Çay İçin Menü Önerisi

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.560
32.870
798
Kızlar selam, her ne kadar gönlüm bu konuyu bdv'ye açmaktan yana olsa da umarım okunur diye düşünerek açıyorum:) Zaten daha zamanım var...
İlk defa evimde eşimin arkadaşlarını ağırlıyoruz.
Çaya neler uygun olur? Pek bir şey bildiğim söylenemez ve fırınım sorunlu. Dolapta tavuklu bezelyeli böreklerim var, onları çıkartacağım sadece bu belli.)
Mayonezli kartofena salata yaparım.
Bir de annem böyle zamanlarda pazı sarmasını yapar, bulgurla sarıp yoğurtlu tereyağlı ikram edebilirim.
Onun dışında tatlı, meze vs neler olsun?

fırın sorunlu olunca çok seçenek olmuyor ama fırın kullanmadan hazır kek alıp krem şanti ve sosla falan süsleyip yaş pasta yapabilirsiniz yada bisküvili pasta olabilir

Yaprak sarması,kısır,makarna salatası,patates salatası yada mercimekli köfte ve bisküvili pasta hazırlayabilirsin.

Ben yogurtlu mayonezli havuc mezesine bayilirim. Onun haricinde kisir olabilir. Yaprak sarma, pogaca yapabilirsin.
Tatliyi ugrasma disardan soyle bence.

Tatli olarak irmik helvasi falan yapabilirsiniz ( her ne kadar sevmesem de ) ayrica balli muz tatlisi hem cok guzel hem de cok pratik, bu olabilir. Patates salatasi, kısır, krep. Meyveli krep de yapabilirsin tatli olarak. Yaprak sarmasi da yaptin mi ohh mis daha ne olsun..

selam ben de bu cuma misafir ağırlıycam kendime göre menü hazırladım ama buraya da danışayım istedim.senin konunu görünce tekrar konu açmayayım dedim.benim menüm de yorum yaparsanız sevinirim :)
imam sarığı tatlısı
şehriye salatası
tırtıl kurabiye yada pudingli kurabiye (karar veremedim)
mercimek köftesi veya patates çanakları(yine kararsızım)
peynirli gül poğaça
ıspanaklı gül böreği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…