10 ağustos cuma günü başladım şekle girme çalışmalarına :) 4 günde 1.5 kg gitti bile ben biraz diyetisyenin bana daha nceden verdiği diyet birazda kendi ilavelerimle başladım bu maratona eşimle beraber...
uyanır uyanmaz 15 dakika yüzüyorum (yazlıktayız yürümüyorum)gelince koca bir bardak 9 otlu çay
kahvaltı:1 çavdar ekmek+domates+biber+peynir+maydonoz+şekersiz çay
ara:3 kaşık yoğurt içine 1 şeftali ya da armut 2tatlı kaşığı yulaf kepeği
1 bardak otlu çay
öğle:sebze yemeği+salata
ara:meyve ya da ayran ya da yoğurt
1 bardak otlu çay
akşam:et(balık-tavuk-köfte ya da ızgara et)salata yoğurt (cacık)
şekersiz çay
günboyu su-kahve yeşil ve siyah çay şekersiz içiyorum...
96 dan 94.5 oldum :)
bugün sabah tartıldım tam 93 kg :) 5 günde 3 kg gitti bile sabah yarım saat yüzdüm gelince 1 bardak sirkeli su üstüne 1 sade kahve içtim (metabolizmayı hızlandırıyormuş)üstüne de 9 otlu çayımı
kahvaltıda bu gün yumurta yok akşam yemiştim peynir domates biber maydonoz nane 1 kepek ekmek
sanırım vücudumdaki ödem gidiyor çünkü dizlerimdeki şişlikler inmeye başladı gözle görülür şekilde yoksa ben de biliyorum 3 kg yağdan gitmediğini ama bu şişlikler beni olduğumdanda şişman gösteriyor zaten .
merhaba mainbo nasıl gidiyor diyet?aaa aferin bak 3 kg vermişsin bile seninle gurur duyuyorum :)ne iyi oldu bu siteye gelmen bak böyle dayanışma içinde daha kolay veriliyor kilolar...sakın çok kalabalık diye burası beni unutma arada bana cevap yaz bye :)
Yarın bende başlıycam sabah aynen bunları yiyiyorum ama öğlen akşam bi düzenim yok. İnşallah bu programla kurtulurum 3 kilodan :) Sizide tebrik ediyorum böyle devamm :)
bende diyet günlüğüme ara vermiştim, bu gün tekrar ve inatla geri başladım. keşke bende 5 gün de 3 kilo verebilsem. tatlı krizlerinin önüne geçebilirsem ayın sonuna 75 olmayı planlıyorum. bakalım ne olucak
hayırlısıyla bayramı da fazla bozmadan geçirdim 1 kez pide yedim o günde akşam yemek yemedim.bu şekilde kolay gidiyor kendimi, fazla sıkmadan yani henüz tartılmadım reglimin bitmesini bekliyorum bu hafta sonu tartılırım artık :)sabah klasik kahvaltımı yaptım şimdide yoğurt+şeftali+yulaf kepeği günümü yiyeceğim :)