çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Canım cumartesi vurulduysan 36 saaat içinde çatlıyor genelde,pazar gecesi ve pazartesi sabaha karşı çatlamış olması lazım diye biliyorum. Size dr unuz pazar gece,salı ce perşembe günleri ilişki olsun demiştir mutlaka,iyi değerlendirin.
Dr um pazar gece ve pazartesi gece dedi.

merhabalar ben 1yıldır tedavi görüyorum son 2aydır gonal f450 vurundum ilk 75mgdı sonra 112.5mg çıkardı doktorum çok yumurtam olduğunu söyledi fakat çok küçüklerdi bu iğneler 1tane yumurtamı büyyüttü ve çatlatma iğnesi vurdu 14 gün sonunda gel test yapıcaz inşallah olumludur dedi yanında folikasit1 ve glucophage kullanıyorum çünkü kistlerimde var sonuç elde etmeme 7gün kaldı ve heycandan ölcücem sol yumurtam çok ağrıyor göğüs uçlarıma dokunamıyorum ve sürekli ishalim bu belirtileri gösterenler varmı aca?

canimmm bu ikinci bebeisim ilk catlatma ignesiyle hamile kaldim...iki yumurtam.vardi 18 20 mm catlatma ignesini vurduktan 24 saat icersinde iliski onerdi..sabah tekrar iliski yasadik..cok sukur tuttu..ben sag tarafimda cok agri hissettim.2 gun sonra acaba yenimj catladi diye merak ettim o gun yine iliskiye girdik mecburi :KK53: belirtilerim uykum cok geliyordu akintim yoktu kirpiklerim karismisti..sanci tek tarafliydi..agiz kurulugu vardi sureklu su iciyordum.ve acikiyordum..bende pko var kilo sorunum da vardi allahim.nasip etsin cok dua ettim rabbim verdi cok sukur..kafama takmadimm allahim hayirlisini ver dedimm..o_Ocatlatma ignesi vuruldugum gunlerde incir yedim kizlar deneyin..allah isteyen herkese nasip etsin..catlatma ignesinin 18.gunu idrarda pozitif gordum..dun adet gunumdu kan testi yaptim hamileligim kesinlesti allahim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin:KK200::KK200::KK200:
sizinle rahatsızlığımız aynı bende iğne vurundum inşallah sizinle aynı sonucu alırım

merhaba arkadaşlar öncelikle ALLAH gönlünüzdekini hayırlısı ile nasip etsin, çatlatma iğnesi tedavisi olacağım ancak bu ay iğneden sonra tatile gitsem sakıncası olur mu ?

merhaba arkadaşlar öncelikle ALLAH gönlünüzdekini hayırlısı ile nasip etsin, çatlatma iğnesi tedavisi olacağım ancak bu ay iğneden sonra tatile gitsem sakıncası olur mu ?
Canım herhangi bir sakıncası olmaz,iğneden sonraki ilişki tarihlerini falan kaçırma. Genel olarak da enfeksiyon kapmamaya çalış.

Selam hanmlar.ben de suzin gibi tedavi oluyordm.yaklask iki yıldır bebek istiyoruz 3 catlatma ignesi ve 1 asilama oldum.asilamadan sonra tekrar adet oldum ve kistm oldugu icin doktorm bu ay ara verelim dedi.üstelik bu ayin yarsni esimle ayri sehirlerde gecirdik.on gündür adet sancisi cekiyorum kesin adet oldum dedim.vaktm hala olmayinca bi test yapim de kafam rahatlasn dedim.normalde adete bir iki gün kala test yapardm.bu defa hic takmadm.bi baktm ki 4 gun geçmiş evde test yaptm ve cift cizgi 20 saniyede çıktı.hem de kıpkırmızı.hala inanamiyorum gemen kan verdim degerm 1000 falan çıktı.gercekten hic kafaya takmayin ve ragat olun.Rabbbm isteyen herkese nasip etsin.doktrm bu ay da ilacn etkisi devam eder demisti zaten ve öyle de oldu şükür.

Selam hanmlar.ben de suzin gibi tedavi oluyordm.yaklask iki yıldır bebek istiyoruz 3 catlatma ignesi ve 1 asilama oldum.asilamadan sonra tekrar adet oldum ve kistm oldugu icin doktorm bu ay ara verelim dedi.üstelik bu ayin yarsni esimle ayri sehirlerde gecirdik.on gündür adet sancisi cekiyorum kesin adet oldum dedim.vaktm hala olmayinca bi test yapim de kafam rahatlasn dedim.normalde adete bir iki gün kala test yapardm.bu defa hic takmadm.bi baktm ki 4 gun geçmiş evde test yaptm ve cift cizgi 20 saniyede çıktı.hem de kıpkırmızı.hala inanamiyorum gemen kan verdim degerm 1000 falan çıktı.gercekten hic kafaya takmayin ve ragat olun.Rabbbm isteyen herkese nasip etsin.doktrm bu ay da ilacn etkisi devam eder demisti zaten ve öyle de oldu şükür.
maşallah çok sevindimm senin adına :KK46::KK68::KK68::KK68:Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir evlat olsun inşallah

KIZLARR merhaba bayadır yazmıyordum bende . güzel haberlerle yazıyorum şu an size . iki gün önce gebelik testi yaptım ve 3 haftalık çıktı bugun doktorda kontrolüm var cok heycanlıyım cok mutluyum rabbim ısteyen herkese nasip etsin inşallah . ilaçla olmadı yalnız kızlar ılacı bırakmıstım ıkı aydır ramazan falan araya gırınce kendılığinden oldu yanı hersey kafada bıtıyor gercekten stres yapmamak lazımmıs.

KIZLARR merhaba bayadır yazmıyordum bende . güzel haberlerle yazıyorum şu an size . iki gün önce gebelik testi yaptım ve 3 haftalık çıktı bugun doktorda kontrolüm var cok heycanlıyım cok mutluyum rabbim ısteyen herkese nasip etsin inşallah . ilaçla olmadı yalnız kızlar ılacı bırakmıstım ıkı aydır ramazan falan araya gırınce kendılığinden oldu yanı hersey kafada bıtıyor gercekten stres yapmamak lazımmıs.

slm allah kucagınıza almayı nasip etsin

canım cok sevındım senın adına senınle hemen hemen aynıyız bende ıkı yıldır evlıyım surkelı ılacla rkullandım ama ıkı aydır bırakmıstım bu ay aşılamaya baslıcaktım çok şükür kendılıgınden oldu tarihlerimizde aynı :) inşallah sağlıklı bır sekılde kucağımıza alırız canım Allah yardımcın olsun .

hayırlı olsun canım çok seviniyorum sizler adına ... sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza..bende 1 ay ara verdim ama olmadı..yumurtam yok açık tüpüm orda mecbur tedavye devam kısmet olur inşallah bize de bir gün:KK69:

Inşallah isteyen herkeze Allahım yavrusunu kucağına almayi nasib etsin, bende 1.5 yıldır uğraşıyorum ilk kez bu ay klomen tedavisi oldum, ovitrelle catlatma ignesi kullandım ve su an hamileyim.. yani ilk iğnede gerçekleşti inşallah sıkı sıkı tutunur.. gönlünüzü ferah tutun ve inanin...

Kizlar bende araniza yeni katildim 31 temmuzda catlatma ignemi oldum doktor adet olmazsan gel dedi ama ben adet tarihimi bilmiyorum ki pko luyum haftaya evlilik yil donumun 1yilimiz olacak ve ben hediye olarak bebegimi vermek istiyorum esime

Kizlar bende araniza yeni katildim 31 temmuzda catlatma ignemi oldum doktor adet olmazsan gel dedi ama ben adet tarihimi bilmiyorum ki pko luyum haftaya evlilik yil donumun 1yilimiz olacak ve ben hediye olarak bebegimi vermek istiyorum esime
selam .. iğneyi yaptırdığın günden itibaren 15. gün ve sonrası günlerde gebelik var ise kan tahlilinde çıkar o şekilde emin olabilirsin..

Back
X