Canım 24 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim. Birden adetim düzensizleşti. Evliliğimin 8.ayından sonra süt hormonum yükseldi doktora kontrole gittim. Oda gebelik istiyorsan tedaviye başlayalım dedi. İlk ay klomen artı iğne oldum yumurtam inofolic asiti düzenli kullanmadığım için kaliteli olmadı içi boştu. O yüzden doktorun verdiği günde adet gördüm. Bu ikinci ayım klomen + pregnly iğne oldum ve bu ay iğneden hiç etkilenmedim. Yumurtam çatlamadı sandım. İki yumurtam olmuş kaliteli olan çatlamış. Progestanı da benden pembe bi akıntı gelince doktor verdi bebeğin rahat tutunmasını sağlıyomuş. Ama oda benim tansiyonumu düşürdü. Yarın kontrole gidicem ve test yapalım dedi. Bakalım yarın sonuçları alıcam canım. Yumurtalarım geç gelişti bu ay o yüzden iğnemin 13. Günü olcak yarın adete de 2 gün kalacak. Ama bende geçen ay adet belirtisi iki üç gün öncesinde gördüm. Ama bu ay adet belirtim yok aksine iğnenin belirtisi yoktu. Şimdi gazım olmaya başladı bi kırık küçük tuvalete çıkıyorum oda çok sıkıştırıyo bi gidiyorum bi kırık bişey. Birde bugün kasığımda batmalarım oldu. İnşallah kalmışımdır bu ay inofolic asiti de düzenli kullandım canım.