Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 haftalık bebeğim henüz...
Doktorum bana günde en fazla bir bardak o da çok açık olmak kaydıyla içebilirsin dedi. Ama ben dayanamıyorum. Pc'nin başında ince belli çay bardağım bana melul melul bakıyor :26: Ne yapıcaz? Çay çok zararlı mı hamilelikte?
6 haftalık bebeğim henüz...
Doktorum bana günde en fazla bir bardak o da çok açık olmak kaydıyla içebilirsin dedi. Ama ben dayanamıyorum. Pc'nin başında ince belli çay bardağım bana melul melul bakıyor :26: Ne yapıcaz? Çay çok zararlı mı hamilelikte?
yediğin bütün vitamınlerı kırıyor cay bu arada önce hayırlı olsun ve ınsallah saglıkla dogar bende sabahları bı fıncan cok acık içerim sonra gun boyu su ve meyve suyu içecekler tüketirim özelllıklede su cok önemlı bu dönemde bilgin olsun kesınlıkle günde 2 litre öneririm cogu yönden faydası var sağlıcakla kal.
canım ben hep içtim valla :)) bu arada hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına bebeğini..ben tüm hamileliğim boyunca içtim içiyorumda, bebeğimde çok şükür iyi, gününden önde gidior, sen yine abartmadan içebilirsin bence..
su içmekten wc nin kapısında konaklıcam artık :)
ben de kahve hiç içmiyorum artık. masama meyve koyuyorum sürekli. evde ne varsa elma,armut,portakal,salatalık... sanırım böyle daha mantıklı olacak.
çay bebek için çok gerekli olan demiri emdiğinden hamilelikte önerilmiyor. hatta doktorum günde bir bardak çok açık ama kesinlikle sabah değil kuşluk vakti içmemi söyledi. bende başlarda çay diye deliriyordum. ama şimdi benim canım istemiyor. bir bardağı bile yarım bırakıyorum.
bende günde 10 15 bazen 20 bardak çay içerdim, kahve arasıra. kahve değil ama çaydan tam olarak vazgeçemiyorum. haftada iki üç akşam içmeye karar verdim 3 4 bardak acık cay. o akşamlar kırmızı et yemediğim günlere denk getiriyorum. meyvemi falanda cok öncesinde ya da sonrasında yiyorum. böylede devam ederim. strese girmek istemem sigarayı kestim kahveyi kestim asitli içecekte almıyorum öğrendiğimden beri. çikolata cips o tarz şeylerde yemiyorum kesinlikle. bi de hiç çay içmessem sanırım sinir harbi yaşayabilirim. daha yolun başındayım. nasıl gecircez bilmiyorum ama bebeğim için katlanıcam.
Selam,
Eskiden hamile kalmadan önce sadece sabahları bir fincan içen ben nedense hamile kaldıktan sonra öğle aralarda ve akşamları içer oldum. İçmemem gerektiğini bilmem sanırım içme isteğimi arttırdı Günde 3 fincan açık çok mu acaba???
Kahve ve kolayı ayda bir aklıma gelirse içiyorum ama her akşam bir kupa (300cc)çok açık diyemiyeceğim çay keyfim vardır.
Bazen günde 2 kupa içtiğimde oluyor...