- 28 Temmuz 2016
- 4.041
- 6.754
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma cay falan gereksizeOnu yaptığım zamanda oldu 7 yıllık evliyim o ters çıkışlar bizim evliliğimizi daha kötüye götürüyor elimi dilimi kolumuda salladım yok çare olmadı
Bende çıkaramafım yoksa sorarmıyım sormaz olaydım anlasam oralı olmazdım bir kere daha vay be bunadamı şahit olacaktım dedimMeali; demliği al ve benim kafama at.
Başka bir şey çıkaramıyorum ben o hareketten
gerçekten döktün mü döktüysen helal olsuuuuunDoldurdum ama üstüne döktüm yanlışlıkla olmuş ayağına yattım döndüm arkamı
Döktüm döktüm ama tırstım yanlışlıkla olmuş gibi davrandım ayy dedim işgilenmeden bi şey demeden döndüm arkamıgerçekten döktün mü döktüysen helal olsuuuuun![]()
Döktüm döktüm ama tırstım yanlışlıkla olmuş gibi davrandım ayy dedim işgilenmeden bi şey demeden döndüm arkamı
https://urun.n11.com/hediyelik-esya/otel-resepsiyon-zili-ring-for-a-hug-P193484756Bir zil bulsam akşam koyacam önüne yana döne Zil aradım evde akşam koyayım önüne diye ama o ince nüans ı anlayacağını sanmıyorum amacım boynuna bağla demek o kesin ayy ne düşünceli bi karıcığım var zili duydumu kopup gelecek anlar![]()
Ayy çok tatlıymış pembiş pembiş ama şu eskileriinkinden hayal etmiştim elde sallamalık saplı olan bakarsın kendimi tutamam alırım zili elimehttps://urun.n11.com/hediyelik-esya/otel-resepsiyon-zili-ring-for-a-hug-P193484756
bundan alabilirsiniz.
şaka bir yana eşinizin yaptığı şey çok ayıp
ben olsam birdaha çay demlemezdim.
Evet 8 yıl çıktık çok zor evlendik hemde gülerim ağlanacak halimeÇay başlı başına hata
Çay içmemeli
Yahu çok mu arıyorsunuz böyle adamları evlenmek için :)
Hababam sınıfında Adile Naşitin zilinden istiyosun:)Ayy çok tatlıymış pembiş pembiş ama şu eskileriinkinden hayal etmiştim elde sallamalık saplı olan bakarsın kendimi tutamam alırım zili elime![]()
Çay başlı başına hata
Çay içmemeli
Yahu çok mu arıyorsunuz böyle adamları evlenmek için :)
AynenHababam sınıfında Adile Naşitin zilinden istiyosun:)
:)Ayy çok tatlıymış pembiş pembiş ama şu eskileriinkinden hayal etmiştim elde sallamalık saplı olan bakarsın kendimi tutamam alırım zili elime![]()
8 yıl hatrına bi kahve yap boşver gitsinEvet 8 yıl çıktık çok zor evlendik hemde gülerim ağlanacak halime