• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çay gibi soğudum vefasız sevdicekten

Adam ya bulunmaz hint kumaşı ya da pipisi altından, karar veremedim.

Bloklamasaydın kız, bir daha nerden bulacan ağır cezalık suçlar işleyen cillop gibi adamı. Kaçırmışsın elinden.
Çok saçma bir yorum. Suçunu bilme bilmeden iyi sallamışınız. Ağır ceza almışmış suçunun ağır olduğunu ne biliyorsun iyi salladın ama tutmadı

Seni bu kadar degersizlestirmesine izin verme lütfen.
Adamdan bir halt olmaz.
Benzerini ben yasadım aylar önce çok mücadele verdim ama uzuldugumle kaldım değmez yani.
Hayatından çıkar.
Sosyal medyanın kölesi olmuş bir tiple ilişki yürütmeye çalışma.
Bırak orda kalsin
Bıraktım son verdim. Sildim her yerden ve emanetimi vermezsen avukata gideceğim dedim

Ben de burayı bir şey zannetmiştim. Herkeste bir agresiflik özel hayatındaki olumsuzluğu yansıtıp kin kusuyor. Oysa ki destek dayanışma moral verme beklemiştim. Daha sorulara bile cevap vermekten yoksunlar. Burayı sevmedim ve bir daha gelmeyeceğim.
Nolur gitme ya hatrımız kalır. 🧿 Noldu işine mi gelmedi? Tabi biz burada sevgiline değil de açık giyinen kadınlara eleştiri yöneltseydik 4 köşe olacaktın sevinçten. Tekrar söylüyorum burası özgür bir ülke herkes istediği gibi dolaşabilir, dil uzatmak kimsenin haddine değildir. Sevgilin de adam olsun bakmasın diyoruz nesi zoruna gitti?

Nolur gitme ya hatrımız kalır. 🧿 Noldu işine mi gelmedi? Tabi biz burada sevgiline değil de açık giyinen kadınlara eleştiri yöneltseydik 4 köşe olacaktın sevinçten. Tekrar söylüyorum burası özgür bir ülke herkes istediği gibi dolaşabilir, dil uzatmak kimsenin haddine değildir. Sevgilin de adam olsun bakmasın diyoruz nesi zoruna gitti?
Her açana bakıyorsa adam acmasinlar o zaman 🤣🤣
Dünyada milyonlarca kadın var çıplak paylaşım yapan var ne yapalım herkesin hesabını mi kapatalım yani.
Adam olan bakmaz takip etmez abaza tipler bakar iç geçirir.

Her açana bakıyorsa adam acmasinlar o zaman 🤣🤣
Dünyada milyonlarca kadın var çıplak paylaşım yapan var ne yapalım herkesin hesabını mi kapatalım yani.
Adam olan bakmaz takip etmez abaza tipler bakar iç geçirir.
Sadece bakmakla kalmıyor, ekliyor ve resminin altında yorumlaşıyormuş.😁😁 Kadınlar bizi ekle diye silah dayadı zağar. 🧿😁

Sadece bakmakla kalmıyor, ekliyor ve resminin altında yorumlaşıyormuş.😁😁 Kadınlar bizi ekle diye silah dayadı zağar. 🧿😁
Ay igrenc ötesi.
Şu iliskiye başlamadan insta hesabini kontrol etmek lazım adamların.
Bundan sonra ilk işim bu .
Gerçekten kendilerini gösteriyorlar .

Ben de burayı bir şey zannetmiştim. Herkeste bir agresiflik özel hayatındaki olumsuzluğu yansıtıp kin kusuyor. Oysa ki destek dayanışma moral verme beklemiştim. Daha sorulara bile cevap vermekten yoksunlar. Burayı sevmedim ve bir daha gelmeyeceğim.
Size burda kimse her yeri ayrı oynayan eski sevgilinizi paklatıp kadınları b.klatmaz kusura bakmayın.

Karşınızdaki herife sözünüz geçmiyor anca millete kurulun. Yakında kadınları teker teker bulup dövmeye de gidersiniz siz.

Napalım hanımefendi diğer hemcinslerimizi b.klayıp, size “ayyy çok harikasın aşkımmm o bi daha senin gibisini nasıl bulacak? O “o kadınlara” layık” falan mı diyelim?
Hatayı kendi partnerinizde arayın, kendi istediği gibi giyinen hemcinslerinizde değil. Adam herkese boncuk dağıtıyor sizi umursadığını hiç sanmıyorum.

Öyle basit kadınlarla ilgilenen, onları takip edip beğenen bir erkeğin kaliteli olması mümkün mü sizce? Yalnızlıktan korkmayın bence. Bu insanlarla kalitesizleşmekten korkun.

Nolur gel yalvarırız gel yeterince çeşit yok elimizde bi sen eksiksin ne bekliyordun ki elalemin giyimini kuşamını imalarla aşağlayıp elalemin manyağına para yedirdikten sonra millet seni alkışlayıp helal olsun mu diyecektik

asil sana ne ben senin buradaki tuhaf tepkini anlamadım. Agresiflige bak. Git az ötede oyna
Üsluba bak yaa.
Ben yorumunda agresiflik bayan üyenin görmedim. Buraya konu açmışsınız ama tavsiye almak için başka kadınları kötüleyerek nereye varacaksınız?
Hem yorum yapanları,hem bahsettiğiniz kadınları.... Biraz zehirinizi akıtın ya da sevgilinize uzun bir mesaj atın sonra da kendinize gelin bence... Üzmüş sizi belli ama insanlara bu şekilde davranmayın.

Back
X