çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

gül sen hamilemisin tuttumu seninkisi
Yok caniimm degilim maalesef kan verdim bebek yok ama adt olmadim hala.
Sağlık olsun tatlım yaa Allah vakti zamanı gelince verecektir elbet :( ben buralardayım ama kimse olmayınca yazmıyorum dün seni görünce yazdım işte .Ben bu ay dinleniyorum canım doktora gitmiyorum piskolojim daha iyi hiç kafayada takmıyorum.Güzel Rabbim ol derse olacaktır zaten.Oyüzden duamı ediyorum hayatıma devam ediyorum.Kür yapıyorum evde onları yiyorum ama böyle kendimi daha iyi hissediyorum.
En iyisino yapiyon bende dinlenecem bikac ay sonra gidecem tup bebege.Altust oldu dengem baksana ignelerden on gun sonra 3 gun leke geldi kahverengi.Simdide adetim 5gun gecikti.Hala olmadim

Yok caniimm degilim maalesef kan verdim bebek yok ama adt olmadim hala.En iyisino yapiyon bende dinlenecem bikac ay sonra gidecem tup bebege.Altust oldu dengem baksana ignelerden on gun sonra 3 gun leke geldi kahverengi.Simdide adetim 5gun gecikti.Hala olmadim
Tatlım belkide geç döllenmedir du bakalım adet olana kadar umut vardır herzaman ayy inşallahh süpriz yapar cie der annesine:KK33::KK33:

arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra hergün mü gün aşırımı ilişkiye girdiniz benim normalde adet günüme 10 gün var çarşamba günü çatlatma iğnem oldu
ne zaman test yapmalıyım

arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra hergün mü gün aşırımı ilişkiye girdiniz benim normalde adet günüme 10 gün var çarşamba günü çatlatma iğnem oldu
ne zaman test yapmalıyım
canım gün aşırı daha iyi oluyor her gün spermin kalitesi düşüyor doktor bana öyle demişti hakkında hayırlısı olsun testi de 14. gün yap deniliyor ben de bugün 8. gün bekliyorum inşallah olur hepimizin

canım gün aşırı daha iyi oluyor her gün spermin kalitesi düşüyor doktor bana öyle demişti hakkında hayırlısı olsun testi de 14. gün yap deniliyor ben de bugün 8. gün bekliyorum inşallah olur hepimizin
inş canım ama aklıma takıldı yumurta 24 saat yaşıyo deniliyo çarşamba günü iğnem oldu perşembe akşamı ilişki dr cumartesi tekrar demişti cumartesi akşamına kadar yumurta yaşayabilirmi

inş canım ama aklıma takıldı yumurta 24 saat yaşıyo deniliyo çarşamba günü iğnem oldu perşembe akşamı ilişki dr cumartesi tekrar demişti cumartesi akşamına kadar yumurta yaşayabilirmi
canım benim bildiğim yumurta değil sperm öyle benim dediğim gibi gün aşırı daha iyi yumurtlama gününü biliyorsan o gün de olur

ne zaman test yapmalıyım
Canim ben daha bu sabah doktora gittim ozellikle sordm iliski ne zaman diye.gunasiri dedi ama hergun de olsa olur ama gunasiridan fazla gecikmesin bi de onemli olan igneden sonraki 7 ile 8 gun yani garanti 4 defa

Canim ben daha bu sabah doktora gittim ozellikle sordm iliski ne zaman diye.gunasiri dedi ama hergun de olsa olur ama gunasiridan fazla gecikmesin bi de onemli olan igneden sonraki 7 ile 8 gun yani garanti 4 defa
sağol canım bizim dr da gün aşırı dedi ama ben kararsız kalmıştım
senin iğnen oldumu

Tatlım belkide geç döllenmedir du bakalım adet olana kadar umut vardır herzaman ayy inşallahh süpriz yapar cie der annesine:KK33::KK33:
Kirmizilar geldi bugun melegimm umit filan kalmadi maalesef :(
Kizlar bugün doktora gittim ovittrelle catlama ignemi vurdum hadi hayirlisi
Hadi bakalim hayirlisi canimmmm insallah Rabbim gonlune gore verir

Kirmizilar geldi bugun melegimm umit filan kalmadi maalesef :KK43:
Hadi bakalim hayirlisi canimmmm insallah Rabbim gonlune gore verir
İyi geceler canim. Nasilsin gorusmeyeli? Takip ediyorum sizleri. Ara verdigim icin yazamiyorum. Yazcak bisey de olmuyo malesef :( Sen de uzulme kuzucuumm. Hayirlisi olur insallah. Ben de bayram sonrasi tup bebek dusunuyorum. Hakkimizda hayirlisi cnm benim.

İyi geceler canim. Nasilsin gorusmeyeli? Takip ediyorum sizleri. Ara verdigim icin yazamiyorum. Yazcak bisey de olmuyo malesef :( Sen de uzulme kuzucuumm. Hayirlisi olur insallah. Ben de bayram sonrasi tup bebek dusunuyorum. Hakkimizda hayirlisi cnm benim.
Bitanemmm bende ayni bayramdan sonra tup bebek dusunuyorum Ramazanda gidip dosyami cikarttiracam bayramdan sonraki adetimde tup bebek yaptiracam.isin kotusu adetim tam bayramin.ilk gunune geliyo :) Bikac gun gecikmeli olsa temmuzda yaptiririm yoksa agustosa kalacak.Hayirlisi nasilsa oyle olsun bende ara verecem valla dengem bozuldu canim. :(
En azindan adet oldun canım.üzülme benim icin ne bayirliysa o olsun ben elimden geleni yapayım sonuç Allahtan
Evet canim yaa bebek olmadigini ogrenince bide adet olmadim diye stres oldum ignelerden dolayi bi proble mi oldu diye valla.Hakkimizda hayirlisi dedigin gibi canimm Rabbim.ol diyecek olacak elimizden gwleni yapiyoruz biz

Selam kızlar buralar baya sakin.bu ay igne vurunan yok mu acaba.ben cuma ignemi vurundum.beklemek cok zor gercekten.

Kızlar Merhaba tecrubenizden bende yararlanmak istiyorum.(sunuda belirteyim geçen sene pko var demişti doktorum ve adet düzensizliğim var halen daha devam etmekte) Ayın 3 ünde klomen kullandım 5 gün sonunda muayene gittim ve sağ yumurtaligimda 18 mm civarı çok guzel 2 yumurta oluşmuş dedi doktorum mutlaka yapalım dedi. 12 sinde pregnyl çatlatma iğnesi oldum ve tam 1 hafta oldu yumurtalıklarim da igne vuruldugumdan beri zonklamalar var akinti da var. 1er gün arayla ilişki yaşadık 1 hafta boyunca acaba tutunmus mudur bebeğim kızlar ?hiç ümidim yok biraz moral arıyorum ne diyorsunuz ? (3 sefer ilişkiye girmiş olduk ayrıca artık bugün kestim ilişkiyi :( )

Back
X