Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrblar ben de hep formları okudum en sonunda benim de daydam olaun diye üye olup yazmaya karar verdim .çatlatma iğnesi ile hamişe kaldım bugün 18.günüm iğneden sonra
Canim belirtilerin neydi adet olacakmissn gibi hissettn miMrblar ben de hep formları okudum en sonunda benim de daydam olaun diye üye olup yazmaya karar verdim .çatlatma iğnesi ile hamişe kaldım bugün 18.günüm iğneden sonra
Canim benim de bugun 10.gunum ama test icin erken daha bekle braz cnku bn daha once pozitifi gorup adetim geldgini biliyrum uzuluyrsn snra cok az braz daha sabretarkadaşlar 15 martta pregnly iğneyi vurdum.(klomen sonrasında) bugün 11.gün. dayanamdım test yaptım. resmi koyuyorum. yorumlarınızı alabilirmiyim lütfen
Çok haklısın.inşallah dilediğimiz olurCanim benim de bugun 10.gunum ama test icin erken daha bekle braz cnku bn daha once pozitifi gorup adetim geldgini biliyrum uzuluyrsn snra cok az braz daha sabret
Çok haklısın.inşallah dilediğimiz olur
Senn bir belirtin var mi cnm agri sizin
ıda bir yerdeHoş geldin canım. Kaç ay tedavi oldun.nasıl bir süreç oldu bilgi verirmisin lütfen
Cok saol canim uzum uzun yazmssn benm igneden bi hafta sonra cok agrim oldu heran adetm gelcekms gibiydi snra sizi gibi oldu suan da kasigimda batma var ama siddetli deil ara ara oluyr bugun 12.gunum sabrediyrm kusura bakma yaziyrum ama karsilastrmak istedmaslında adet olcak gibi değilde hep bıçak sızısı vardı ince bir sızı ve inanılmaz halsizlik bene bu her bünyeye göre değişir ama ben ilk gebeliğim olsaydı anlamazdı eminim leyla leyla gezerdim yine
NeCok saol canim uzum uzun yazmssn benm igneden bi hafta sonra cok agrim oldu heran adetm gelcekms gibiydi snra sizi gibi oldu suan da kasigimda batma var ama siddetli deil ara ara oluyr bugun 12.gunum sabrediyrm kusura bakma yaziyrum ama karsilastrmak istedm
Aklıma geldi onu da söyleyim ben iğneden 11 gün sonra idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13. Gün kanda çıktı yani seninde yarın çıkar bi baktır istersen hem kendini koruman daha sağlıklı olur kafam da rahatlar ..Ne kusuru olur mu öyle şey ben bile nasıl heyecan yaptım bir yandan da kaygı inan bu formda herşeyi okudum en sonunda dedim ki ben de yazayım çünkü insan o an rahatlamak istiyor hatta bir blokta herkes yazmış hiç aonuç yok ben öyle yapmayım dedim ..benim de aızı sonra batma şekline döndü dikkat et ben bir hafta prostegon da içtim günde iki kez çok şükür ama bir şey yok leke falan senin ilk hamileliğin mi,iğneden sonra kaçıncı saat oldu ilişki doktorun nasıl yönlendirdi..
Ne
[/QUOTE]Kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah tüm bebek bekleyenlere hayırlı, sağlıklı, sıhhatli,merhametli evlatlar versin.Bende bebek düşünmeye karar verdigimiz an sadece kontrol amaçlı doktora gittim ve birçok sorunla karşılaştım çok büyük,ağır laflar duydum kesin olmaz denildi ama bir Dr. Bu ayın 16 sinda çatlatma iğnesi vurdu ve biesteron diye bi ilaca başladım henüz 12. günüm ve adetime 3.gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum inş hayırlısı olur lütfen banada dua edin...
Eet canm naspse ilk hamileligim olacak o yuzden hicbsey bilmiyrum bnm igneden 36 saat sonra oldu ondan sonra da 3 gun ust uste oldu bna da progestron ilaci verdi bi kutuyu bitrdim bugun 13 gunum ama suanlik bsey hissetmiyrm agrimda yokNe kusuru olur mu öyle şey ben bile nasıl heyecan yaptım bir yandan da kaygı inan bu formda herşeyi okudum en sonunda dedim ki ben de yazayım çünkü insan o an rahatlamak istiyor hatta bir blokta herkes yazmış hiç aonuç yok ben öyle yapmayım dedim ..benim de aızı sonra batma şekline döndü dikkat et ben bir hafta prostegon da içtim günde iki kez çok şükür ama bir şey yok leke falan senin ilk hamileliğin mi,iğneden sonra kaçıncı saat oldu ilişki doktorun nasıl yönlendirdi..
Ne
Gecen oldugumda 13.gun kahverengi lekeler geldi ertesi gun adete cevrdi ondan bekleyim diyrum bugun neler olcakAklıma geldi onu da söyleyim ben iğneden 11 gün sonra idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13. Gün kanda çıktı yani seninde yarın çıkar bi baktır istersen hem kendini koruman daha sağlıklı olur kafam da rahatlar ..
[/QUOTE]Kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah tüm bebek bekleyenlere hayırlı, sağlıklı, sıhhatli,merhametli evlatlar versin.Bende bebek düşünmeye karar verdigimiz an sadece kontrol amaçlı doktora gittim ve birçok sorunla karşılaştım çok büyük,ağır laflar duydum kesin olmaz denildi ama bir Dr. Bu ayın 16 sinda çatlatma iğnesi vurdu ve biesteron diye bi ilaca başladım henüz 12. günüm ve adetime 3.gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum inş hayırlısı olur lütfen banada dua edin...