Çay bardağını tabağa vurup çayım bitti demek isteyen eş kişisi meyin kafasını yaşıyor sizce⁉️

eşinizin size saygısı kalmamış. tavırları çok kaba. kendisine gelmesi gerekiyor. açık açık konuşun. saygı yoksa sevgi de olmaz.

acil de olsa dışarı bile çıkmam

Adamı dünyanın merkezi değil, galaksinin merkezi haline getirip birde neyin kafasını yaşadığını mı soruyorsunuz?!

İstediği gibi borusunu öttürüyor, sizi eşi gibi görmüyor..böyle alıştırmışsınız üzgünüm bundan sonra naparsanız yapın değişmez.

Adamı dünyanın merkezi değil, galaksinin merkezi haline getirip birde neyin kafasını yaşadığını mı soruyorsunuz?!

İstediği gibi borusunu öttürüyor, sizi eşi gibi görmüyor..böyle alıştırmışsınız üzgünüm bundan sonra naparsanız yapın değişmez.
Doğrudur :işsiz: çok altan aldım anne evindeki hüküm sürmesine müsade ettim dediğim dedik yaptım başıma

haftaa sonu yine incir çekirdwğini doldurmayacak bir sebeple tartıştık eşimle huyudur kavga edilince ikinci kişiliğine bürünür artık kendimi yıpratmak istemediğimden konuşmam ama hiçde bi şey yokmuş gibi günlük akışında gider yani yemeğimi yaparım çayı demlerim hiç bir şekilde konu açmam acil de olsa dışarı bile çıkmam dün çayı içmiş bardağı tabağına vurıyor bittiğini anlamam için “yok attık kendini bile aştın “ diyebildim sadece ama düşündükçe delleniyorum o nasıl bir davranıştı diye

Benim babam ayni evin icinde anneme mesaj atiyor " çay " diye :halay:

haftaa sonu yine incir çekirdwğini doldurmayacak bir sebeple tartıştık eşimle huyudur kavga edilince ikinci kişiliğine bürünür artık kendimi yıpratmak istemediğimden konuşmam ama hiçde bi şey yokmuş gibi günlük akışında gider yani yemeğimi yaparım çayı demlerim hiç bir şekilde konu açmam acil de olsa dışarı bile çıkmam dün çayı içmiş bardağı tabağına vurıyor bittiğini anlamam için “yok attık kendini bile aştın “ diyebildim sadece ama düşündükçe delleniyorum o nasıl bir davranıştı diye
Ben de küsüm dün hiç yemek yapmadım
Baktım tost yapıo
Hadi bugün yaptım içim acıdı
Ama acımamak lazım
Bizler klasik ev hanımı küs müs herşeyi tamam oldu canım
Yarın yemek memek yok

Benim babam da hep öyle yapar. Çay bardakta boşalınca görmeliymişim. Görmezsem ya kaşıkla şıngırtatır ya tabağına vurur şıngırdatır görene kadar. Nefret ederim o huyundan. Gerçekten sinir bozucu anlıyorum sizi. Ne kadar vursa da görmeyin doldurmayın başka işle uğraşın.
Çoğu baba böyle
Çok saçma ama .. yazık annelerimize

Ben de küsüm dün hiç yemek yapmadım
Baktım tost yapıo
Hadi bugün yaptım içim acıdı
Ama acımamak lazım
Bizler klasik ev hanımı küs müs herşeyi tamam oldu canım
Yarın yemek memek yok
Yok o yanlış bence küsmek demek eziyet demek değil benim için kırgının sinirliyim ama hala evliyim oda küsüm diye gece eve gelmesin yada ne bileyim bu hafta ki ödemeleri küsüm ödemiyorum desin

mesajlarınızdan onu çıkardım ama tabi siz daha iyi bilirsiniz
İlişkiler de bazı insanlar daha bencil düşünüyo benim gibi bazılarıda alttan aldıkça alıyo ama patlaması kötü oluyo sakin olmaya sabır göstermeye çalışıyorum ama saygı sevgi bitmesin :110:

İlişkiler de bazı insanlar daha bencil düşünüyo benim gibi bazılarıda alttan aldıkça alıyo ama patlaması kötü oluyo sakin olmaya sabır göstermeye çalışıyorum ama saygı sevgi bitmesin :110:
hakkınızda hayırlısı olsun

Siz bunu yazınca aklıma babam geldi:)) yani babam iyidr kötülemek amacyla yazmyrmda babamda öyle yapar. Ben mutfaktaykn tıklatrdı bendee babamn çayı bitmş der doldururdm. Konuşmayı pek sevmezde:) ama eşim yapsa sinir olabirdim bende

Back
X