Çatlatma iğnesiyle nasıl hamile kaldım bu süreç hakkında

Chatcpt bu konularda iğrenç bir yapay zeka bunun yerine gemini kullanın bir çok insana gebe değilsin bunlar gebelik belirtisi değil vs demiş ve gemini gebesiniz demiş gebe olduklarını öğrenmişler . Benim bu surecım hakkında da hep olumsuz şeyler söyledi inanılmaz moral bozuyor
Gemini beklenen adet tarihine 3-4 ağustos dedi. Şuan ihtimal olabilir dedi inşallah tutar 😍😍

Hala regl olmadım 2 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıstı. İki gün daha bekleyip hala olmazsam test yapıcam yine. Pcosum olduğu için iğne de olsam gecikir mi acaba bilmiyorum iki gün bekleme kararı aldım. Siz ne durumdasınız
Hala regl olmadım 2 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıstı. İki gün daha bekleyip hala olmazsam test yapıcam yine. Pcosum olduğu için iğne de olsam gecikir mi acaba bilmiyorum iki gün bekleme kararı aldım. Siz ne durumdasınız
Gecikme olabiliyor . Benim de iğneden sonra gecikme oldu

Devlette bir doktora gittim Fertinol İnositol verdi 3 ay kullan hamile kalırsın dedi. Bende pcos var ama ileri derece değilmiş
İnositol kullandım gerçekten yumurtlamayı da gördğm ama inositol tedavisi yordu beni birşey içmeyi sevmiyorum sürekli suya dök iç yorucu oldu ve her ay da yumurtlama göremedim. Femarayı sadece 5 gün kullanıp bırakmak ve yumurta görmek benm açımdan daha rahat bi tedavi oldu. Hayırlıs olsun hakkımızda inşallah biran önce kavuşuruz bebeklerimize

İnositol kullandım gerçekten yumurtlamayı da gördğm ama inositol tedavisi yordu beni birşey içmeyi sevmiyorum sürekli suya dök iç yorucu oldu ve her ay da yumurtlama göremedim. Femarayı sadece 5 gün kullanıp bırakmak ve yumurta görmek benm açımdan daha rahat bi tedavi oldu. Hayırlıs olsun hakkımızda inşallah biran önce kavuşuruz bebeklerimize
Bende 2 ay önce 5 gün letu kullandım . Sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum . Ama olmadı regl oldum . 15 gündür Fertinol İnositol kullanıyorum . Bakalım gebelik olacak mı

Bende 2 ay önce 5 gün letu kullandım . Sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum . Ama olmadı regl oldum . 15 gündür Fertinol İnositol kullanıyorum . Bakalım gebelik olacak mı
Herkese iyi gelen tedavi farklı olabiliyor en yakın zamanda en güzel sonuçları alırız inşallah 🙏

Bende 7 yıldır evliyim pcosum iki düşügum oldu birisi 5 ay önce kimyasaldı. Uç aydır da Femera kullandım olmadı bu ay ilk defa Femera+Ovitrelle iğne oldum 30 temmuzda. 8 gün geçti. Sadece ara ara kaşığımda batma oluyor. Onun dışında belirtim yok. testte vermedim umarım bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız 💕💕

Bende 7 yıldır evliyim pcosum iki düşügum oldu birisi 5 ay önce kimyasaldı. Uç aydır da Femera kullandım olmadı bu ay ilk defa Femera+Ovitrelle iğne oldum 30 temmuzda. 8 gün geçti. Sadece ara ara kaşığımda batma oluyor. Onun dışında belirtim yok. testte vermedim umarım bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız 💕💕
Merhaba test yaptınız mı sonuç ne oldu merak ettim 🙂 ben de pcosum 2 aydır femara + ovitrelle kullanıyorum bekliyorum hala 😔

Selamlar
Usg ile yumurta takibi yaptırdım 31temmuz ovitrelle yapıp normal hamilelik denedim 1/2agustos da ve 3agustosta duphaston kullandım bitti regl gunum dündü olmadı aşırı gaz uyku hali iştah artışı şişkinlik ve kasıkta batma ve sadece sağ göğüsumde hassasiyet var gebelik belirtileri mi duphaston etkileri mi hala bilemedim evde test yapmak istemiyorum aslında negatif görmek korkutuyor bilgi deneyiminize ihtiyacım var üç negatif tüp Bebek denemem var bu arada

Merhaba test yaptınız mı sonuç ne oldu merak ettim 🙂 ben de pcosum 2 aydır femara + ovitrelle kullanıyorum bekliyorum hala

Merhaba test yaptınız mı sonuç ne oldu merak ettim 🙂 ben de pcosum 2 aydır femara + ovitrelle kullanıyorum bekliyorum hala 😔
İğnenın 12. Günü pozıtıf gördüm. 13. Gün kan verdim 20 çıktı dün tekrarladım 47 çıktı hamıleyım Allah’ın ıznıyle doktorum 1 hafta sonraya muayene verdi beklıyorum bakalım

Back
X