Çay bardağını tabağa vurup çayım bitti demek isteyen eş kişisi meyin kafasını yaşıyor sizce⁉️

Slmserra

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2018
190
172
23
haftaa sonu yine incir çekirdwğini doldurmayacak bir sebeple tartıştık eşimle huyudur kavga edilince ikinci kişiliğine bürünür artık kendimi yıpratmak istemediğimden konuşmam ama hiçde bi şey yokmuş gibi günlük akışında gider yani yemeğimi yaparım çayı demlerim hiç bir şekilde konu açmam acil de olsa dışarı bile çıkmam dün çayı içmiş bardağı tabağına vurıyor bittiğini anlamam için “yok attık kendini bile aştın “ diyebildim sadece ama düşündükçe delleniyorum o nasıl bir davranıştı diye

Benim babam da hep öyle yapar. Çay bardakta boşalınca görmeliymişim. Görmezsem ya kaşıkla şıngırtatır ya tabağına vurur şıngırdatır görene kadar. Nefret ederim o huyundan. Gerçekten sinir bozucu anlıyorum sizi. Ne kadar vursa da görmeyin doldurmayın başka işle uğraşın.

Ay ben bu genç yaşımda nelerini gördüm geçirdim bana yapsa bunu eşim Güler geçerim herhalde en büyük sıkıntınız bu olsun :)

Ayağına bekliyor birde seslenmiyor işaret veriyor çok büyük saygısızlık, size bu saygısızlığı yapmasına müsaade etmeyin. Eli ve ayağı var, kendini sadrazam sanıyor.

Görmekle alakalı demek ailesinde babasınında çayı bittiğini dudağından ayrılır ayrılmaz anlar ve koşar kızları ilk görünce şok olmuştum o ne ya demiştim ama yetişme tarzı demek ama benim bünye kaldırmadı ağır geldi baya

Size dargın adama çay servisi niye? Sonra totoslar neden fezada. Erkek milletinin en iyisine bile lafı arada vuracaksın. Demliği kafasına firlatacaksin da anlayacak. Ben derim arada valla sana çay yapacak birini bulmuşsun da sukredecegine konuşuyorsun. Keşke bana da çay yemek hazırlayan biri olsa der hafif bir trip yaparım. O da iltifat etmeye başlar.:KK48: arada dürtmek gerekiyor demek ki. Siz de dürtün. Ama sizin en ufak sorununuz bu bence. Ciddi bir derse ihtiyacı var.

Benim babam da hep öyle yapar. Çay bardakta boşalınca görmeliymişim. Görmezsem ya kaşıkla şıngırtatır ya tabağına vurur şıngırdatır görene kadar. Nefret ederim o huyundan. Gerçekten sinir bozucu anlıyorum sizi. Ne kadar vursa da görmeyin doldurmayın başka işle uğraşın.
Bizim evde de misafir yoksa babam doldurur caylari cayi suyu bittiyse de gormediysem kendi kalkar doldurur hic su doldur cay doldur demez buyurmaz.

Benim babam da öyledir, çeken anamda hata. Sizde de asıl şunu merak ettim, o davranışının üstüne siz ne yaptınız, kalkıp doldurdunuz mu cidden o çayı??

Akşamları ikimizde yorgun olduğumuzdan sıraya koyarız bir o doldurur çayları bir ben gayet adaletli :KK45:Eşin kibar olabilirmiş, misal ben küs olduğumda bardağımı götürüp onun önündeki sehpaya koyuyorum görsün diye :KK66:

Size dargın adama çay servisi niye? Sonra totoslar neden fezada. Erkek milletinin en iyisine bile lafı arada vuracaksın. Demliği kafasına firlatacaksin da anlayacak. Ben derim arada valla sana çay yapacak birini bulmuşsun da sukredecegine konuşuyorsun. Keşke bana da çay yemek hazırlayan biri olsa der hafif bir trip yaparım. O da iltifat etmeye başlar.:KK48: arada dürtmek gerekiyor demek ki. Siz de dürtün. Ama sizin en ufak sorununuz bu bence. Ciddi bir derse ihtiyacı var.
Kavgalı ve küsken asla bulaşmam 7 yılda bunu almadım çünkü daha kötüye gidiyor daha içinden çıkılmaz hal alıyor sorun çok tabi ama buna şoklardayım gülsem mi ağlasammı Bilemiyorum

Özellikle misafir varken benim kv de aynısını yapar, ben duymamazlıktan gelirim, bir defasında konuşsana anne gibi bişey demiştim , ama kp daha müthiş, eltimi çağırmak için ( hani bazı filmlerde hizmetçiyi çağırmak için alkışlanırya) alkış yapmıştı misafirin yanında:) Eltimde “hıh! Köle izaurayımya ben diye afta tafra yapmıştı :)

Back
X