin 2. gunu cagirdi. Yani bu ay benden umudunuzu kesin :(

Kizllaarrr nasilsiniz bqkalim. Doktordan yeni geldim. İyi haberlerin yaninda kotu haberler de verdi :KK43: Cok sukur tupler acikmis. Bi sorun yokmus. Ama bu ay cocuk ywpmayin dedi :KK43: Rahim filminin radysyon etkisi var dedi. Progeston ilac verdi. Adetin 2. gunu cagirdi. Yani bu ay benden umudunuzu kesin :KK43:
çok sevindim cnm tüplerin açık olmasına peki ya şimdiye tuttuysa o zaman ne olcakmış

çok sevindim cnm tüplerin açık olmasına peki ya şimdiye tuttuysa o zaman ne olcakmış
Muhtemelen tutmadi cnm :( Karindan muayene yapti. Olmamasi iyi bisey dedi. Offf bilmiyorum yaaa umutlar yine sele kapildi gidiyor :( Olsun diye o kadar ugrasirken engellemeyi dusunmuyorum. Ne olcaksa olsun. Yumurtalarda bi sorun yok dedi ama progesteron testinde deger dusuk cikti :( İlac verdi yine. Olmadi asilama yapariz dedi

Kizllaarrr nasilsiniz bqkalim. Doktordan yeni geldim. İyi haberlerin yaninda kotu haberler de verdi :( Cok sukur tupler acikmis. Bi sorun yokmus. Ama bu ay cocuk ywpmayin dedi :( Rahim filminin radysyon etkisi var dedi. Progeston ilac verdi. Adetin 2. gunu cagirdi. Yani bu ay benden umudunuzu kesin :(

Tuplerinin acik olmasi en guzel haber canimm gozun aydin yaa olsun vu ay bede ara verdim bekleriz beraber :KK19:

Muhtemelen tutmadi cnm :KK43: Karindan muayene yapti. Olmamasi iyi bisey dedi. Offf bilmiyorum yaaa umutlar yine sele kapildi gidiyor :KK43: Olsun diye o kadar ugrasirken engellemeyi dusunmuyorum. Ne olcaksa olsun. Yumurtalarda bi sorun yok dedi ama progesteron testinde deger dusuk cikti :KK43: İlac verdi yine. Olmadi asilama yapariz dedi
aman bir problem çıkmadı ya şükür cnm olur nasılsa hiç üzülme sonuçlarının iyi çıkmasına ben çok sevindim

kızlar benimde sabahtan beri karnım ağrıyor bugün iğnenin 18.günü geçen ayda 18.günü gelmişti gelemeyesiceler korkuyorum heran tetikteyim dün alışverişte büyük bir paket orkid aldım eşim bakıyor böyle bişey demedi ama bakışları yeter yani bende bişey demedim kaç gündür soruyodu doktora ne zaman gitcez diye dün bıraktı sormayı her kontrole geliyo zaten ben hazırlanırken doktorun beynini yiyor hiç soruları bitmiyor adam bize iyi dayanıyor walla daha hiç bir kontrole yalnız gidemedim sinir oluyorum :KK62:yolları bilmiyomuşum kaybolurmuşum 3 sene oldu diyorum yoluda biliorum anlamıyor meraklı melahat :KK59:

Kizllaarrr nasilsiniz bqkalim. Doktordan yeni geldim. İyi haberlerin yaninda kotu haberler de verdi :KK43: Cok sukur tupler acikmis. Bi sorun yokmus. Ama bu ay cocuk ywpmayin dedi :KK43: Rahim filminin radysyon etkisi var dedi. Progeston ilac verdi. Adetin 2. gunu cagirdi. Yani bu ay benden umudunuzu kesin :KK43:
canım sabır sabır sabır uzun bir süreç bu zamanla inş olacak hepimizin ..:21:benim lk tedavim klomen ve iğne oldu bekliyorum ..gerçi şu anda hiç bi değişiklik yok..:KK43:tüplerin için hangi tahlili verdi ben henüz bilmiyorum açık mı değil mi ilk kez gittim yumurtan küçük dedi klomene başladım

kızlar benimde sabahtan beri karnım ağrıyor bugün iğnenin 18.günü geçen ayda 18.günü gelmişti gelemeyesiceler korkuyorum heran tetikteyim dün alışverişte büyük bir paket orkid aldım eşim bakıyor böyle bişey demedi ama bakışları yeter yani bende bişey demedim kaç gündür soruyodu doktora ne zaman gitcez diye dün bıraktı sormayı her kontrole geliyo zaten ben hazırlanırken doktorun beynini yiyor hiç soruları bitmiyor adam bize iyi dayanıyor walla daha hiç bir kontrole yalnız gidemedim sinir oluyorum :KK62:yolları bilmiyomuşum kaybolurmuşum 3 sene oldu diyorum yoluda biliorum anlamıyor meraklı melahat :KK59:
Csnim yaa sen hamilesin sanki valla bak oyle hissediyom simdiye kadar olurdun adet yoksa hadi hayirlisi yaaaa :)

kızlar benimde sabahtan beri karnım ağrıyor bugün iğnenin 18.günü geçen ayda 18.günü gelmişti gelemeyesiceler korkuyorum heran tetikteyim dün alışverişte büyük bir paket orkid aldım eşim bakıyor böyle bişey demedi ama bakışları yeter yani bende bişey demedim kaç gündür soruyodu doktora ne zaman gitcez diye dün bıraktı sormayı her kontrole geliyo zaten ben hazırlanırken doktorun beynini yiyor hiç soruları bitmiyor adam bize iyi dayanıyor walla daha hiç bir kontrole yalnız gidemedim sinir oluyorum :KK62:yolları bilmiyomuşum kaybolurmuşum 3 sene oldu diyorum yoluda biliorum anlamıyor meraklı melahat :KK59:[
kızlar harikasınız:KK15: okuyunca yorumları bazen gülüyorum bazen üzülüyorum en büyük tesellim bunlar şimdilik beklemek çok zor

canım sabır sabır sabır uzun bir süreç bu zamanla inş olacak hepimizin ..:21:benim lk tedavim klomen ve iğne oldu bekliyorum ..gerçi şu anda hiç bi değişiklik yok..:KK43:tüplerin için hangi tahlili verdi ben henüz bilmiyorum açık mı değil mi ilk kez gittim yumurtan küçük dedi klomene başladım
Aminn canim dedigin gibi sabirla asacaz bu yolu napalim

Csnim yaa sen hamilesin sanki valla bak oyle hissediyom simdiye kadar olurdun adet yoksa hadi hayirlisi yaaaa :)
ayyyy gülüm gerçekten mi içine öyle mi doğuyor walla bende zeynonun hamiş olduğunu taaa kaç gün önceden hissetmiştim hep ona söyledim inanmıyodu ama haklı çıktım inşallah sende haklı çıkarsın :KK68:

sedef21 sedef21 ilk tedavin mi senin canım benimmm heyecan dorukta o zaman ben alıştım artık inşallahhh sen hiç alışamazsın da hamiş kalırsın ilk tedavide hamiş kalan çok sende onlardan biri ol bizede bol bol dua et hamişlerin duası kabul olur yaa:KK53:

ayyyy gülüm gerçekten mi içine öyle mi doğuyor walla bende zeynonun hamiş olduğunu taaa kaç gün önceden hissetmiştim hep ona söyledim inanmıyodu ama haklı çıktım inşallah sende haklı çıkarsın :KK68:

Bak gorursun gülşen dediydi dersin sen hamilesin bence bitaneemm :KK46::KK48:

Evet canim sabretmekten baska care kalmadi. Rahim filmi cektirdim cnm. Bugunde sonuclari doktora gosterdim. Acikmis cok sukur. İgne yaptiysa doktor yumurtanda gelisme olmustur cnm. Yoksa igne yapmiyolarmis. İnsallah bizim gibi aylarca beklemessin cani.. Bebis haberini aliriz :)

Back
X