- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
Ayni zamanlarda ogrenicez artik sonuclariiihadi hayirli olsun.ben de 14mayısta vurundum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni zamanlarda ogrenicez artik sonuclariiihadi hayirli olsun.ben de 14mayısta vurundum.
12. Gun tekrarla canimm artarsa vardirrkızlar erken davrandım merakıma yenik düştüm ne yapayım beta hcg 10 geldi çatlatma iğnesi olalı 10 gün oldu şimdi hiç bir anlamı yok bu sonucun yine bekliyeceğim mecburen![]()
tekrar yapmayada korkuyorumAyni zamanlarda ogrenicez artik sonuclariii
Hayirlisi olsun canimm beklicez o zamanntekrar yapmayada korkuyorum![]()
Bende ayni gun vurundumm beni ayin 1 inde cagirdi :)Merhaba hanımlar bnde 15nde çatlama iğnesi vuruldum 27sinde dr cagirdi umarim allahim herkese nasip eder
36Sonra iliski ve sonra hergün iliskimi bi sitede okudum 60.saattede iliskide oneriliyor.umarim bu ay olur.bende progesteron düşüklüğü var tahlil vericem 27nde bide gebelik icin vericem sanırımBende ayni gun vurundumm beni ayin 1 inde cagirdi :)
Canim benim doktor igned3n 1 gun once igneden 1 gun sonra ve yun asiri devam dediOzel olacak ama
36Sonra iliski ve sonra hergün iliskimi bi sitede okudum 60.saattede iliskide oneriliyor.umarim bu ay olur.bende progesteron düşüklüğü var tahlil vericem 27nde bide gebelik icin vericem sanırım
Igneden 1gun sonra 36sonra bide mecburiyetten oldugu icin zor geliyor allahim biran once versin artık kurtulalim bizdeCanim benim doktor igned3n 1 gun once igneden 1 gun sonra ve yun asiri devam dedi
Daha once gittigim doktor igneyi vurdugun gunden itibaren 4 gun ustuste flann demistii manyak olmustukk
Gorev gibi demii istek kalmiyo insandaaIgneden 1gun sonra 36sonra bide mecburiyetten oldugu icin zor geliyor allahim biran once versin artık kurtulalim bizde
Evet sinir oluyorum artık. Ama boylede hamile kalinmaz nebileyim kafamda deli sorular umursamayip birakmak lazim onuda denedim bakalim bu ay ne sürprizle karsilasicamGorev gibi demii istek kalmiyo insandaa
10. Gunde yaptirdigin teste guvenme canimm degisebilirrgünaydın kızlar.. bat 4 gün kala kan testi 0,9 tutmadı yani gelecek aya artık umut kalmadı bu ayda..![]()
canım iğnenin 15. günüydü dr umu aradım belki folikül geç gellişiyordur adet tarihinden sonra yine test yaptır dedi ama zannetmıyorum tutsa değer yüksek çıkardı 1 in bile üzerinde değil10. Gunde yaptirdigin teste guvenme canimm degisebilirr
Anladim canimm ama nasip dedigi gibi belki gec catlamistirr ignenin kacinci gunu agrilarin olduucanım iğnenin 15. günüydü dr umu aradım belki folikül geç gellişiyordur adet tarihinden sonra yine test yaptır dedi ama zannetmıyorum tutsa değer yüksek çıkardı 1 in bile üzerinde değil
ertesi iki üç günü oldu ağrım ve son bir haftadır aşırı bel ve kasık ağrılarım var belirtiler insanı yanıltabiliyor böyle olunca insan acaba tuttu da mı ağrılar oluyor die düşünmeden edemiyor....dediğin gibi canım nasip değilmiş ..inşallah sizler olumlu sonuç alırsınız.Anladim canimm ama nasip dedigi gibi belki gec catlamistirr ignenin kacinci gunu agrilarin olduu
ertesi iki üç günü oldu ağrım ve son bir haftadır aşırı bel ve kasık ağrılarım var belirtiler insanı yanıltabiliyor böyle olunca insan acaba tuttu da mı ağrılar oluyor die düşünmeden edemiyor....dediğin gibi canım nasip değilmiş ..inşallah sizler olumlu sonuç alırsınız.
yok canım 1 bile çıkmadı değer daha fazla hayal kırıklığı istemıom tutmadı bu ay belliCanim 2 3 gun daha bekle gelmezse bence vardirr ki insallah vardirr
Ben hep 14.gunu adet olurumm