çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Mrblar ben de hep formları okudum en sonunda benim de daydam olaun diye üye olup yazmaya karar verdim .çatlatma iğnesi ile hamişe kaldım bugün 18.günüm iğneden sonra

Hoş geldin canım. Kaç ay tedavi oldun.nasıl bir süreç oldu bilgi verirmisin lütfen
Mrblar ben de hep formları okudum en sonunda benim de daydam olaun diye üye olup yazmaya karar verdim .çatlatma iğnesi ile hamişe kaldım bugün 18.günüm iğneden sonra

arkadaşlar 15 martta pregnly iğneyi vurdum.(klomen sonrasında) bugün 11.gün. dayanamdım test yaptım. resmi koyuyorum. yorumlarınızı alabilirmiyim lütfen

Eklentiler

• IMG_2146.webp
    IMG_2146.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 88
Biraz silik bi cizgi var gibi ama ignenin etkisinden de olabilir diyorlar bence 4gun daha beklemelisiniz tekrar test yapmak için eger olmazsa zaten 15.Gun adetiniz olur ama hamisseniz ki insallah oylesinizdir o zman cizgi daha belirginlesir bence

arkadaşlar 15 martta pregnly iğneyi vurdum.(klomen sonrasında) bugün 11.gün. dayanamdım test yaptım. resmi koyuyorum. yorumlarınızı alabilirmiyim lütfen
Canim benim de bugun 10.gunum ama test icin erken daha bekle braz cnku bn daha once pozitifi gorup adetim geldgini biliyrum uzuluyrsn snra cok az braz daha sabret

Tekrar meraba arkadaşlar teni olunca majlarınızı seri cevaplayamadım..bir kızım var iki buöuk yaşında kendimi bildim bileli pko yum.kızıda kendim kolemn içtim zorla olduğum bir adet sonrasında sonra yumurta göÜkmüyordu çok geç yumurtlama ve çatlama olmuş kozom oldu çok şükür ki şimdi de doktora gittim spriali çıkartmak için yumurta var dedi ama ne zaman çatlayacağını bilmediğim için sık ilişki önerdi on gün aonra gittim 20mm olmuş bir tane yumurta ovitrelle çatlama iğnesi verdi ve vurudum 36 saat sonra ilişki dedi ben 38 ve 48 yaşayıp bıraktım ben anladım ama hemen belki ilinci bebeğim olduğu için sızı vardı bıçak kesiği gibi bugün 21.günüm iğneden aınra bunhafya doktoruma gidecem çünlü kese anca olulurmuş en 12. Gün test yaptım biri silik çıktı çok ağır griptim ve ilaç alıp almama arasında kaldım kadın doğum acile gittim kandan baktırdım ve 12 gün esin gebeliğimi öğrendim ardıdan değerim ilerliyor mu düşüyor mu diye tekrr test yaptım anında koyu çizgiyi gördüm şindi cinsiyeti düşğnmeye başladım yumurta çatlama sırasında erkek olma ihtimali yüksekmiş allahım hepinize sağlıklı bebekler versin çok bekleymesin her pko ya benim kadar şans diliyorum..

aslında adet olcak gibi değilde hep bıçak sızısı vardı ince bir sızı ve inanılmaz halsizlik bene bu her bünyeye göre değişir ama ben ilk gebeliğim olsaydı anlamazdı eminim leyla leyla gezerdim yine

aslında adet olcak gibi değilde hep bıçak sızısı vardı ince bir sızı ve inanılmaz halsizlik bene bu her bünyeye göre değişir ama ben ilk gebeliğim olsaydı anlamazdı eminim leyla leyla gezerdim yine
Cok saol canim uzum uzun yazmssn benm igneden bi hafta sonra cok agrim oldu heran adetm gelcekms gibiydi snra sizi gibi oldu suan da kasigimda batma var ama siddetli deil ara ara oluyr bugun 12.gunum sabrediyrm kusura bakma yaziyrum ama karsilastrmak istedm

Ne kusuru olur mu öyle şey ben bile nasıl heyecan yaptım bir yandan da kaygı inan bu formda herşeyi okudum en sonunda dedim ki ben de yazayım çünkü insan o an rahatlamak istiyor hatta bir blokta herkes yazmış hiç aonuç yok ben öyle yapmayım dedim ..benim de aızı sonra batma şekline döndü dikkat et ben bir hafta prostegon da içtim günde iki kez çok şükür ama bir şey yok leke falan senin ilk hamileliğin mi,iğneden sonra kaçıncı saat oldu ilişki doktorun nasıl yönlendirdi..

Cok saol canim uzum uzun yazmssn benm igneden bi hafta sonra cok agrim oldu heran adetm gelcekms gibiydi snra sizi gibi oldu suan da kasigimda batma var ama siddetli deil ara ara oluyr bugun 12.gunum sabrediyrm kusura bakma yaziyrum ama karsilastrmak istedm
Ne

Ne kusuru olur mu öyle şey ben bile nasıl heyecan yaptım bir yandan da kaygı inan bu formda herşeyi okudum en sonunda dedim ki ben de yazayım çünkü insan o an rahatlamak istiyor hatta bir blokta herkes yazmış hiç aonuç yok ben öyle yapmayım dedim ..benim de aızı sonra batma şekline döndü dikkat et ben bir hafta prostegon da içtim günde iki kez çok şükür ama bir şey yok leke falan senin ilk hamileliğin mi,iğneden sonra kaçıncı saat oldu ilişki doktorun nasıl yönlendirdi..

Ne
Aklıma geldi onu da söyleyim ben iğneden 11 gün sonra idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13. Gün kanda çıktı yani seninde yarın çıkar bi baktır istersen hem kendini koruman daha sağlıklı olur kafam da rahatlar ..

Kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah tüm bebek bekleyenlere hayırlı, sağlıklı, sıhhatli,merhametli evlatlar versin.Bende bebek düşünmeye karar verdigimiz an sadece kontrol amaçlı doktora gittim ve birçok sorunla karşılaştım çok büyük,ağır laflar duydum kesin olmaz denildi ama bir Dr. Bu ayın 16 sinda çatlatma iğnesi vurdu ve biesteron diye bi ilaca başladım henüz 12. günüm ve adetime 3.gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum inş hayırlısı olur lütfen banada dua edin...[/QUOTE]

Kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah tüm bebek bekleyenlere hayırlı, sağlıklı, sıhhatli,merhametli evlatlar versin.Bende bebek düşünmeye karar verdigimiz an sadece kontrol amaçlı doktora gittim ve birçok sorunla karşılaştım çok büyük,ağır laflar duydum kesin olmaz denildi ama bir Dr. Bu ayın 16 sinda çatlatma iğnesi vurdu ve biesteron diye bi ilaca başladım henüz 12. günüm ve adetime 3.gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum inş hayırlısı olur lütfen banada dua edin...
[/QUOTE]
Amin inşallah ilk aylarda başarı oranı düşük dedi benim dr.um
hatta dün gittim en son 6 ay süren tedavi sürecinde başarı oranı %40 dedi
Sabırla beklemek düşen bize...

Ne
Eet canm naspse ilk hamileligim olacak o yuzden hicbsey bilmiyrum bnm igneden 36 saat sonra oldu ondan sonra da 3 gun ust uste oldu bna da progestron ilaci verdi bi kutuyu bitrdim bugun 13 gunum ama suanlik bsey hissetmiyrm agrimda yok

Aklıma geldi onu da söyleyim ben iğneden 11 gün sonra idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13. Gün kanda çıktı yani seninde yarın çıkar bi baktır istersen hem kendini koruman daha sağlıklı olur kafam da rahatlar ..
Gecen oldugumda 13.gun kahverengi lekeler geldi ertesi gun adete cevrdi ondan bekleyim diyrum bugun neler olcak

Kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah tüm bebek bekleyenlere hayırlı, sağlıklı, sıhhatli,merhametli evlatlar versin.Bende bebek düşünmeye karar verdigimiz an sadece kontrol amaçlı doktora gittim ve birçok sorunla karşılaştım çok büyük,ağır laflar duydum kesin olmaz denildi ama bir Dr. Bu ayın 16 sinda çatlatma iğnesi vurdu ve biesteron diye bi ilaca başladım henüz 12. günüm ve adetime 3.gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum inş hayırlısı olur lütfen banada dua edin...
[/QUOTE]
İnanaın herkese duacıyım allah büyük dua edin bol bol inşallah rabbin epinize nasip eder

Amin inşallah ilk aylarda başarı oranı düşük dedi benim dr.um
hatta dün gittim en son 6 ay süren tedavi sürecinde başarı oranı %40 dedi
Sabırla beklemek düşen bize...[/QUOTE]
Haklısın canım sabırla bekliyorum bende Allah ol derse olur hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah

Back
X