Çatlatma iğnesiyle nasıl hamile kaldım bu süreç hakkında

Blc sevval123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
61
Puanlar
48
Merhaba kızlar bu süreç hakkında kendi bildiklerim hakkında konuşmak istedim çünkü hep söz vermiştim eğer bir gün hamile kalırsam buraya yazacağıma dair çünkü defalarca girip defalarca belirti aradım nereden baksak iki buçuk yıldır hemen hemen 3 yıla yakın çocuk dedik ilk çocuğu normal yolla hemen hamile kaldım ama ikincisi umduğumuz gibi olmadı biraz bizi zorladı doğumdan sonra yumurta tembelliği başladı zaten pocs da vardı ama gebeliğe engel değildi İlk çocuğumda olduğu gibi ilk 1 yıl normal yolla denedik olmadı sonrasında 3-4 ay yumurta takibi yaptık femara ile olmadı sonra iki kere çatlatma iğnesi denedik saatleri yanlış hesaplama gibi o günlerde misafir vardı kaynaklı olmadı sonra doktorun başka bir yere gidince diğer Doktorlar sürekli beni aşılamaya tüp bebeğe rahim filmine gönderdi yani hiçbiri geri kalan iğne haklarımı kullanmadı 7-8 ay ara verdikten sonra 3-4 ay önce doktora gittim durumumu anlattım diğer doktorumun bana 6 hakkım olduğunu ve sadece 2 kere denediğimizi ve yanlış saat hesapladığımızı söyledim ve tedaviye tekrar başladık ilk defa klomen denedik yumurta sayım fazlaydı ama istediğimiz büyüklükte değildi olmadı 26 Mart son adet tarihimde bu sefer femara vererek tedaviye tekrar devam ettik bu sefer 2 yumurtam vardı 17 milim di ertesi gün çatlatma iğnesini vuruldum tabii doktoruma adet olursam ne zaman geleyim diye sorduğumda bana artık gelme bence rahim filmi çektir dedi biraz üzüldüm tabii sonuçta daha yeni başlamıştık bu ikinci iğnemde diğer iğnemle 4 iğnem olacaktı daha geride iki iğne hakkım vardı ama ben umutsuzluğa kapanarak iğnemi vuruldum sonra gittim tüp bebek merkeze randevu aldım rahim film çekilip aşılama için tabii bu süreçte hamile kalmışım ama haberim yok değerlendirdik diye merak edenler olursa ben saatlerinde bir ilişki olmuştu zaten ilişki olduktan 9 saat sonra iğne oldum yani ikindin 5 gibi falan ertesi gün 26 27 saate denk geliyordu değerlendirdik Bir de 34 saati değerlendirmiştik öncesinde iğneden 6 gün 7 gün sonra bir mide ekşimesi vardı ama ben normal zannettim sonrasında normalde benim Regl 5 gün falan varken göğüs hassasiyeti yaşardım bu sefer 8-9 gün varken göğüslerimde bir hassasiyet vardı yürürken bile sızlıyordu ama asla aklıma gelmedi çünkü diğer iğne vurulduklarımda kasık ağrısı oluyordu bu sefer hiçbir belirti yaşamadım gerçekten hani ne kasık ağrısı hiçbir şey ya hatta üzüldüm dedim ki hani diğer dedim iğne vurulduklarında dedim kasık ağrısı yaşarken bunu da yaşamayınca tuhaf oldum ama okumuştum burada bir yerde de benim gibi çatlatma iğnesi vurulmuş ama kadın hiçbir belirti yaşamamış ve hamile kalmıştı 13 14 gün bir test yaptım silik çıktı kaset test herhalde iğne etkisidir dedim sonra normalde iğnenin 14 günü gel gelirdi gelmedi evde bir erken gebelik testi yaptım 15 gün çıktı kan verdim pozitif çıktı şuan 8 haftalık yani kızlar umudunuzu kaybetmeyin ben 2,5 yıldır hiç umudum yoktu olacağına dair sürekli belirti aradım bir şeyler bekledim buraya girdim sürekli her şeyi kendime yordum daha yukarıda yazdığım gibi iğne olduktan sonra tüp bebek merkezine bile randevu aldım ama gerçekten adet belirtileri ile gebelik belirtisi arasında hiçbir fark yokmuş umudunuzu etmeyin Rabbim nasip edeceği zaman doğru zamanda veriyor maşallah benim bu yazdıklarımda benim gibi olan bütün arkadaşlarıma Umut olur Rabbim hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın nerede evlat isteyen varsa Rabbim herkese nasip etsin

Eklentiler

• 1000124972.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 666
  • 1000125211.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 662
Son düzenleme:
Gözünüz aydın bende regli olacağım nasıl olsa diye doktor randevusu almıştım . Allah nasip etti sağlıcakla kucağımıza alalım

Yaaa maşallah umut oldum bana her yeri okuyorum bende 2 senedir istiyorum, ignesiz klomen kullandım olmadı, geçen ay femara verdi günde 1 adet ama yumurtam gelişmedi 14. Gün 12 mm kaldı , simdi regl oldum tekrar verdi . Günde 2 tane kullanacagım . Siz nasıl kullandınız kaçıncı gün gelişti bilgi verirseniz sevinirim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Yumurta geliştirici takviye verdi mi

Vallahi aşkım hiç umudunu kaybetme ben de o kadar femara kullandım 4-5 ay olmadı üstüne çatlatma iğnesi falan sonra tedaviyi bıraktım kendiliğinden olmadı yani bir şeyler engel oluyorsa olmuyorsa Rabbimin gerçekten bir bildiği olduğundan Vallahi ben 26 Mart'ta regl oldum kameraya da adetimin 4 günü başladım 6 nisan doktora gittim 7 Nisan'da iğne vuruldum falan kullandım femarayi Kula ben kullanırken de 3 yumurta vardı 14 12.15 civarlarındaydım onlar gelişmediği için olmamıştı benim de günde bir defaydı zaten iğnesiz kullanmışsın ya aşkım hani günde iki kere femara ile devam etsen gayet güzel büyür bu dönemde sadece stres yapma

Umut falan kalmadı harbiden beni çok iyi anlarsınız :) peki siz 2 defa kullanınca mı büyüdü yumurtalar

Umut falan kalmadı harbiden beni çok iyi anlarsınız :) peki siz 2 defa kullanınca mı büyüdü yumurtalar
Öyle deme gerçekten Rabbim seni istediğin zaman değil gerçekten o çocuğa ihtiyacın olduğu zaman veriyor hiç ummadığın bir anda yani benim ilk oğlum da böyle olmuştu hiç ummadığım Bir anda öğrenmiştin öncesinde defalarca testler yapmıştım yok ben tek kullanımda büyüdü ama kullanan kullanırken günde bir tane kullanmama rağmen güzel büyütmemişti ama bana femara iyi geliyordu

Rabbim inşallah en kısa zamanda müjdelendirir kucağını boş bırakmasın Rabb'im nerede evlat isteyen varsa herkese nasip etsin inşallah

hayırlı olsun rabbim kucağıza almaya nasip etsin inşallah allah ol dedim mi olur kimsenin elimde değil adınıza çok sevindim

hayırlı olsun rabbim kucağıza almaya nasip etsin inşallah allah ol dedim mi olur kimsenin elimde değil adınıza çok sevindim
Çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim ol deyince oluyor doğru zamanda veriyor Yeter ki inanmaktan vazgeçmemek lazım

Kızlar bende çatlatma iğnesinin 10. Günündeyim iğnenin etkisimi bilmiyorum evde yaptığım testler silik çıktı kan verdim dün 2.48 çıktı sonuç kan sonucu iğneden dolayı böyle çıkmış olabilir mi adetime 9 gün var

Yaa aynı süreçte devam ediyoruz 13 Mayıs'ta iğne yaptım dün 10.gun silik pozitif çizgisi belirdi kan veremedim ben ama kanda 2.48 gebelik sayılmaz 5. Üstü kabul edilir diye biliyorum umarım o güzel sevinci yaşarız bayramda bu arada daha önce test yapıp pozitif gördünüz mü ben ilk kez pozitif gördüm hep negatif olurdu

Bende bu ayın 14 ünde vuruldum bende de ilk defa böyle bişey yaşanıyor normalde hep 1 0.1 gelirdi anlamıyorum böyle olunca yarın tekrar vericem kan hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

benim gibi erken davranma bekleyebilirsen 14. Günü bekle öyle ver canım

`