İğnenin etkisi bazılarında erken bitiyor. Benim 8de negatifti ama öncesinde yapmamıştım :)Kızlar 6 gün önce catlatma yaptık bgun erken gebelik testi yapıp hcg den dolayı çift çıkacakmı diye merak ettm ver erken gebelik testi yaptım sadece kontrol çizgisi çıktı tek çizgi yani normalmidir
Ben çatlatma iğnesinin 5. günü erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı. Ben de anlamadım. 10 Şubat'ta çatlatma iğnesi yaptık, 12 Şubat'ta aşılama. 5. gününden itibaren ara ara erken gebelik testi yapıyorum. Bugün aşılamanın 11. günü yine yaptım ve negatif. Sanırım bu da olmadı. Artık tüp bebek deneyeceğiz sanırım mecbur.Kızlar 6 gün önce catlatma yaptık bgun erken gebelik testi yapıp hcg den dolayı çift çıkacakmı diye merak ettm ver erken gebelik testi yaptım sadece kontrol çizgisi çıktı tek çizgi yani normalmidir
İnsallah duanızı esirgemeyin cok istiyırum10. Gün cikarmi bilgim yok acikcasi ben 12. Gün erken gebelik testinde silik cizgi ile 13. Günde kan da yükselme gördüm. Eger bugun cikmazsa 13. Gunde bi kan ver istersen insallah vardir
Güzel haberlerini bekliyoruz bizede haber verirsinİnsallah duanızı esirgemeyin cok istiyırum
Tabikiii insallah güzel haberle gelirim :)Güzel haberlerini bekliyoruz bizede haber verirsin
Sizdemi catlatma ignesyle gebe kaldnzGüzel haberlerini bekliyoruz bizede haber verirsin
Beta 2.0 cktı varmıGüzel haberlerini bekliyoruz bizede haber verirsin
Olabilir kendini olucakmis gibi adapte etme bence ama olmayacak gibide adapte olma rahat ol bekleYani daha erken olablrmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?