çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Canım iğne çarpıntı yaptı mı sana? 7 şubatta çatlatma iğnesi oldum. Son bir haftadır halsizlik, aşırı uyku hali ve zaman zaman çarpıntım oluyor? Bunlar ilaçların yan etkileri mi? Sede hiç
Canım iğne çarpıntı yaptı mı sana? 7 şubatta çatlatma iğnesi oldum. Son bir haftadır halsizlik, aşırı uyku hali ve zaman zaman çarpıntım oluyor? Bunlar ilaçların yan etkileri mi? Sende hiç oldu mu?

Canım bende de oldu ama çok haf ilacdan dolayi kasik ağrın da olur bel ağrın da içini ferah gönlünü güzel tut sürekli düşün më emin ol cok ilgisi var ben artik dusunmeyi biraktim tam dedim artik akisina gitsin hamile oldugumu ogrendim

Kızlar 15. Gün iğne olalı sizce varmi

Eklentiler

• 20160222_234822.webp
    20160222_234822.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 102
dr bilgisayardan baktı önceki sonu 0,1 bugünkü 0,18 dedi cuma tekrar gel bakalım dedi. anlamadım bn bişey dr dedim testte pozitif diye aman ne bileyim kafam allak bullak

meraba arkadaşlar, ben de 10 şubatta ovitrelle vuruldum ve dün adet oldum :mad: ama vurulduktan birkaç gün sonra inanılmaz derecede her gün adet agrısı gibi ama daha şiddetli ağrı çektim. ilk defa bu iğneyi yaptırmıştım ama nasip değilmiş olmadı. 2 tane yumurta vardı acaba biri tutunmuş diğeri şu an atılıyor olabilir mi, bilgisi olan var mı? insan bi ümit merak ediyor:KK16:

meraba arkadaşlar, ben de 10 şubatta ovitrelle vuruldum ve dün adet oldum :mad: ama vurulduktan birkaç gün sonra inanılmaz derecede her gün adet agrısı gibi ama daha şiddetli ağrı çektim. ilk defa bu iğneyi yaptırmıştım ama nasip değilmiş olmadı. 2 tane yumurta vardı acaba biri tutunmuş diğeri şu an atılıyor olabilir mi, bilgisi olan var mı? insan bi ümit merak ediyor:KK16:

Canım öyle birşey olamaz adet olunca tüm Rahim İçi temizlenir vücut kendini yeni ovulasyon dönemine hazırlar.

Canım öyle birşey olamaz adet olunca tüm Rahim İçi temizlenir vücut kendini yeni ovulasyon dönemine hazırlar.
hmmm, çok teşekkür ederim ne bileyim adetli olup da hamile olanlar da oluyomuş ya belki iğnenin etkisiyle bişiler vardır dedim birinde ama çok sağol

Back
X