çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

amh nedir cnm bende senin gibi herşeye uymama rağmen olmadı adet oldum çok üzüldüm iki yumurtan var demişti olmadı

amh yumurta yaşını gösteriyormuş.

6 sene çocuğu olmayıp bahçeci de tüp bebek yaptıran ve çocuğu olan bir tanıdığım

çikolata kisti aynı zamanda tüplerin birinde sıvı birikmesi olup şimdi hamile olan bir tanıdığıma yapılmış bu test

bana da mutlaka yaptır dedi iki side ısrarla doktordan iste yapmazsa dışarıda mutlaka yaptır dediler

amh düşük çıkar ise tüp bebekte olmayabiliyormuş. yumurta döllenme yapmıyormuş.

yaşınız kaç bence çok stres yapmayın bende aslında tüp bebek düşünüyorum ama emin değilim kesin olsun diye tüp bebek yapmakta mantıklı mı mantıksız mı bilemedim

28 yaşındayım. 30 haziran 2013 de evlendik. mayıs 2014 den beri korunmuyoruz.

tedavimin 3 ilaç 3 aşılama ve 1 tüp bebek şeklinde olacağını söyledi doktor

1 ilaç gitti 2 ilaç kaldı oda olmazsa 3 aşılama oda olmazsa 1 tüp bebek

boşuna mı uğraşıyoruz bilemedim evlatlık almayı düşünüyorum eşimde bende 30 yaşına bastığımızda onunda şartları var.

rabbim nasip etmiyosa vardır bir bildiği

düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil

bende öyle düşünmemeye calışıyorum çoçuklu insanlardan kaçıyorum resmen ama napayım elimden bişi gelmiyor herkes istemeyi bıraktığın ayda olacak diyor ben çok istiyorum 2 yumurtam gelişmişti ama neden olmadı çatlatma iğnesi de oldum fakat neden döllenme olmadı bilmiyorum ben ilaçla devam etmektense direk aşılama yaptırmayı düşünüyorum doktorumla konuşucam adetim daha bugün başladı doktora bugün mü gitsem yarın mı bilmiyorum :KK1:

Beni adet olunca arayıp randevu alıyorum. Adetin 2. Günü muayne ediyo. 5. Günü klomene başlatıyo sabah akşam 5 günde o sürüyo sonra tekrar jinelokolik mıayane ve çatlatma iğnesi

Ama aşılamada nasıl oluyo bilmiyorum

Benim 2 ilaç tedavi hakkım daha var ondan sonra aşılama demişti doktor ama

bende doktora söyleyip aşılamaya geçmeyi düşünüyorum

Önce amh ye de baktıracağım

Beni adet olunca arayıp randevu alıyorum. Adetin 2. Günü muayne ediyo. 5. Günü klomene başlatıyo sabah akşam 5 günde o sürüyo sonra tekrar jinelokolik mıayane ve çatlatma iğnesi

Ama aşılamada nasıl oluyo bilmiyorum
bende adetin 3. günü gidiyorum 3. günü ilaçlara başlatıyor sonra 12. gün kontrol çatlatma iğnesi falan yani o şekilde. aşılamada duyduğum kadarıyla spermleri hortum gibi bişeyle içine aktarıyorlar ben öyle biliyorum bende aşılama mı yaptırsam diyorum ama önce bi eşimin sperm sayısına baktırayım diyorum

Mrb bende bu ayın 26 sında ç.ignesi oldum ama umudum yok agrım yok çünkü sabırla beklemedeyim.. Ayın 8 kan tahlili yapacam heyecanla ve bir o kadar ümitsizlikle bekliyorum hakkımızda hayırlısı...

erk
Mrb bende bu ayın 26 sında ç.ignesi oldum ama umudum yok agrım yok çünkü sabırla beklemedeyim.. Ayın 8 kan tahlili yapacam heyecanla ve bir o kadar ümitsizlikle bekliyorum hakkımızda hayırlısı...
en değilmi ayın 8 i test için canım? bnde ayın 24ünde oldum çatlatma iğnesi 5 ğünün geçsin öle test yap dedi doktorum bana

15 günde test sonucun belli oluyor dedi doktorum benim ama cesaretim yok belki adeti beklerim ayın 13 ü tabi erken olmazsam

15 günde test sonucun belli oluyor dedi doktorum benim ama cesaretim yok belki adeti beklerim ayın 13 ü tabi erken olmazsam
İnşallah iyi haber alırız canım hepimiz.. benim adet ayın 6 snda amagecen ay 3 gün fln ileri attı o yüzde 15 ini fln beklerim inşallah tabi adet olmazsam..

Benimde hep önce oluyor 15 normalde 13 falan olurum büyük ihtimal benim ilk tedavim ama umutlu değilim igne vuruldugumdan buyana hiç agrım ve akıntım olmadı bir yumurtam var solda ama sag agrısı oldu o kadar hayırlısı rabbim kollarımızı boş bırakmasın

Benimde hep önce oluyor 15 normalde 13 falan olurum büyük ihtimal benim ilk tedavim ama umutlu değilim igne vuruldugumdan buyana hiç agrım ve akıntım olmadı bir yumurtam var solda ama sag agrısı oldu o kadar hayırlısı rabbim kollarımızı boş bırakmasın
benmde ilk ayım 21ml tek yumurtam var canım iğneden snra karnımın etrafı ağrımıstı gün asiri ilişki dedi doktor ama geçen günki esnasanda kasığımda balon gibi baskıkıl bsey hssettim 2 gündür kasığım batıo anlamıorm nie :(

Banada gün aşırı dedi ama ben uymadım ilk 3 gün her gece sonra gün aşırı dedi dün gece sondu ama çok agrım oldu ilişkide bugün hafif bel agrısı ve kafif kasık 2 gün baş agrıaı oldu inşallah tutmuştur günlük haberleşelim ben birde 707 kere ya varis ve meryem suresini okuyorum karnıma elimi koyup rabbim ne demişse o

Back
X