Çatlatma iğnesiyle nasıl hamile kaldım bu süreç hakkında

kızlar merhaba bende 5 Haziran iğne vurdum ve ondan önce KLOMEN verdi sonra iğneyi vurdum
Bgn tam 11 gün ama Regl sancım var sanki böyle Regl olacam gibi ağrım var sizce normal mi ve 22 mm oldu folikil bende ideal büyüklük dedi bana doktor

Yaa bende letu kullandım bugün çatlatma yaptık sonucu ne zaman alabilirim . Yumutalıklarım 18 ve 22 olmuş Umut var mıdır
Ayy çok güzel büyümüş çokca Umut var gerisi Rabbimin iznine kalmış iğne gününü saymadan 14.gun test yapabilirsin kuşum

Ayy çok güzel büyümüş çokca Umut var gerisi Rabbimin iznine kalmış iğne gününü saymadan 14.gun test yapabilirsin kuşum
O zaman 25 haziranda test yapabilirim . Bugün iğnenin üstünden 5 gün geçti ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi sancı oluyor .iğnenin etkisi midir acaba

Bugün iğnenin 6.günü ara ara adet olacakmışım gibi sancı var . İğneden sonra olur mu yoksa hamilelik belirtisi mi

İlk başta yazan hanımefendinin yorumunu gözlerim dolarak okudum benimde 3 senedir olmuyo Rabbimin verdigindede vermedigindede vardır bir hayır gayret bizden takdir Allah'tan bende famera kullandım beş gün bide inolac bugün doktora gittim istediğimiz büyüklüğe ulasmamis yumurtalar dedi bide rahim inceligide var dedi üç gün sonra tekrar bakalım dedi yorumlar hep Umut dolu Rabbim isteyen herkese en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏 Rabbim ol deyince oluyor doğru zamanda veriyor Yeter ki inanmaktan vazgeçmemek lazım ♥️t

Yaaaa çok küçük maşallah Rabbim sağlıcakla sürecini sonlandirir çok çok sevindim canım ayy ne güzel 💜 benim 9 haftaya girdik bugun ilk ogrendigimde 108 değerdi kan değerim 3 haftalık falandı kuşum iğnenin 15.gunu vermiştim kanı sonra doktora gittim 4 haftalık ti 700 kusurdu
Merhaba fetal baktırdınız mı ?

Gözünüz aydın .bende bir düşük sonrası tekrar hamile kalamadım. Doktor pcos var dedi . Letu ile yumurtalarım 18 ve 22 mm oldu . Bugün çatlatma yaptık en iyi sonucu ne zaman alırım . Umut var mıdır
Merhaba, bende benzer durumdayım, ne kadarken düşük oldu? Ne zamandan beri deniyorsunuz? Ben 16 haftalıkken gebelik bitti, 6 aydır adetimi sökülemiyorum, iki ay gibi deneyip sonra çatlatma vs için doktora gidicem, zaten gidiyorum ama doktorlar adam akıllı yönlendirmediği için düzene girmesini bekledim.

Merhaba, bende benzer durumdayım, ne kadarken düşük oldu? Ne zamandan beri deniyorsunuz? Ben 16 haftalıkken gebelik bitti, 6 aydır adetimi sökülemiyorum, iki ay gibi deneyip sonra çatlatma vs için doktora gidicem, zaten gidiyorum ama doktorlar adam akıllı yönlendirmediği için düzene girmesini bekledim.
9 haftalıkken ilaçla düşük yapmak zorunda kaldım . Çünkü bebeğin kalt atışı olmadı hiç . Sağlıksız gebelik ölü Bebek dedi 😔. Sonra 2 ay düşük kanaması oldu . Daha sonra 2 ay hamilelik olmadı . Doktora göründüm pcos varmış bu ay çatlatma iğnesi vs kullandım . Şuan iğnenin üzerinden 17 gün geçti ama test yapmaya korkuyorum . Yarın adet günüm .

9 haftalıkken ilaçla düşük yapmak zorunda kaldım . Çünkü bebeğin kalt atışı olmadı hiç . Sağlıksız gebelik ölü Bebek dedi 😔. Sonra 2 ay düşük kanaması oldu . Daha sonra 2 ay hamilelik olmadı . Doktora göründüm pcos varmış bu ay çatlatma iğnesi vs kullandım . Şuan iğnenin üzerinden 17 gün geçti ama test yapmaya korkuyorum . Yarın adet günüm .
Geçmiş olsun, Olacak inşallah takviye vs kullanıyor musunuz yaşınız kaç ?

Takviye kullandım plenty fert folik asit 30 yaşındayım. Evlendim hemen hamile kaldım . Düşükten sonra deniyoruz işte ne yapalım nasip ne zamansa olur elbet
Bende 38 evlendim hemen hamile kaldım çok mutluyduk derken sıvı toplanması, ense kalınlığı vs 16. Haftamda kayıp yaşadık, ona üzülürken sonrası daha yıpratıcı oldu, iki kez adet oldum 6 aydır da adet göremiyorum, bakalım bu ay büyük ihtimal Banada klomen ve iğne başlayabilir, takviye kullanıyoruz eşimle… kısmet inşallah sağlıklı gebeliğimiz olsun, rabbim isteyene nasip etsin bu kutsal duyguyu 🙏

Back
X