Çatlatma iğnesiyle nasıl hamile kaldım bu süreç hakkında

Kızlar bende çatlatma iğnesinin 10. Günündeyim iğnenin etkisimi bilmiyorum evde yaptığım testler silik çıktı kan verdim dün 2.48 çıktı sonuç kan sonucu iğneden dolayı böyle çıkmış olabilir mi adetime 9 gün var
Evet 10 günde canım pozitif çıkar çünkü iğne etkisi 12 hatta bazen 13. güne kadar devam ediyor ve çok erken test için 10 günde

çok aşırı sabırsız biriyim kendime bu yüzden çok kızıyorum bugün 11. Günüm testim tekrar silik çıktı 14. Günde tekrar yapıcam bakalım

çok aşırı sabırsız biriyim kendime bu yüzden çok kızıyorum bugün 11. Günüm testim tekrar silik çıktı 14. Günde tekrar yapıcam bakalım
Eğer negatifse ki inlsh değildir yarın tamamen kaybolur inlsh pozitiftir 🙏🙏 içinden bir his var diyor sanki

Gözünüz aydın benim de iğnenin 12. Günü kaset testim sizinki gibi. Yarın ben de kan vereceğim inşallah sağlıkla vardır dua edin

Merhaba kızlar bu süreç hakkında kendi bildiklerim hakkında konuşmak istedim çünkü hep söz vermiştim eğer bir gün hamile kalırsam buraya yazacağıma dair çünkü defalarca girip defalarca belirti aradım nereden baksak iki buçuk yıldır hemen hemen 3 yıla yakın çocuk dedik ilk çocuğu normal yolla hemen hamile kaldım ama ikincisi umduğumuz gibi olmadı biraz bizi zorladı doğumdan sonra yumurta tembelliği başladı zaten pocs da vardı ama gebeliğe engel değildi İlk çocuğumda olduğu gibi ilk 1 yıl normal yolla denedik olmadı sonrasında 3-4 ay yumurta takibi yaptık femara ile olmadı sonra iki kere çatlatma iğnesi denedik saatleri yanlış hesaplama gibi o günlerde misafir vardı kaynaklı olmadı sonra doktorun başka bir yere gidince diğer Doktorlar sürekli beni aşılamaya tüp bebeğe rahim filmine gönderdi yani hiçbiri geri kalan iğne haklarımı kullanmadı 7-8 ay ara verdikten sonra 3-4 ay önce doktora gittim durumumu anlattım diğer doktorumun bana 6 hakkım olduğunu ve sadece 2 kere denediğimizi ve yanlış saat hesapladığımızı söyledim ve tedaviye tekrar başladık ilk defa klomen denedik yumurta sayım fazlaydı ama istediğimiz büyüklükte değildi olmadı 26 Mart son adet tarihimde bu sefer femara vererek tedaviye tekrar devam ettik bu sefer 2 yumurtam vardı 17 milim di ertesi gün çatlatma iğnesini vuruldum tabii doktoruma adet olursam ne zaman geleyim diye sorduğumda bana artık gelme bence rahim filmi çektir dedi biraz üzüldüm tabii sonuçta daha yeni başlamıştık bu ikinci iğnemde diğer iğnemle 4 iğnem olacaktı daha geride iki iğne hakkım vardı ama ben umutsuzluğa kapanarak iğnemi vuruldum sonra gittim tüp bebek merkeze randevu aldım rahim film çekilip aşılama için tabii bu süreçte hamile kalmışım ama haberim yok 🙈 değerlendirdik diye merak edenler olursa ben saatlerinde bir ilişki olmuştu zaten ilişki olduktan 9 saat sonra iğne oldum yani ikindin 5 gibi falan ertesi gün 26 27 saate denk geliyordu değerlendirdik Bir de 34 saati değerlendirmiştik öncesinde iğneden 6 gün 7 gün sonra bir mide ekşimesi vardı ama ben normal zannettim sonrasında normalde benim Regl 5 gün falan varken göğüs hassasiyeti yaşardım bu sefer 8-9 gün varken göğüslerimde bir hassasiyet vardı yürürken bile sızlıyordu ama asla aklıma gelmedi çünkü diğer iğne vurulduklarımda kasık ağrısı oluyordu bu sefer hiçbir belirti yaşamadım gerçekten hani ne kasık ağrısı hiçbir şey ya hatta üzüldüm dedim ki hani diğer dedim iğne vurulduklarında dedim kasık ağrısı yaşarken bunu da yaşamayınca tuhaf oldum ama okumuştum burada bir yerde de benim gibi çatlatma iğnesi vurulmuş ama kadın hiçbir belirti yaşamamış ve hamile kalmıştı 13 14 gün bir test yaptım silik çıktı kaset test herhalde iğne etkisidir dedim sonra normalde iğnenin 14 günü gel gelirdi gelmedi evde bir erken gebelik testi yaptım 15 gün çıktı kan verdim pozitif çıktı şuan 8 haftalık yani kızlar umudunuzu kaybetmeyin ben 2,5 yıldır hiç umudum yoktu olacağına dair sürekli belirti aradım bir şeyler bekledim buraya girdim sürekli her şeyi kendime yordum daha yukarıda yazdığım gibi iğne olduktan sonra tüp bebek merkezine bile randevu aldım 🤣 ama gerçekten adet belirtileri ile gebelik belirtisi arasında hiçbir fark yokmuş umudunuzu etmeyin Rabbim nasip edeceği zaman doğru zamanda veriyor maşallah benim bu yazdıklarımda benim gibi olan bütün arkadaşlarıma Umut olur Rabbim hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın nerede evlat isteyen varsa Rabbim herkese nasip etsin ♥️♥️
Aynı süreci yaşamışız okurken dedim ki kendi sürecimi okuyorum benim de artık önümüzdeki ay aşılamam vardı bende çatlatma iğnesi oldum değerlendirdim sadece kendimi aşılamaya hazırlıyordum belirtilerimizde bire bir aynı özellikle erken uzayan göğüs Ağrı’sı 🙈 dün iğneden 13 14 gün sonrası bende kırmızıları gördüm çok şükür Allahım bütün istiyenlere nasip etsin sağlıkla ❤️❤️

Eklentiler

• IMG_8185.webp
    IMG_8185.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 321
Kızlar bir tuhaflık var ama anlayamadım çatlatma iğnesi vuruldum üstteki 6.gün alttaki 7.gün bugun

Eklentiler

• IMG_2144.webp
    IMG_2144.webp
    17 KB · Görüntüleme: 313
  • IMG_2143.webp
    IMG_2143.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 313
Eğer negatifse ki inlsh değildir yarın tamamen kaybolur inlsh pozitiftir 🙏🙏 içinden bir his var diyor sanki
Ya inşallah canım herkese Allah’a nasip etsin inşallah Bugün 12.günü yine silik çıktı ama gözle görülür o kadar az dünde böyleydi

Aynı süreci yaşamışız okurken dedim ki kendi sürecimi okuyorum benim de artık önümüzdeki ay aşılamam vardı bende çatlatma iğnesi oldum değerlendirdim sadece kendimi aşılamaya hazırlıyordum belirtilerimizde bire bir aynı özellikle erken uzayan göğüs Ağrı’sı 🙈 dün iğneden 13 14 gün sonrası bende kırmızıları gördüm çok şükür Allahım bütün istiyenlere nasip etsin sağlıkla ❤️❤️
Ya çok sevindim kendi gebelik testimi görmüş kadar sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben gerçekten çok mutlu oldum 🥹♥️♥️

Yani hani gerçekten diyorlar ya Rabbim hiç ummadığın anda nasip ediyor diyor gerçekten doğru baksana sen de hiç umudun yokmuş aşılama için gün sayıyormuşsun 😅

Yani hani gerçekten diyorlar ya Rabbim hiç ummadığın anda nasip ediyor diyor gerçekten doğru baksana sen de hiç umudun yokmuş aşılama için gün sayıyormuşsun 😅
Cidden öyle canım bir de ben normal de aşılama olucaktım ama yumurtam çok diye iptal edildi üzülmüştüm ömüzdeki aya hazırladım kendimi yani var herşey de bir nasip var doğruymuş Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin 🙏❤️

Cidden öyle canım bir de ben normal de aşılama olucaktım ama yumurtam çok diye iptal edildi üzülmüştüm ömüzdeki aya hazırladım kendimi yani var herşey de bir nasip var doğruymuş Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin 🙏❤️
AA gerçekten mi ben yumur tanin çok olması çok iyi birşey biliyor musun yumurta sayısı az olan çok insan var

Kan testim 19,7 çıktı pozitif 🥹
Daha çok erken inşallah sağlıkla ilerler
Siz ne durumdasınız ilk değeriniz kaçtı
Yaaaa çok küçük maşallah Rabbim sağlıcakla sürecini sonlandirir çok çok sevindim canım ayy ne güzel 💜 benim 9 haftaya girdik bugun ilk ogrendigimde 108 değerdi kan değerim 3 haftalık falandı kuşum iğnenin 15.gunu vermiştim kanı sonra doktora gittim 4 haftalık ti 700 kusurdu

Yaaaa çok küçük maşallah Rabbim sağlıcakla sürecini sonlandirir çok çok sevindim canım ayy ne güzel 💜 benim 9 haftaya girdik bugun ilk ogrendigimde 108 değerdi kan değerim 3 haftalık falandı kuşum iğnenin 15.gunu vermiştim kanı sonra doktora gittim 4 haftalık ti 700 kusurdu
Amin canım Rabbim ikimize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥹
Bugün tekrar kan verdim 53 olmuş çok şükür inşallah güzel artmaya devam eder

Back
X