Çatlatma ve erken gebelik testi

Evatayde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
59
23
38
Kızlar 6 gün önce catlatma yaptık bgun erken gebelik testi yapıp hcg den dolayı çift çıkacakmı diye merak ettm ver erken gebelik testi yaptım sadece kontrol çizgisi çıktı tek çizgi yani normalmidir

Kızlar 6 gün önce catlatma yaptık bgun erken gebelik testi yapıp hcg den dolayı çift çıkacakmı diye merak ettm ver erken gebelik testi yaptım sadece kontrol çizgisi çıktı tek çizgi yani normalmidir
İğnenin etkisi bazılarında erken bitiyor. Benim 8de negatifti ama öncesinde yapmamıştım :)

Ben çatlatma iğnesinin 5. günü erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı. Ben de anlamadım. 10 Şubat'ta çatlatma iğnesi yaptık, 12 Şubat'ta aşılama. 5. gününden itibaren ara ara erken gebelik testi yapıyorum. Bugün aşılamanın 11. günü yine yaptım ve negatif. Sanırım bu da olmadı. Artık tüp bebek deneyeceğiz sanırım mecbur.

Hiç aşılama yapmadım bence aşılama yapam arkadaşlardan bilgi alabilirsn ya da konu açabilirsin bilgisi olan arkadaşlar yorum yazıcaktr ben çatlatma yaptm sadece sonra ilişki ve 13. Günde silik gördüm belki senin daha erkendir umudunu kırma hemen ille olcak diyede kendini yıpratma rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏

Merhaba catlatma ignesi vuruldum buugün 10.günüm 7 8 9 .günler test yaptm igne etskdn den sanırım cift cktı bugun sabah yaptgmda cizgi tekti igne etkisi gitmiştir mi sizce adet günüme 6 gün var 3 gündür karın agrım bel agrjm var karnm adet sancısı gibi agrıyo az önce kan verdm eger gebelk varsa cıkar mı sizce

10. Gün cikarmi bilgim yok acikcasi ben 12. Gün erken gebelik testinde silik cizgi ile 13. Günde kan da yükselme gördüm. Eger bugun cikmazsa 13. Gunde bi kan ver istersen insallah vardir🙏🙏

Evet catlatma yaptım bende 12. Gün 69 ile doktoru aradım erken yapmışssın ilacın etkisi olabilir dedi sevinemedim.
15. Gün 212 çıktı bugun doktora gittim kese görünmedi haftaya tekrar gideceğim keseyi ve kalp atışını görmeden bişey demiyo doktor sadece kanın yükselmesi iyi güzel gidiyoruz dedi.
rahim duvarında da kalınlaşma varmış olması gereken o tabi. Ben keseyi görmeyi bekliyorum heyecanla. Ben bundan önceki denemelerde hcg de hep 1 değerini gördüm. 5 in altı yok diyorlar ama senin çok çok erken 10. Gün olduğu için 2 gün sonra yeniden ver istersen herkesin değeri de bir olmuyor kiminin ilk haftalarda düşük düzeyde olsa bile gebe olabilirmiş kiminin yüksel olsa bile gebe olmayabiliyomuş oyüzden rabbime tam bir teslimiyet ile bol duanı et. Hergün meryem suresi dinle birde avakado ye ben bunları yapmıştım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah🙏😊 birde hcg düzeylerinin haftalık tablosuna bakmiştım eke ekliyorum oradan en düşük en yüksek ve ortalama seviye hcgler var tabloya bakınca herkeste farklı olduğunu anlayacaksn sende ☺️

Eklentiler

• IMG_1411.webp
    IMG_1411.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba bugun test yaptm byle cıktı dün kaanda 2.00 ckmsıtı test byle cknca kafam karıstı 11.günüm adete 5 gün var gece adet agrısı gibi dancı ckşyodm

Eklentiler

• 20240224_172136.webp
    20240224_172136.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba bugun ignemin 12.günü 5 gün klome kullanıp caglatma ignesi vuruldm doktor yumurtlarn catlams ddi sıvı içinde ddi 3 tane yumurtam olusmtu 20mm 17mm civarlrnda dün kan verdm 0.6 cktı acaba pozitif olurmu beklemelimiyim

Back
X